Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben hemen üye oldum formu gönderdim şöyle bir yazı çıktıarkadaşlar numune gönderen bir site buldum.cildi kuru olanlar için ideal....
kurucilt.com
canım ben hemen üye oldum formu gönderdim şöyle bir yazı çıktı
Örnek ürün istek formu gönderildi.
Şuan elimizde numune kalmamıştır, talebiniz alınmıştır
sanada mı böyle cevap verdiler![]()
güle güle giyin cnmkızlaaaaar ebru maternity den hamile bluzu kazanmışııııımher ay yapılan ankete katılmıştım yeni anketi doldururken bi baktım altta kazananlarda ismim var şoook olduuuum
Ebru Maternity | Modern Gebe ve Hamile Giyim rnleri | Gebe ve Hamile Giyim rnleri
buyrun sizde katılın isterseniz nisan anketi başlamış giysiler genelde herkesin giyebileceği şekildee![]()
Senin yazıyı okuyunca hemen gönderdim ne çabuk tükendi anlamadım kitalebiniz alınmıştır.ilginiz için teşekkürler.... yazsısı çıktı.geç mi kaldın yoksa? :) ama sanırım gönderirler.sonuçta talebiniz alınmıştır yazmış
Senin yazıyı okuyunca hemen gönderdim ne çabuk tükendi anlamadım ki![]()
H&M Conscious Collection'daki doğaya saygılı uzun etek, 1-10 Nisan 2011 tarihleri arasında 10 gün boyunca soruyu doğru bilen 100. kişiye hediye edilecek.
Kazanan 10 kişi, bir arkadaşı ile birlikte H&M' in VIP partisine davetli olacak ve Vogue editörlerinin stil danışmanlığında yeni bir tarz yaratabilecekler. Kazananların stil sahibi fotoğrafları daha sonra Vogue.com'da yer alacak.
Katılım formu;
H&M Conscious Collection
H&M’nin bahar yüzü ‘anne’ Gisele Bündchen
Bir yandan V dergisi için soyunurken bir yandan H&M markası için giyiniyor. Gisele Bündchen poz kesmeyi sürdürüyor
ben nette bunu buldum ama sitedeki kadınla pek birbirine benzemiyor kesin doğrumudur bilemiyorum
:26::26::26::26:
H&M Conscious Collection'daki doğaya saygılı uzun etek, 1-10 Nisan 2011 tarihleri arasında 10 gün boyunca soruyu doğru bilen 100. kişiye hediye edilecek.
Kazanan 10 kişi, bir arkadaşı ile birlikte H&M' in VIP partisine davetli olacak ve Vogue editörlerinin stil danışmanlığında yeni bir tarz yaratabilecekler. Kazananların stil sahibi fotoğrafları daha sonra Vogue.com'da yer alacak.
Katılım formu;
H&M Conscious Collection
H&M’nin bahar yüzü ‘anne’ Gisele Bündchen
Bir yandan V dergisi için soyunurken bir yandan H&M markası için giyiniyor. Gisele Bündchen poz kesmeyi sürdürüyor
ben nette bunu buldum ama sitedeki kadınla pek birbirine benzemiyor kesin doğrumudur bilemiyorum
:26::26::26::26:
Bende aynen bu yazıyı buldum ama kadınlar hiç benzemiyor![]()
arkadaşlar yeni bi yarışma beğenir miisiniz?
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
ÖNCE SAYFAYI
sonra yolladığım resmi beğenmelisinizteşekkür ederim şimdiden
![]()
http://www..................../Ravii-collection-gömlekleri/161846883872917?sk=wall
kızlar site 300 kişi olunca 3 kişiye gömlek varmış ama erkek gömleği![]()
katıldım teşekkürler
kızlar katıldım diye de duvara yazmanız gerekiyormuş hemen yazın 300 den sonrası sayılmayacakmış![]()
onu yazarak mı katılmış olacağız ben anlamadımmm