bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Değerli Tüketicimiz,

Anketimize katılımınız sonucunda göndermiş olduğumuz ürünle ilgili olarak tarafımıza ulaşan teslim edildi bilgisini teyidinizi rica ederiz.

İlginiz için teşekkür eder iyi günler dileriz.

Kühne Türkiye

kızlar bu ne şimdi bana kazandığım sos gelmediki kazandım ama başka birine gönderdiler sanırım bnm adıma

bende bir suru yere hersey yazdim bakalim sonuclar ne olacak siz bu numune yerlerini nerden buluyorsunuz valla hayran oldum bi denede ben koyim dedim ara ara yok

yapo , tuba cadular yakalıdm sizi. çabuk eve gelin bakıyım

Kremlerim ve rozi pedlerim geldi benim deee
Emin olamadan öylesine bi yazim dedim, 2gün sonra numunelerim geldi
Ama kargo torbaları kocamandı, içlerinden minnacık şeyler çıkınca koptuk annemle

Bana da bugün denemek bedava sitesinden 2 adet deterjan numunesi ile orjinal boy ave bebek şampuanı geldi

slm kırlar. geçengün marketten doğadan almıştım. 2 paket bitki çayına 1 kupa veriyorlar. büyülü bohça ve 2paket de bitki çayı aldım 3 kupa verdiler bu sefer ve toplam 7tane oldu bardağım. 6sının fotosunu çektim. seviyorum doğadanı :)))

sabiha paktunayı seviyorum ben bazı tv programlarında dinlemiştim kendisini nebilim heves ettim şimdi kitabını istedim zaten numune istemediğimiz yer kalmadı nerdeyse...

sabiha paktunayı seviyorum ben bazı tv programlarında dinlemiştim kendisini nebilim heves ettim şimdi kitabını istedim zaten numune istemediğimiz yer kalmadı nerdeyse...

Kadının birikimi mükemmel,kesinlikle katılıyorum sana..
Ama kitap nasıl biliyor musun kadının diğer kitap setleri var onun tanıtımı gibi biraz.
hani birazcık broşür amaçlı

canım bende kupaları görünce doğadan gönderdi zannettim.Gözlerim böyle açıldı

yok cnm ama gene de doğadanın bu kampanyasını çok seviyorum ben. lipton hiç böle kupa vermiyo...

evet LİPTON cimri bir firma numune gönderimi de yapmıyor.Yarışmayla uğraştırıp bir paket çayı bile çekilişle veren bir firma
Doğadan gibi cömerti var mı çay isteyen herkese geçte olsa gönderiyor.

doğadan 2. çayımda geldi
kızlar bana denemek bedavadan bişe gelmiyo bide bioder kremlerim gelmedi

banada geldi aynı mesaj sos filan hiç bir şey teslim almadım ben diye cevap yazdım tekrar cevap yazdılar araştırıyoruz hemen diye sende yaz canım bazen kargocular kendine alabiliyormuş böyle şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…