göğüs ucu kremine çok ihtiyacın olucak canım:26:
alla alla neden göndermemişlerki .
krem gerçekten çok işe yarıyor. hemen al derim. hiç yara olmadı bu krem sayesınde. inşallah olmaz senınde .Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.
merhaba canım ben de aynen burccccc un dediği gibi yaptım bakalım bekleyip göreceğiz sonucudr oetkere başka yazan oldumu ? bende yazcaktm ama ne yazcagımı bılemedım.
numune istesem çok abesmi olur :26:
yok numune isteme kullandığın dr oetker ürünlerinden memnuniyetini anlat sonra da bi ürünle ilgili sorununu dile getir kafana göre salla herhangi bi ürünüyle ilgili sonra kendileri yolluyorlar zaten benim öle geldi yani bi arakdaşıma da aynı şekilde olmuş ben de ondan yazdım gelir mi diye geldi de sana da mutlaka gelir bence
ozgmmm ....... a üye oldum . bundan sonra ne yapmam gerekiyor. yani numune alabilmek için canım ?
malum site ne anlamadım :2:
nereye üye olduğun yazmıyo canım denemek bedavayamı üye oldun.? öyleyse eğer ürünler hakkında yorum yazman gerekiyor.
hani meşuuuuuuurca bi sosyal paylaşım sitemiz var ya f... ile başlayıp k ile bitiyor .hıh blıdım dediğini duyar gibiyimişte o sitenin adın kullanmak yasak burda onla ilgili kampanya duyururken malum site diyoruz
nereye üye olduğun yazmıyo canım denemek bedavayamı üye oldun.? öyleyse eğer ürünler hakkında yorum yazman gerekiyor.
ozgemmm o sitede yorum yaptığın ürünün numunesini mi gönderiyorlar.
kullanmadığın ürünler için nasıl bir yorum yazıyorsun canım ?
ozgemmm o sitede yorum yaptığın ürünün numunesini mi gönderiyorlar.
kullanmadığın ürünler için nasıl bir yorum yazıyorsun canım ?
malum sitede hem alısveriş hem eğlence diye bir site var orayı beğenim resimlere yorum yapın en cok beğeni alan ödülü alıyor mesela 400 oya kolye veriliyor girin birbirimizi destekleyelım adım remziye beni beğenin orara bende beğeneyim böyle bir grup olusturur kazanırız
yanıt için çok teşekkürler bol şans canım.farmasi yorum yaptığın her ürün için numune göndermiyorlar.Belli bir ürün hakkında deneyenlerin fikrini almak için arada bazı üyelerine ürün gönderimi yapıyorlar.Ürünü denedikten sonra siteye girip o ürünle ilgili fikirlerini yazıyorsun.Sende sitedeki kullandığın ürünler hakkında yorum yazabilirsin.
Ben kullandığım ürünler hakkında yorum yapıyorum.Üründen memnun kalmamışsam onu da açıkça belirtiyorum.O siteden daha hiç birşey gelmedi
valla orasını bende tam olarak bilmiyorum. :26: yeni üye oldum bende. bir bilene sormak lazım. incelediğin ürünün altında yorumlar yazıyo ordan insanların yorumlarına örnek olarak bakabilirsin. o ürünle ilgili kısaca düşünceni yazman yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?