• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

konu açıldığına beri gerektiğinde uyarılar yapıldı

karşımdaki bireyleri insan olarak gördüğümden on kere aynı uyarıları tekrarlama gereği duymuyorum

hala konu bir yerlerde konu sahibi olan baby 03 e çarptırılıyor

kusura bakmayın ama ben konuyu açtım diye sizin nerelere ne şekilde bilgilerinizi verip vermemeniz gerektiği konusunda defalarca uyaramam

ilk sayfada not :şeklinde editörle oluşturduğumuz yazıyı size sunmuş bulunmaktayızz

insanlar size 10 keree .... sitelere tc vermeyin diye uyarı yapmak zorunda değiller

bunu biraz sizin kendi şahsınız düşünmek zorundasınızz

aksi taktirde KONU KAPATILMASI gibi sorunlar yaşıyoruz

biraz daha duyarlı olalım hanımlar paylaşımlarımızda

AKSİ taktirde üyelikleriniz silinebilir

ve konumuz açılmamak üzere kapanabilir

bu 2. ikazdı EDİTÖRDEN

3.sünde bir daha bu konuyu açık bulamayabilirz BİLGİNİZE........

topikdeki arkadaşlardan bu gerginlikden ötürü özür dilerim.benim yüzünden topik kapansaydı çok üzülürdüm ama aygunnur dan kesinlikle özür dilememi gerekdirecek bir durumum olduğunu düşünmüyorum.çünkü ben direk hemen kimseyi suçlamadım.önce kendisine mesaj attım,cevap gelmeyince topikde arkadaşlara danıştım ne yapmalıyım diye ki eminim yazdığım mesajı kendiside görmüşdür.daha sonra kendisine yine mesaj attım.tüm bu mesajlara rağmen cevap alamayınca yöneticiyle irtibata geçtim.bir yanlış anlama varsa ortada sadece ben değil birçok arkadaşımız yanlış anlamıştır o zaman.eğer ben yanlış anladıysam neden bana cevap verilmedi? neden topiğe yazdığım mesaja tepki gösterilmedi? bence bunların hepsi muammadır.beni tanıyan arkadaşlarım ne kadar kibar ve olgun biri olduğumu bilirler.ben ateş olmayan yerden duman çıkaracak bir kişilik değilim.sadece mesajıma cevap verilmesi yeterliydi şayet yanlış anladıysam bunu düzeltmeme.bundan sonra çok dikkatli olacağım .topikdeki tüm arkadaşlarımdan tekrar özür dilerim.

Öncelikle şunu söyleyeyim yeni üye olduğum için yöneticiler dışında kimseye ÖZEL MESAJ atma hakkım yok.Ben sizin attığınız mesajların tümünü perşembe akşamı okudum ve hemen editöre ne yapabilirim bana yardım edin diye mesaj attım.Dün akşam mailimi açtığımda öyle bir maille karşılaştım ki neye uğradığımı şaşırdım." insanların TC. kimlik numaralarını neden topluyorsunuz" yazıyordu mailde.Bu nasıl bir suçlamadır bilirmisiniz??? Sizin yazıları yanlış okumanız kimin neyi neden yazdığına dikkat etmeniz nelere mal olabilirdi düşündünüz mü???Gerekli açıklamaları tarihiyle saatiyle yazınca EDİTÖR arkadaşımız defalarca özür dilemek zorunda kaldı benden..Hemde hiç alakası yokken tamamen görevini yapmak zorunda olduğu için....Siz bana en son attığınız mesajda bile sanki TC kimlik numaranızı ve kişisel bilgileriniz sizden BEN istemişim gibi beni suçlayıp bide üstüne forum yöneticilerine şikayet etmekle tehdit etmişsiniz.Ben daha fazla konuyu uzatıp canımı sıkmak kendimi sizin için üzmek istemiyorum.Ama şunun farkına varmamı sağladınız çok doğru bir yerdeyim editör arkadaşımız başımız derde girdiğinde hakkımızı sonuna kadar arayacak artık içim rahat.Kendisine tekrar konuyla alakalı teşekkür ediyorum.

FıRsAtLaR DiYaRı MaRkA ÜrÜnLeR'İNDEKİ YARIŞMAYI Funda Sivridağ Karaca kazanmış bizden birimi o ara funda diye bi arkadaş vardı bizim konuda umarım odurr

Aker Eşarp Facebook Kampanyası
Siz de bayan arkadaşlarınıza sayfamızı beğenmeleri için öneri gönderip çekilişe katılın, kazanan 7 kişiden biri de siz olun. En çok arkadaşını beğendiren 1 kişiye çekilişsiz istediği marka ve model eşarp, diğer 6 kişiye de eşarpları çekilişle belirlenerek he...diye edilecektir.

kızlar dün migrosa gittim kiosklarda cek yazdıramadım yaa:((
orda da onlardan anlayan bi allahın kulunu bulamadım
sms bölüme şifremi girdim tebrikler cekinizi alabilirsiniz dedi ama cek felan cıkmadı beceremedim yanii siz nasıl yaptını bi anlatın yaaaaaa:((

Herhangi bir oriflame fotosunu sayfaya yüklüyorsun ve 50 kişiye beğendiriyorsun ve çekilise katılmaya hak kazanıyorsun .

Facebookta oriflame üyelik ve yarışmalar diye arattırın linkini koyamıyorum:50:

kızlar numune değil ama kampanyam var duyuracağımmm:62::62::62:
deichmann'da 50tl ve üzeri alışverişlerde (her 50tl için bi adet) çekiliş kuponları veriliyo ayrıca bonus karta sanırım taksit imkanıda var kesinlikle herkesin bütçesine uygun ve tarzına uygun modeller var tavsiye ederim.. incelemediyseniz eğer sitesinde kataloğu da var, ben bi converse aldım bide topuklu hoş bi ayakkabı hatta fotosunuda ekleyeyim:21::21:
$a.webp

bu arada çekiliş 30nisanda son, hediyelerse;
lg led tv 94cm * 2
acer notebook * 3
apple ipad * 2
samsung dvd player * 3
100tl değerinde ayakkabı * 30
50tl değerinde ayakkabı * 60

kızlar limangodan iki tane anlık hediye çeki kazandım birisi dokers ayakkabıdan 30 tlik biride normal 7 tllik tüğm alışveriş için 1 saatliğine alışveriş yapıcak olan varsa yollayım

30,00 TL Sürpriz Anlık Hediye Çeki 03.04.11 Henüz kullanılmadı
Son Kullanım Tarihi: 03.04.11 23:03

7,00 TL Sürpriz Anlık Hediye Çeki 03.04.11 Henüz kullanılmadı

kızlar limangodan iki tane anlık hediye çeki kazandım birisi dokers ayakkabıdan 30 tlik biride normal 7 tllik tüğm alışveriş için 1 saatliğine alışveriş yapıcak olan varsa yollayım

Nasıl kullanabiliriz?

üyeliiniz varsa mail adresinizi özelime atın çekleri size aktarıyım alışveriş yapcaksanız

ben talibimmmm:3::3::3::3:

tskler saolun üyeligim var ben de şimdi siteye girdim 7 tl'lik çek geldi 1 saatlik kullanımı var bakınıorum da kayda deger bir sey bulamadım dısarıya göre fiatlar bazen uçuk oluyor

kızlarrrrr flash flash yeni haberim var.yataş anketine katılın! her 1000inci kişiye heiye.boll şanss.inşallah kazanırsınız.:66::66::64::64::64::65:

Back
X