bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

alla alla neden göndermemişlerki .
krem gerçekten çok işe yarıyor. hemen al derim. hiç yara olmadı bu krem sayesınde. inşallah olmaz senınde .Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.

amin canım. tşk ederim. iyi oldu bu krem umarım benimde işime yarar. süt poşetini unuttular heral.. :101:

dr oetkere başka yazan oldumu ? bende yazcaktm ama ne yazcagımı bılemedım.
numune istesem çok abesmi olur :26:
merhaba canım ben de aynen burccccc un dediği gibi yaptım bakalım bekleyip göreceğiz sonucu

:13:

merhaba herkese sağlıklı mutlu huzurlu bir gün dileğiyle günaydın arkadaşlar.....

ozgmmm ....... a üye oldum . bundan sonra ne yapmam gerekiyor. yani numune alabilmek için canım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Malum sitede bambu dekor ve yıldız falının yarışması var..

hani meşuuuuuuurca bi sosyal paylaşım sitemiz var ya f... ile başlayıp k ile bitiyor .hıh blıdım dediğini duyar gibiyim işte o sitenin adın kullanmak yasak burda onla ilgili kampanya duyururken malum site diyoruz

çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın

nereye üye olduğun yazmıyo canım denemek bedavayamı üye oldun.? öyleyse eğer ürünler hakkında yorum yazman gerekiyor.

canım kullanmadığım bir ürüne nasıl yorum yazarım ama değil mi ?

ozgemmm o sitede yorum yaptığın ürünün numunesini mi gönderiyorlar.
kullanmadığın ürünler için nasıl bir yorum yazıyorsun canım ?

farmasi yorum yaptığın her ürün için numune göndermiyorlar.Belli bir ürün hakkında deneyenlerin fikrini almak için arada bazı üyelerine ürün gönderimi yapıyorlar.Ürünü denedikten sonra siteye girip o ürünle ilgili fikirlerini yazıyorsun.Sende sitedeki kullandığın ürünler hakkında yorum yazabilirsin.
Ben kullandığım ürünler hakkında yorum yapıyorum.Üründen memnun kalmamışsam onu da açıkça belirtiyorum.O siteden daha hiç birşey gelmedi

valla orasını bende tam olarak bilmiyorum. :26: yeni üye oldum bende. bir bilene sormak lazım. incelediğin ürünün altında yorumlar yazıyo ordan insanların yorumlarına örnek olarak bakabilirsin. o ürünle ilgili kısaca düşünceni yazman yeterli

beğendim canım bende yorum yapacam şimdi sende beğen benimkini

Canım yorumları okudum şimdi sayfanda sayfanın tanıtımını yapacaksın ve admini ekleyeceksin kontrol için

yanıt için çok teşekkürler bol şans canım.

yanıt için teşekkürler , bol şans canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…