• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

arkadaşlar numune gönderen bir site buldum.cildi kuru olanlar için ideal....

kurucilt.com
canım ben hemen üye oldum formu gönderdim şöyle bir yazı çıktı
Örnek ürün istek formu gönderildi.
Şuan elimizde numune kalmamıştır, talebiniz alınmıştır

sanada mı böyle cevap verdiler :61:

Son düzenleme:
H&M Conscious Collection'daki doğaya saygılı uzun etek, 1-10 Nisan 2011 tarihleri arasında 10 gün boyunca soruyu doğru bilen 100. kişiye hediye edilecek.

Kazanan 10 kişi, bir arkadaşı ile birlikte H&M' in VIP partisine davetli olacak ve Vogue editörlerinin stil danışmanlığında yeni bir tarz yaratabilecekler. Kazananların stil sahibi fotoğrafları daha sonra Vogue.com'da yer alacak.

Katılım formu;
H&M Conscious Collection

avon türkiye facebook sayfasını takipte kalın kızlar

Sevgili AVON Türkiye Facebook üyelerimiz, "Kurbağa" ile tanışmanız için çok az zaman kaldı. Şu an için aktif ve geçerli bir platformumuz bulunmamaktadır. Gelişmeler hakkında sizi bilgilendiriyor olacağız...:))

Son düzenleme:
canım ben hemen üye oldum formu gönderdim şöyle bir yazı çıktı
Örnek ürün istek formu gönderildi.
Şuan elimizde numune kalmamıştır, talebiniz alınmıştır

sanada mı böyle cevap verdiler :61:

talebiniz alınmıştır.ilginiz için teşekkürler.... yazsısı çıktı.geç mi kaldın yoksa? :) ama sanırım gönderirler.sonuçta talebiniz alınmıştır yazmış

H&M Conscious Collection'daki doğaya saygılı uzun etek, 1-10 Nisan 2011 tarihleri arasında 10 gün boyunca soruyu doğru bilen 100. kişiye hediye edilecek.

Kazanan 10 kişi, bir arkadaşı ile birlikte H&M' in VIP partisine davetli olacak ve Vogue editörlerinin stil danışmanlığında yeni bir tarz yaratabilecekler. Kazananların stil sahibi fotoğrafları daha sonra Vogue.com'da yer alacak.

Katılım formu;
H&M Conscious Collection

H&M’nin bahar yüzü ‘anne’ Gisele Bündchen
Bir yandan V dergisi için soyunurken bir yandan H&M markası için giyiniyor. Gisele Bündchen poz kesmeyi sürdürüyor

ben nette bunu buldum ama sitedeki kadınla pek birbirine benzemiyor kesin doğrumudur bilemiyorum
:26::26::26::26:

Katılım formu;
H&M Conscious Collection

H&M’nin bahar yüzü ‘anne’ Gisele Bündchen
Bir yandan V dergisi için soyunurken bir yandan H&M markası için giyiniyor. Gisele Bündchen poz kesmeyi sürdürüyor

ben nette bunu buldum ama sitedeki kadınla pek birbirine benzemiyor kesin doğrumudur bilemiyorum
:26::26::26::26:

Bende aynen bu yazıyı buldum ama kadınlar hiç benzemiyor :50:

kızlar dün markette büyülü bohçaa doğadan

4;50 tlydi

bayağı bi cömert firma yanii aylardır halka gönderim yapıyorlar

bu büyük bir cömertlikk

tşkrler DOĞADAN :16:

Back
X