denemekbedava.com dan şimdi mail geldi.
kapsül çamaşır deterjanı ve türk kahvesi göndermişler.
yarın teslim edilir.
Denim bari nasılsa bedava
merhaba denemekbedava.com sitesine üye olmak gerekiyor mu ?
üye olup ürünlere yorum yazman gereiyor.
rica ederim...
canım bebek bekliyorsun galiba Allah şimdiden hayırlı uğurlu etsin. hayırlı zamanda birbirinize kavuşursunuz inşallah
amin.evet canım bi oğlum olacak.çok teşekkür ederim arkadaşım.çok sağol. darısı tüm isteyenlerin başına inş. :109:
amin canım benim de allah'a emanet 2 oğlum var.
dediğin gibi darısı tüm isteyenlerin başına
offf ilk defa bi liste de ismim vardı onu kazanamamışımmadem kazanamadık ne diye ismimizi yazmışlar umutlanmıştım yaw
Benim OLAY kremim hala gelmedi ya. Benim gibi gelmeyen başka var mı?
Kızlar doğadan büyülü bohça çayım geldi
güle güle içKızlar aynısı c.tesi banada geldi1 ay bile olmamıştı valla kayıt olalı
güle güle kullan canımgerçi ağda yaparken gülünmez ama
kapsül deterjan bana da göndereceklermiş deneyelim sonucu yazarızdenemekbedava.com dan şimdi mail geldi.
kapsül çamaşır deterjanı ve türk kahvesi göndermişler.
yarın teslim edilir.
Denim bari nasılsa bedava
Doğadanın sitesinde SİZ başlığı altında Müşteri Hizmetleri formu var ordan numune talebinde bulunabilirsin[doğadanı nasıl istediniz ben beceremedim anlatırmısınız
kısmet bir daha ki kampanyaya artık :93:aynen bencede yani sadece kazananları yazsalarmış daha iyi olurmuş.
bende anlayınca üzüldüm ama yapcak bişey yok
omonun sayfasından numune istemiyoruz .Omonun malum sayfada yarışması var.Kazananlar çekilişle belirleniyor.omo nun sayfasına girip numune mi istiyoruz nasıl oluyor kızlar ?
bende form doldurdum msj yazdım ama bana gelen giden yok benim şansım yok onu biliyorumda demekki bebişimde benim gibi şansız olucak bir dünya yere üye oldum ama tık yok
ayy dün gelen kargoyu gittim aldım kühne sosmuş sağolsunlar hehekullanıp deneyeniniz var mı kızlar.ben bu akşam salatada kullancam inş.
sesularda gelir yakında ozaman bizede,:) ha bu arada IDC anketine katılmıştık ses çıkmadı birdaha?* :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?