• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

moonserose bacım neredesin sen yaw ortalık çalkalandıııı aradıgın arkadas cıktı ortaya üzülmüş cok topic kapatıldı felan ayh:52::32::18::31:

topikdeki arkadaşlardan bu gerginlikden ötürü özür dilerim.benim yüzünden topik kapansaydı çok üzülürdüm ama aygunnur dan kesinlikle özür dilememi gerekdirecek bir durumum olduğunu düşünmüyorum.çünkü ben direk hemen kimseyi suçlamadım.önce kendisine mesaj attım,cevap gelmeyince topikde arkadaşlara danıştım ne yapmalıyım diye ki eminim yazdığım mesajı kendiside görmüşdür.daha sonra kendisine yine mesaj attım.tüm bu mesajlara rağmen cevap alamayınca yöneticiyle irtibata geçtim.bir yanlış anlama varsa ortada sadece ben değil birçok arkadaşımız yanlış anlamıştır o zaman.eğer ben yanlış anladıysam neden bana cevap verilmedi? neden topiğe yazdığım mesaja tepki gösterilmedi? bence bunların hepsi muammadır.beni tanıyan arkadaşlarım ne kadar kibar ve olgun biri olduğumu bilirler.ben ateş olmayan yerden duman çıkaracak bir kişilik değilim.sadece mesajıma cevap verilmesi yeterliydi şayet yanlış anladıysam bunu düzeltmeme.bundan sonra çok dikkatli olacağım .topikdeki tüm arkadaşlarımdan tekrar özür dilerim.

Sevgili Swatch Hayranları. Swatch Zebra gününde yarışmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.Yarışmamız sona ermiş bulunmaktadır. Saat Kazaanan talihliler aşağıdaki gibidir:
Saniye Tanyeri
Cemre Akkartal
Esma Arslan
Esen Keskin
...Büşra Doğruer

Saat Kazanan talihlilere pazartesi günü irtibata geçilecektir.

ya birkezde bize cıksın yahuu :((

yok bize çıkmaz

arkadaşlar lacoste yarışma var ayakkabı hediye ediyorlar.burdan katılabilirsiniz
Lacoste Ayakkabı on Facebook | Facebook

sağol katıldım ama artık ben de ümit kalmadı bu da çıkmaz

Ben varım canımmm.Kampanyayı duyuran arkadaşa teşekkür ediyorum...Kampanyaperisi benim...:52::52::52:

:64::64::64::64:tebriklerrrrrrrrr

canım ben bu kşiyle bayadır arkadaşım ama hiç ürün almadımm

merhaba kızlar bende uzun zamadır takip ediyorum ve yeni aranıza katılıp yorum yapmaya başladım.
bende lansinohtan 2 adet gögüs pedi 1 krem numunesi ve 2 süt saklama poşeti geldi.

Back
X