bebeği olan kızlar sabiha paktuna keskin sitesinde Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu tklayın HAMİLEYİM yada BEBEĞİM adlı kitaplarından birini seçin herkese yolluyolarmış yalnız 4.90 kargo ücreti var bilginize ben BEBEĞİM kitabını istedim göndericeklermiş bakalım..
yapo , tuba cadular yakalıdm sizi. çabuk eve gelin bakıyım
5,75 e geldi bana.. niye bilmiyorum ..
yapo , tuba cadular yakalıdm sizi. çabuk eve gelin bakıyım
kaç günde geldi canım kitabın hayırlı olsun...
sabiha paktunayı seviyorum ben bazı tv programlarında dinlemiştim kendisini nebilim heves ettim şimdi kitabını istedim zaten numune istemediğimiz yer kalmadı nerdeyse...
slm kırlar. geçengün marketten doğadan almıştım. 2 paket bitki çayına 1 kupa veriyorlar. büyülü bohça ve 2paket de bitki çayı aldım 3 kupa verdiler bu sefer ve toplam 7tane oldu bardağım. 6sının fotosunu çektim. seviyorum doğadanı :)))
Eki Görüntüle 175359
canım bende kupaları görünce doğadan gönderdi zannettim.Gözlerim böyle açıldı
doğadançayı nasıl istiyorsunuz kızlar?
yok cnm ama gene de doğadanın bu kampanyasını çok seviyorum ben. lipton hiç böle kupa vermiyo...
Değerli Tüketicimiz,
Anketimize katılımınız sonucunda göndermiş olduğumuz ürünle ilgili olarak tarafımıza ulaşan teslim edildi bilgisini teyidinizi rica ederiz.
İlginiz için teşekkür eder iyi günler dileriz.
Kühne Türkiye
kızlar bu ne şimdi bana kazandığım sos gelmediki kazandım ama başka birine gönderdiler sanırım bnm adıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?