Merhaba
Kadınlar Kulübü bu konuda hiç bir yaptırım yapamaz. Bilgilerinizi nasıl nerede kullandığını bilemeyiz. Başınıza neler gelebilir bu konuda hiçbir fikrimiz yok. İlgili üyeye hiçbir yaptırımda da bulunamayız zira sizden zorla almamış bilgileri.
Daha öncede defalarca uyarmamıza rağmen hala bildiğinizi yapmanız sebebi ile bu başlık açılmamak üzere kapanmıştır.
aynen bir hafta olacak cevap da yok makarna da
Mesajları dün okuyup duruma çok üzüldüm.Yeni üye olduğum için kimseye özel msj atma hakkım yok.Olay zinciriyle ilgili olarak zaten zincire katılmadım hediye kazanmadım.Elinde fazla olan bir arkadaş isteyene verebileceğini söylemişti bende ona forumda alabileceğimi söyledim.Böyle bir konuda hatta alakasız olduğum bir konuda hakkımda böyle şeyler yazılması hiç hoşuma gitmedi.Gerçekten çok üzüldüm.İsterdim ki arkadaş önce kime mesaj attığına dikkat etsin isimleri konuları iyi okuyup hareket etsin.Kimsenin tc. kimlik numarasıyla işim olmaz.
arkadaşlar numune veren siteleri ;anketleri;çekiliş ve kampanyaları burada konuşalım;
paylaşalım ..... sohbet etmeyide ihmal etmeyelim :)
NOT:
Bloglarinizdaki kampanyalara link veriyorsaniz bloglarinizda KK sitesine mutlaka link olmalidir ! Aksi takdirde uyarisiz uyeliginiz iptal edilcektir.
Verdiginiz linkler mutlaka KAMPANYA icermeli reklam amacli olmalidir ! Aksi takdirde uyarisiz uyeliginiz iptal edilcektir.
Bilginize
Evet aygunnur doğru yazmış ! Hiçbir mesajında TC kimlik numarası istememiş diğer üye neden konuyu böyle anladı ve neden bilgilerini paylaştı çözemedik. Dün Aygunnur bize konuyu iletti bizde notumuzu almıştık ama şikayet mail ile gelince buradaki sistem ile bağlayamadık. Aygunnur hanımdan özür dileriz.
İlginize teşekkür ederim.Yazılanları okuduğumdan beri nasıl üzgünüm anlatamam.Bana DOLANDIRICI SAHTEKAR muamelesi yapılaması hiç hoşuma gitmedi.Buradan yazdıklarım ayrı birde saatlerdir maille derdimi anlatmaya çalışıyorum.İsterdim ki o arkadaşta durumu önce araştırsın.Beni bukadar insanın önünde renzcide etmeye kimsenin hakkı yoktu.
Haklısınız ben bir kez daha özür dilerim sizden !
mesajımı dikkate aldıgınız ve sayfayı actıgınız icin teşekkürler en basından beri kişisel reklam yapanları oy isteyenkeri uyarıyorum ve uyarmaya devam edecegim biz burada güzel paylasımlar yapıyoruz herkes yararlansın istiyoruz ve sizin hiçbir sorumlulugunuz olmadıgının bilincindeyiz bu şekildede devam edecek arada cıkacaktır istisnalar onlarada ne yapılması gerek karar sizinKonuya bir editör atayalım tüm mesajları kontrol etsin. İlk mesajdaki kurallara uymayanları bize rapor etsin başlığı baştan açalım. Bu başlık firma veya kurumların reklamlarını yapacağı başlık değil. Sözde hediye dağıtma adına kişisel bilgilerinizi toplayan kampayalardan üzülerek görüyorum ki siteyi sorumlu tutuyorsunuz.
İlginç bir şekilde geçen hafta buradaki kampayaya dahil olması sonrasında hediyesi gelmedi diye bize çıkışan üyeler oldu. Bu hatırı sayılır sayıda şikayettir.
Bu başlık İndirim ve Kampanya başlılığıdır bedava numune başlığı değildir.
Bedava numene başlığı sitemizde hiçbir başlıkta yer almamaktadır. Bu kampanyalar Kadınlar Kulübü tarafından yapılır ve buda sizlerle paylaşılmaktadır.
Pazartesi günü çok güzel bir hediye dağıtacağız !
bizi takip edin lütfen ...
Arkadaşlar Ravii collection gömlek kazananlar belli olmuş.
1.ZUHAL ELAGÖZ ÇELİK
2.ÖZNUR DERYA
3.KAMPANYA PERİSİ
YEDEK 3 TALİHLİMİZ 1. HGK ÜMMÜ 2. ALMİNA CAN 3. Ümran Saçıkara
Kızlar bizden kazanan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?