• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Kazandığım olay kremim hala elime ulaşmadı diye siteye mail attım, hiç tanımadığım birine teslim edilmiş ya:84: Verilen bilgilerdeki tlf numarasını aradım onlarda böyle biri yok, tanımıyoruz dediler.:59:
Çok canım sıkıldı ya 1 aydır krem gelsin diye bekliyorum...
Ne yapayım ben şimdi kızlar, bir bardak suyu içtim ama, onu söylemeyin:43:

canım kimlik görmeden nasıl teslim etmişler.Kimlik numaralarımıza varana kadar aldılar.Sen kazanıyorsun hevesle bekliyorsun.Onlarda gidip başkasına hediye götürüyor.:45::47:
Neyse sağlık olsun.Üzülme kısmet yeni kampanyalara artık :71:

bana da bugün denemek bedavadan bebe şampuanı ve 2 tablet deterjan geldi deterjanı deneyeceğim ama şampuanı kendimde denerim tanımadığım bir şampuanla kızımı yıkamam
Bana da göndermişler sözde mail geldi ama kargo daha gelmedi.

canım kimlik görmeden nasıl teslim etmişler.Kimlik numaralarımıza varana kadar aldılar.Sen kazanıyorsun hevesle bekliyorsun.Onlarda gidip başkasına hediye götürüyor.:45::47:
Neyse sağlık olsun.Üzülme kısmet yeni kampanyalara artık :71:
Bilemiyorum tc numarasından tlf numarasına adrese varana kadar herşeyi yazdık. Adam benim üzerimden sahte kimlik çıkarsa çıkartır. Artık hiçbir kampanyada aptallık edip tc vermem... Bu bana ders oldu.

Bana da göndermişler sözde mail geldi ama kargo daha gelmedi.

Bilemiyorum tc numarasından tlf numarasına adrese varana kadar herşeyi yazdık. Adam benim üzerimden sahte kimlik çıkarsa çıkartır. Artık hiçbir kampanyada aptallık edip tc vermem... Bu bana ders oldu.

sıkma canını arkadasım yine kazanırsın bence

evet canım şapşal ayılı bir şişesi var kapağı hafif açık kalmış etraf şampuana bulanmış kokusu çok şeker

kızlar nestle nesfitte ilk 1000 kişiye kırmızı meyveler paketi hediyeymiş.davranın:52:
Nesfit

tşkrler cnmm ;)

SERİNUS-*-*-

--------bana gelen pavloderm şampuanında kapağı açılmış bantla tutturulmuş vaziyette

gelmişti bende haliyle kızıma kullanamazdım kendim duş şampuanı olarak kullanıyorum:16:

Kazandığım olay kremim hala elime ulaşmadı diye siteye mail attım, hiç tanımadığım birine teslim edilmiş ya:84: Verilen bilgilerdeki tlf numarasını aradım onlarda böyle biri yok, tanımıyoruz dediler.:59:
Çok canım sıkıldı ya 1 aydır krem gelsin diye bekliyorum...
Ne yapayım ben şimdi kızlar, bir bardak suyu içtim ama, onu söylemeyin:43:

şimalcim canım aynı olay bubün benimde başıma geldi ben ne zamandır kargo bekliyorum gelmedi diye denedim biliyoruma mail attım onlarda biz telekuryeyle şu tarihte gönderdik diye mail atmışlar siz teslim almışsınız görünüyor demişler

bende telekuryeyi aradım bu arada ben uşakta oturuyorum istanbulu aradım uşak numarası verin arayıp sorayım dedim kesinlikle vermediler yasak mış nasıl bişey anlamadım

bende derdimi istanbuldakilere anlattım tamam araştıralım dediler sonra uşaktan bana telefon geldi işte biz size teslim etmişiz filan diyorlar bende teslim ettiniz de hani teslim tutanağınız nerde getirin imzasına tc numarasına bakıyım dedim
bu sefer de mırın kırın etmeye başladı telefondaki adam sizin adres neresi ben o kremi size getirip teslim edicem dedi bende adres verdim adam yarım saat sonra geldi ve kargo poşeti filan yoktu sadece kremi kutusuyla bana teslim etti gitti yani bende şüphelendim bizlere dağıtmayıp da kendilerine mi ayırmışlardı acaba diye

sonuçta kremime kavuştum ama uzun uğraşlardan sonra :52::52:

sende araştır bence bi işler dönüyor heralde kaptırma kremini

slm kızlarrrrr benimde bugun cartedoor kitabım geldi güzelmiş:66::66:ş:65::65:ayrıca yeni kampanyalr için de teşekkürler:34:katıldım

