bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Kızlar malum sitede de Vivident Tr diye arattırın Bugün tam 40 kişiye Gazillion Bubble Show davetiyesi verilecek!

Kızlar nette şöyle birşey buldum.Belki lazım olanlar vardır.Google ye dipa yapı diye yazarsanız çıkar.

Çift kompanentli mermer taş ve seramik yapıştırıcıları

Ambalaj şekli:

D-101 – 250 gr.
D-102 – 700 gr.
D-103 – 1000gr.
D-104 – 1200 gr. Ambalaj seçeneklerinde ürünlerimiz mevcuttur.

Deneme amaçlı ücretsiz numune gönderilir.

ürünleri nasıl aldınız? numune isteyincemi gönderiyolar? yoksa anketten falanmı kazandınız? :26:

ürünleri nasıl aldınız? numune isteyincemi gönderiyolar? yoksa anketten falanmı kazandınız? :26:

ozgmm bioder deracıne bıoblas bunların herhangi birinin internet sitesinde iletişim bölümünden ürün isteyebilirsin.Numune ürün gönderimi yapıyorlar.Kargo ücreti de onlara ait.

ixora parfümde de numune kampanyası var ama 5tl kargo parası istiyorlar. kredi kartı numarası vermek gerekıyo ben güvenemedim

Numune gönderimi için 5 TL kargo parası ödenmelidir lütfen kredi kartı numaranızı girip gönder butonuna basınız. Kredi kartı numaranızı aralarda boşluk bırakmadan 16 karakter olarak yazınız.
Numuneler (5 tane bayan, 5 tane erkek, 1 tane kalem parfüm, 1 tane tükenmez kalem, 1 anahtarlık) gönderimi yapıyoruz. Numuneler mevcut kokulardan oluşturuluyor.

yazıyor

bioderden falan hiç numune isteyesim yoktu ama beni pek bi heveslendirdiniz kızlaaar yaaa hemen yolladım istedim bakalım bize gelir miii :86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…