bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

canım nerdeyse 1 sene olacak o zaman.Talep de yoğun olduysa ortada sandık falan kalmamıştır.

snadığı bulmanın kolya yolu varmıydı ben birtürlü bulmaıyorum

mng kargodan msj gelmiş kargonuz geldi diye acaba ilk ürünüm hangisi:)) çok mutlu oldum şimdiden mng ile neler geliyor kızlar öğlede sonra eve teslim edilecekmiş

ilk numune geldi :)) baby star 2adet bez yollamış bu arada hepsine geçen hafta başvumuştum en hızlı baby star çıktı darısı diğer kargolara inşallah

Locherber İtalyan Kozmetik Ürünleri talepte bulunanlara tek kullanımlık numunelerden gonderıyormus.. Kargo parası da vermıyormussunuz.. Bu formu dolduruyorsunuz onlar sıze gerı donus yapıyorlar.. Hangı numunelerı ıstedıgınızı soruyorlar.. butun urunlerınızı denemek ısterım dersenız de sorun olmuyormus :)
ben de deneyecegım..

Locherber İletişim | Kozmetik Locherber

merhaba kızlar 1 haftadır evde yoktum takip edemedim bu arada ben yokken kargom bana çöalışmış cartedor dan tarifler kitabı doğadan çay milupa dan oğluma aptamil junior gelmiş sevindirik oldum :92::92::92::92:

mng kargodan msj gelmiş kargonuz geldi diye acaba ilk ürünüm hangisi:)) çok mutlu oldum şimdiden mng ile neler geliyor kızlar öğlede sonra eve teslim edilecekmiş

banada aynı mesaj gelmiş telefona canım acaba ne geldi kargodan :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…