• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Sayın Bay ve Bayanlar; biz numune ürün dağıtmıyoruz ancak eğer ister iseniz Kargo bedelini ödeme onayını vereceğinize dair onay mail’i gönderir iseniz tarafınıza Kargo poşeti içerisinde yalnız 3 gr lık 15 adet krem numune testırı ile 3 ad. Makyaj temizleme mendili ve broşür gönderilecektir.

Not: Onay maili göndermeyen, Daha önce gönderim yapılan mail adreslerine , Tlf ve Adresleri eksik olanlara gönderim yapılmayacaktır.

kızlar bana gelen mail...sizce tamam mı desem hayır mı?

Sayın Bay ve Bayanlar; biz numune ürün dağıtmıyoruz ancak eğer ister iseniz Kargo bedelini ödeme onayını vereceğinize dair onay mail’i gönderir iseniz tarafınıza Kargo poşeti içerisinde yalnız 3 gr lık 15 adet krem numune testırı ile 3 ad. Makyaj temizleme mendili ve broşür gönderilecektir.

Not: Onay maili göndermeyen, Daha önce gönderim yapılan mail adreslerine , Tlf ve Adresleri eksik olanlara gönderim yapılmayacaktır.

kızlar bana gelen mail...sizce tamam mı desem hayır mı?

Hangi firma ?? :97:

H&M Conscious Collection'daki doğaya saygılı uzun etek, 1-10 Nisan 2011 tarihleri arasında 10 gün boyunca soruyu doğru bilen 100. kişiye hediye edilecek.

Kazanan 10 kişi, bir arkadaşı ile birlikte H&M' in VIP partisine davetli olacak ve Vogue editörlerinin stil danışmanlığında yeni bir tarz yaratabilecekler. Kazananların stil sahibi fotoğrafları daha sonra Vogue.com'da yer alacak.

Katılım formu;
H&M Conscious Collection

H&M’nin bahar yüzü ‘anne’ Gisele Bündchen
Bir yandan V dergisi için soyunurken bir yandan H&M markası için giyiniyor. Gisele Bündchen poz kesmeyi sürdürüyor

ben nette bunu buldum ama sitedeki kadınla pek birbirine benzemiyor kesin doğrumudur bilemiyorum
:26::26::26::26:

Natalia Portman diye biliyorum..

bende bekliyorum ama yok makarna falan gelmedi... duydum bende 20 paket yollanmış birine..öyle okumuştum internette.. ama cevap bile gelmedi bırak makarnayı.. acaba pat diye mi gönderiyorlar...

5 Mart'ta sona eren Vaseline kampanyamızın kazanan 50 talihlisi aşağıdaki gibidir. Talihlilerimizle bize iletmiş oldukları e-posta adreslerinden iletişime geçeceğiz. Cildin mucizesini koruduğunuz sağlıklı günler dileriz.

Ahu Çelikyürek

Ayşe Keser

Aysel Kalaycıoğlu

Azize Çiğdem Yazılı

Bahar Çifçiiken

Bahar Tuğçe Oğuzhan

Bakiye Talas

Burçin Kırış

Çiğdem Sarmış

Derya Özkan

Dilek Arslan Önder

Ebru Efe

Fatma Özdem

Filiz Tarbak

Filiz Sağ

Funda Çilek

Fulya Ezgin

Gamze Karaman

Gülay Gürsoy

Gülçin Kapkın

Hale Kolcu

İffet Gürpınar

İlknur Budak

İnci Hamzaoğlu

Mehtap Kara

Neslişah Çebi

Nurcan Ekmekçioğlu

Nurgün Gidişoğlu

Nurten Altun

Pelin Gıdık

Remziye Karakoyun

Rüya Erdoğan

Saadet Sevinç

Safiye Özlem Arpınar

Saliha Gülsevgi Karagöz

Seher Sibel Çetin

Sema Uçak

Sema Kirici

Serap Koca

Seyhan Sevgi

Sinan Çuhadar

Sinem Çavuşoğlu

Süheyla Apaydın

Şule Sırcan Tüter

Sümeyra Çavga

Tülin Acar

Türkan Bağdatli

Yıldız Tepeli

Zehra Kulbilge

Zeynep Erbaş

ay bi kere kendi ismimi görsem şaşırıcam valla :90:
kazanan varsa tebrikler :71:

selam kızlaarr.emsan çok istiyordum olmuyor,bizdende kazanan yok sanırım.omo istiyorum vazelin istiyorum ama çıkmıyoooorrr.inşallah bir gün çıkar..bilgilendiren herkese teşekkürlerr.. :52::53:

haklısın canım tc no verilmemeli. ben tahminim 2 hafta önce olay zinciri için aygunnur nickli arkadaşımıza güvenerek tc,adres,tel bilgilerimi verdim.bir hafta öncede mesaj attım neyaptın arkadaşım bilgilerimi olaya verdin mi diye ama bana cevap vermedi.ben ona mesaj yolladıkdan sonra burda birkaç kere mesajını gördüm.yani kk ya girmiş,mesajımı görmemesi imkansız.şimdi ben neyapayım? bu arkadaşın samimiyetine hala güveneyim mi? yoksa kk yöneticilerine şikayet edeyim mi? tamam bende suçluyum bilgilerimi vermemeliydim ama aygunnur da mesajımı aldıkdan sonra beni bilgilendirmemeli miydi? bana bir akıl verin lütfen ne yapayım?

Merhaba
Kadınlar Kulübü bu konuda hiç bir yaptırım yapamaz. Bilgilerinizi nasıl nerede kullandığını bilemeyiz. Başınıza neler gelebilir bu konuda hiçbir fikrimiz yok. İlgili üyeye hiçbir yaptırımda da bulunamayız zira sizden zorla almamış bilgileri.

Daha öncede defalarca uyarmamıza rağmen hala bildiğinizi yapmanız sebebi ile bu başlık açılmamak üzere kapanmıştır.

Back
X