bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

güle güle kullan iştah açıcı duruyorlar canım bitki çayı çekti gidip yapiim bari :)) güle güle kullan

malum sayfada palette kazananlar belli olmuş ben yokum tabee
Alper Yıldırım
Aslı Türker
Ayçin Onispir
Aydın Işık
Ayşegül Demirtaş
Ayşin Çelik
Ayten Ercan
Bahar Biçer
Betül Diker
Burçin Sakin
Ceren Atar
Dilek Ökten
Esra Özdemir
Esra Nalbantol
Eylem Kaya Özvardar
Fatma Sabancı
Filiz İpek
Gamze Severoğlu
Gamze Akgüneş
Gülcan Güler
Gülşen Uysal
Gülşen Sevinç
Gülümser Oran
Havva Atik
Hilal İçellioğlu
İpek Erili
Mehmet Damar
Melek Ünver
Melike Dilbaz
Melike Biçen
Mine Akdeniz
Müjgan Topuz
Netice Sarı
Nezihe Can
Nihal Yeşil
Nilay Kocaer
Nuray Serfiçeli
Özgül Kasa
Saide Erten
Serdar Yılmaz
Sevcan Şen
Sevil Öngören
Sibel Saatçioğlu
Sibel Gergil
Tuğba Fazlıoğlu
Yasemin Güner
Yeliz Atak
Yeliz Can
Zahide Aydın
Zeynep Yıldırım

iyi ne güzel cnmcım

yokkk yooooooook bize çıkmazz bacım :84:

evet banada geldide sorayım sizlere diye buraya geldim.ben kazandığımı bile bilmiyodumki.ankete katılan herkesemi yollamışlardı?:82: ozaman bende cevap yazayım gelen giden olmadı diye

banada geldi aynı mesaj sos filan hiç bir şey teslim almadım ben diye cevap yazdım tekrar cevap yazdılar araştırıyoruz hemen diye sende yaz canım bazen kargocular kendine alabiliyormuş böyle şeyleri

yazdım bana bişey gelmedi die tkrardan adres falan bıraktım daha ccvp gelmedi bakalım neymiş işin aslı

slm kızçelerrrr az önce molfixten aradılarr bez boyunu yazmamışsınız dediler ve adres alındı bende 3-6 dedimmm şehzadem içinnn

kızlar az önce milupa ve carte dor kitabım geldi

Eklentiler

• $Fotoğraf0044.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 45
caım milupaya cocugun kac yasında oldugunu felanmı yazdın da öle geldi nasıl yazdın :26:

oriflame ankara sayfasına katıldım ama 130 kişide 500 kişi olunca hediye çekilişi başlayacakmış haydi kızlar ekleyin 500 olsun bakalım ne hediyeler çıkcak :)

bende dogadana basvurmustum ahsap kutuyla atmıs tane cay gonderdıler onun dısında da buyulu bohca gonderdıler valla dogadandan allah razı olsun caysız bırakmıyo benı lıptonda ornek alsın bıraz cımrı adamlar nolcak

PATATESİN YÜZÜ GÜLSÜN!

Patatesi uçur, airfryer’la buluştur, airfryer mutfak kiti kazan! Her hafta 3 kişiye Airfryer dan , eldiven, önlük , yemek tarifi kitabı, ve videolu tarifler Cd' sinden oluşan Airfryer Mutfak Kiti hediye

Oynamak için tıkla, patatesin yüzü gülsün!
airfryer - Patatesin Yüzü Artık Gülsün

oriflame ankara sayfasına katıldım ama 130 kişide 500 kişi olunca hediye çekilişi başlayacakmış haydi kızlar ekleyin 500 olsun bakalım ne hediyeler çıkcak :)

nereden katıldıgını da yazsan, bızde katılalım:86:

molfix club

üye olan 100. kişilere hediyeler var yazıyor sitesindee

3-4 ay önce bende 100. kişi olduğum için orjinal boy bir paket kremli ıslak mendil göndermişlerdi

e-bebek 5 şanslı üyesine sevilen çizgi film kahramanı Caillou’nun hikaye kitabını hediye ediyor. Eğlenceli resimlerle süslü hikaye kitabını kazanan şanslı üyelerden biri olmak için tek yapmanız gereken katılım formunu doldurmanız yeterli. Bol şanslar!

http://www.bebek.com/hediyeli_anket/527

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…