onu yazarak mı katılmış olacağız ben anlamadımmm
yok canım beğencen 300 den sonra gelenler karışmasın die katıldım yazcakmışız haksızlık olmasın die yanii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu yazarak mı katılmış olacağız ben anlamadımmm
yuva mayadan paket geldı kızlar ekmek ve kek için 500 gr un ilk numunelerım
Arbella makarnalarınızı gönderdi mi ????:26:
Arbella makarnalarınızı gönderdi mi ????:26:
istedim ama bana cevap gelmedi daha![]()
banada ne cevap geldi ne makarnaa :44::44:
Sayın Bay ve Bayanlar; biz numune ürün dağıtmıyoruz ancak eğer ister iseniz Kargo bedelini ödeme onayını vereceğinize dair onay mail’i gönderir iseniz tarafınıza Kargo poşeti içerisinde yalnız 3 gr lık 15 adet krem numune testırı ile 3 ad. Makyaj temizleme mendili ve broşür gönderilecektir.
Not: Onay maili göndermeyen, Daha önce gönderim yapılan mail adreslerine , Tlf ve Adresleri eksik olanlara gönderim yapılmayacaktır.
kızlar bana gelen mail...sizce tamam mı desem hayır mı?
yok canım beğencen 300 den sonra gelenler karışmasın die katıldım yazcakmışız haksızlık olmasın die yanii
ewt canım devam ediyor bana 2 gun once geldi doğadan
Bu linke tıklayarak katılabilirsin ama sayfayı görmek için ilk önce beğen tuşuna tıklamalısın.
OMO Kirlenmek Güzeldir | Facebook
Hangi firma ?? :97:
H&M Conscious Collection'daki doğaya saygılı uzun etek, 1-10 Nisan 2011 tarihleri arasında 10 gün boyunca soruyu doğru bilen 100. kişiye hediye edilecek.
Kazanan 10 kişi, bir arkadaşı ile birlikte H&M' in VIP partisine davetli olacak ve Vogue editörlerinin stil danışmanlığında yeni bir tarz yaratabilecekler. Kazananların stil sahibi fotoğrafları daha sonra Vogue.com'da yer alacak.
Katılım formu;
H&M Conscious Collection
H&M’nin bahar yüzü ‘anne’ Gisele Bündchen
Bir yandan V dergisi için soyunurken bir yandan H&M markası için giyiniyor. Gisele Bündchen poz kesmeyi sürdürüyor
ben nette bunu buldum ama sitedeki kadınla pek birbirine benzemiyor kesin doğrumudur bilemiyorum
:26::26::26::26:
Natalia Portman diye biliyorum..
Natalia Portman diye biliyorum..
resimler birbirini tutuyooo teşekkürler canımm![]()
ben de dün akşam kazandım ama yok daha gelmedi gereksiz mesajlara gelmesi lazım ama yaaaa nerde indirimim :2:
haklısın canım tc no verilmemeli. ben tahminim 2 hafta önce olay zinciri için aygunnur nickli arkadaşımıza güvenerek tc,adres,tel bilgilerimi verdim.bir hafta öncede mesaj attım neyaptın arkadaşım bilgilerimi olaya verdin mi diye ama bana cevap vermedi.ben ona mesaj yolladıkdan sonra burda birkaç kere mesajını gördüm.yani kk ya girmiş,mesajımı görmemesi imkansız.şimdi ben neyapayım? bu arkadaşın samimiyetine hala güveneyim mi? yoksa kk yöneticilerine şikayet edeyim mi? tamam bende suçluyum bilgilerimi vermemeliydim ama aygunnur da mesajımı aldıkdan sonra beni bilgilendirmemeli miydi? bana bir akıl verin lütfen ne yapayım?