bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

kızlarr çok sevdim ben burayı çok tatlısınız:) doğadan istedim banada geldii ama 1 paket yorumlarda 2 paket geldiğini duymuştum

drynitesten alıştırma kilodu bende istemiştim daha gelmedi ama sabah bi ara dışarı çıkmıştım inşallah gelip geri dönmemişlerdir :26:

Mrh kızlar nasılsınız ben geldimmmürünleri gelen arkadaşlarım güle güle kullanın banada bugun bioderden ve lansilohtan msj geldi bilgilerimi göndermemi istediler ürün yollamak için yazdım.lansiloh hemen döndü msjıma seve seve göndeririz yazmışlaristemeyen varsa istesin :81:bende ptt ye şimdi msj yolladım inşallh göndeririler türküleri cok severim .bilgi veren arkadaşım teşeşekkür ederim.benden bu kadar

Kızlar bu finish oyununu bende oynamıştım bana msj geleli 3 gün oldu.ama benim oynadıgım tarih 3 hafta önce falandı.bence biraz bekleyin sizede gelir.

Kızlar bu finish oyununu bende oynamıştım bana msj geleli 3 gün oldu.ama benim oynadıgım tarih 3 hafta önce falandı.bence biraz bekleyin sizede gelir.

öylede canım şu an migrosta indirim var 6 liraya alımış arkadaş indirim bitmeden yetişmek istiyodum sende almadıysan biran önce al indirimi kaçırma

ya kızlar bişi sorcaam bu alıştırma külodu tek kullanımlık mıı ben bilemedim deee :26::26::26::26:

canım o alıştırma kilodu değil, gece altına kaçıran veya kaçırma riski olan çişini söyleyen çocuklar için..
tıpkı bez gibi, ıslanınca çöpe tabiki..

kızlaaaar drynites çocuklar için gece külodu istemiştik yaaaa o geldi az önceeee daha hamileyim ama olsuuun lazım olur dimiii ilerdeeee

hamilesin bebiş geliyooo

lazım olur tabeeeee

bana da geldi bi iki saat önce falan :))) kız için istemişim hatırlamıyoum bile. Dursun bakalım kenarda, bebek malzemelerim iyice birikti zaten, bi bebiş mi yapsam naapsam

kızıma kardeş isterizzzzz:13:

:)))

tabi birascık tadını çıkarın ama önce derim :))

eşinle bol bol gez toz sonraa kızıma arkidiş istiyorum :)

kızlar mesajı yazdım gönder dedim zil çaldı drynites geldi

hehe :)

bende drynites gelmedi diyorum

belki kapım çalar

çal

çaaaaal

çaaaaaaaaaal

çalmıyoo

nacım turkuler için bıraz bılgı verırmısın anlayamadım lansılohtan istedım dönmedıler nasıl mes yazdın kı bıoderdern de bana dönmedıler şans yok galıbaaaa bendeee

nacım turkuler için bıraz bılgı verırmısın anlayamadım lansılohtan istedım dönmedıler nasıl mes yazdın kı bıoderdern de bana dönmedıler şans yok galıbaaaa bendeee

canım bioderle lansilohun bize ulaşın yeri var oraya tıklayınca form çıkıyo onu doldurup numune istıyorum diyorsun.bu kadar ben dün istedim bugun bilgilerimi vermem için msj attılar yazdım gönderdim.

tp://www.ptt.gov.tr/index.snet?wapp=contact_tr bu linke tıkla orda bize ulaşın yazıyor formu doldurup türkü albümü istediğini yazacaksın.sonra dönmelerini beklıyeceksin

kızlar dediğiniz calgonit finish 60 tabletlik ürün için geçerli..
dediğiniz 3 tl indirimdeki ürünle aynı değil..
bana da indirim çeki bir süre sonra gelmişti..

öylede canım şu an migrosta indirim var 6 liraya alımış arkadaş indirim bitmeden yetişmek istiyodum sende almadıysan biran önce al indirimi kaçırma
evet canım bende söyeldim eşime buradaki arkadaşın msjını görünce bakıcaktı bugun.

Lansinoh un sitesinde de yarışma var

Katılın kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…