Kazandığım olay kremim hala elime ulaşmadı diye siteye mail attım, hiç tanımadığım birine teslim edilmiş ya:84: Verilen bilgilerdeki tlf numarasını aradım onlarda böyle biri yok, tanımıyoruz dediler.
Çok canım sıkıldı ya 1 aydır krem gelsin diye bekliyorum...
Ne yapayım ben şimdi kızlar, bir bardak suyu içtim ama, onu söylemeyin
bana da bugün denemek bedavadan bebe şampuanı ve 2 tablet deterjan geldi deterjanı deneyeceğim ama şampuanı kendimde denerim tanımadığım bir şampuanla kızımı yıkamam
Bana da göndermişler sözde mail geldi ama kargo daha gelmedi.bana da bugün denemek bedavadan bebe şampuanı ve 2 tablet deterjan geldi deterjanı deneyeceğim ama şampuanı kendimde denerim tanımadığım bir şampuanla kızımı yıkamam
Bilemiyorum tc numarasından tlf numarasına adrese varana kadar herşeyi yazdık. Adam benim üzerimden sahte kimlik çıkarsa çıkartır. Artık hiçbir kampanyada aptallık edip tc vermem... Bu bana ders oldu.canım kimlik görmeden nasıl teslim etmişler.Kimlik numaralarımıza varana kadar aldılar.Sen kazanıyorsun hevesle bekliyorsun.Onlarda gidip başkasına hediye götürüyor.
Neyse sağlık olsun.Üzülme kısmet yeni kampanyalara artık
Bana da göndermişler sözde mail geldi ama kargo daha gelmedi.
Bilemiyorum tc numarasından tlf numarasına adrese varana kadar herşeyi yazdık. Adam benim üzerimden sahte kimlik çıkarsa çıkartır. Artık hiçbir kampanyada aptallık edip tc vermem... Bu bana ders oldu.
Kazandığım olay kremim hala elime ulaşmadı diye siteye mail attım, hiç tanımadığım birine teslim edilmiş ya:84: Verilen bilgilerdeki tlf numarasını aradım onlarda böyle biri yok, tanımıyoruz dediler.
Çok canım sıkıldı ya 1 aydır krem gelsin diye bekliyorum...
Ne yapayım ben şimdi kızlar, bir bardak suyu içtim ama, onu söylemeyin
şimalcim canım aynı olay bubün benimde başıma geldi ben ne zamandır kargo bekliyorum gelmedi diye denedim biliyoruma mail attım onlarda biz telekuryeyle şu tarihte gönderdik diye mail atmışlar siz teslim almışsınız görünüyor demişler
bende telekuryeyi aradım bu arada ben uşakta oturuyorum istanbulu aradım uşak numarası verin arayıp sorayım dedim kesinlikle vermediler yasak mış nasıl bişey anlamadım
bende derdimi istanbuldakilere anlattım tamam araştıralım dediler sonra uşaktan bana telefon geldi işte biz size teslim etmişiz filan diyorlar bende teslim ettiniz de hani teslim tutanağınız nerde getirin imzasına tc numarasına bakıyım dedim
bu sefer de mırın kırın etmeye başladı telefondaki adam sizin adres neresi ben o kremi size getirip teslim edicem dedi bende adres verdim adam yarım saat sonra geldi ve kargo poşeti filan yoktu sadece kremi kutusuyla bana teslim etti gitti yani bende şüphelendim bizlere dağıtmayıp da kendilerine mi ayırmışlardı acaba diye
sonuçta kremime kavuştum ama uzun uğraşlardan sonra
sende araştır bence bi işler dönüyor heralde kaptırma kremini
şimalcim canım aynı olay bubün benimde başıma geldi ben ne zamandır kargo bekliyorum gelmedi diye denedim biliyoruma mail attım onlarda biz telekuryeyle şu tarihte gönderdik diye mail atmışlar siz teslim almışsınız görünüyor demişler
bende telekuryeyi aradım bu arada ben uşakta oturuyorum istanbulu aradım uşak numarası verin arayıp sorayım dedim kesinlikle vermediler yasak mış nasıl bişey anlamadım
bende derdimi istanbuldakilere anlattım tamam araştıralım dediler sonra uşaktan bana telefon geldi işte biz size teslim etmişiz filan diyorlar bende teslim ettiniz de hani teslim tutanağınız nerde getirin imzasına tc numarasına bakıyım dedim
bu sefer de mırın kırın etmeye başladı telefondaki adam sizin adres neresi ben o kremi size getirip teslim edicem dedi bende adres verdim adam yarım saat sonra geldi ve kargo poşeti filan yoktu sadece kremi kutusuyla bana teslim etti gitti yani bende şüphelendim bizlere dağıtmayıp da kendilerine mi ayırmışlardı acaba diye
azmin takdire şayan doğrusu
hediye kazanan herkesi kutlarımdün gelen kargo meğer cartdormuş gidip aldım kitabı.pek beğenmedim.bildiğimiz dondurmayı nasıl sunmamız gerektiğini anlatıyor
beniim kitap da geldi bende beğenmedimsadece en arkada sos tarifleri var onlar ii duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?