bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

denemekbedava.com dan şimdi mail geldi.

kapsül çamaşır deterjanı ve türk kahvesi göndermişler.
yarın teslim edilir.
Denim bari nasılsa bedava

merhaba denemekbedava.com sitesine üye olmak gerekiyor mu ?

doğadana nasıl başvuruyoruz bide herlisteyi nasıl takip ediyonuz kazandığınız takdirde onlar ıulaşıuyomu size bi sürü katıldım ama bilmiyorum ne ner nasıl ulaşcam...

canım bebek bekliyorsun galiba Allah şimdiden hayırlı uğurlu etsin. hayırlı zamanda birbirinize kavuşursunuz inşallah

amin.evet canım bi oğlum olacak.çok teşekkür ederim arkadaşım.çok sağol. darısı tüm isteyenlerin başına inş. :109:

amin.evet canım bi oğlum olacak.çok teşekkür ederim arkadaşım.çok sağol. darısı tüm isteyenlerin başına inş. :109:

amin canım benim de allah'a emanet 2 oğlum var.
dediğin gibi darısı tüm isteyenlerin başına

kızlar arkadaşın verdiği ptt linkinden girip cd mi istediğimizi yazıyoruz sadece ?

omo nun sayfasına girip numune mi istiyoruz nasıl oluyor kızlar ?

Kızlar aynısı c.tesi banada geldi 1 ay bile olmamıştı valla kayıt olalı
güle güle iç

güle güle kullan canımgerçi ağda yaparken gülünmez ama

denemekbedava.com dan şimdi mail geldi.

kapsül çamaşır deterjanı ve türk kahvesi göndermişler.
yarın teslim edilir.
Denim bari nasılsa bedava
kapsül deterjan bana da göndereceklermiş deneyelim sonucu yazarız

[doğadanı nasıl istediniz ben beceremedim anlatırmısınız
Doğadanın sitesinde SİZ başlığı altında Müşteri Hizmetleri formu var ordan numune talebinde bulunabilirsin

aynen bencede yani sadece kazananları yazsalarmış daha iyi olurmuş.
bende anlayınca üzüldüm ama yapcak bişey yok
kısmet bir daha ki kampanyaya artık :93:

omo nun sayfasına girip numune mi istiyoruz nasıl oluyor kızlar ?
omonun sayfasından numune istemiyoruz .Omonun malum sayfada yarışması var.Kazananlar çekilişle belirleniyor.

ayy dün gelen kargoyu gittim aldım kühne sosmuş sağolsunlar hehe kullanıp deneyeniniz var mı kızlar.ben bu akşam salatada kullancam inş.
sesularda gelir yakında ozaman bizede,:) ha bu arada IDC anketine katılmıştık ses çıkmadı birdaha?* :86:

Afiyet olsun Kühne bana italyan sos göndermişti ben beğendim yedim bitirdim bile
IDC anketi de yalan oldu galiba kırk yılın başında bir kampanyaya erken katıldık yoğun talepten dolayı kampanya durduruldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…