şimalcim canım aynı olay bubün benimde başıma geldi ben ne zamandır kargo bekliyorum gelmedi diye denedim biliyoruma mail attım onlarda biz telekuryeyle şu tarihte gönderdik diye mail atmışlar siz teslim almışsınız görünüyor demişler

bende telekuryeyi aradım bu arada ben uşakta oturuyorum istanbulu aradım uşak numarası verin arayıp sorayım dedim kesinlikle vermediler yasak mış nasıl bişey anlamadım

bende derdimi istanbuldakilere anlattım tamam araştıralım dediler sonra uşaktan bana telefon geldi işte biz size teslim etmişiz filan diyorlar bende teslim ettiniz de hani teslim tutanağınız nerde getirin imzasına tc numarasına bakıyım dedim
bu sefer de mırın kırın etmeye başladı telefondaki adam sizin adres neresi ben o kremi size getirip teslim edicem dedi bende adres verdim adam yarım saat sonra geldi ve kargo poşeti filan yoktu sadece kremi kutusuyla bana teslim etti gitti yani bende şüphelendim bizlere dağıtmayıp da kendilerine mi ayırmışlardı acaba diye

azmin takdire şayan doğrusu:42::42::46::46:

süppersin:34:bravooo:46:

Helal olsun sana...:65:
Benim artık umudum kalmadı ya, nette araştırdım birçok kişinin kremi başka birilerine teslim edilmiş. Ben çanakkale.de oturuyorum hangi kargonun getirdiği bilsem arayıp sorardım. Kimine aras kargo kimine telekurye teslim etmiş. Siteye mail atıp hangi korgo ile teslimat yaptıklarını sordum ama şimdilik geri dönen yok. Yarın iki yerede bir sorayım bakalım.

Olmazsa ne yapayım, benim yerime teslim alan güle güle kullansın.

hediye kazanan herkesi kutlarım :64: dün gelen kargo meğer cartdormuş gidip aldım kitabı.pek beğenmedim.bildiğimiz dondurmayı nasıl sunmamız gerektiğini anlatıyor :53:

Sorumuzun doğru cevabı: "Ultra konsantre sıvı deterjan kullanmak." idi.
Nalan Gür, Şerife Alp, Savaş Taşbozan,
Hakan Makineci tebrikler! Bugünün sorusunu doğru yanıtlayanlar arasından yaptığımız çekilişte 3'lü OMO Paketi kazandınız! Yarın yeni bir soru ile yine sizlerleyiz. İyi geceler.

hediye kazanan herkesi kutlarım :64: dün gelen kargo meğer cartdormuş gidip aldım kitabı.pek beğenmedim.bildiğimiz dondurmayı nasıl sunmamız gerektiğini anlatıyor :53:

beniim kitap da geldi bende beğenmedim:19::19::19::19: sadece en arkada sos tarifleri var onlar ii duruyor

beniim kitap da geldi bende beğenmedim:19::19::19::19: sadece en arkada sos tarifleri var onlar ii duruyor

seno_seno ve elagöz arkadaşım güle güle kullanın..carte d'or kitapçığı ne kadar zamanda geliyor?yani ne zaman kazandınız ve kaç günde geldi?cevaplarsanız sevinirim.çatlıycam yoksa.............

:18::18::18:

cortorun kitabı çok saçma dondurmayı aldkmı yeriz zaten uyduruk süse ne gerek var:56: insan dondurma kuponu falan yollar..olay krem banada gelmedi

Back
X