• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Numunesi gelen arkadaşlar güle güle kullansın :61:

Doğadana üyeyim kaç kere iletişimden de mesaj yazdım ama göndermediler :59:

Bende çay istiyorum ama demek ki istemeyi bilmiyorum etkili mesajı olan var mı :1:

Pronto Tour'dan bedava bilet kazanma şansı

Pronto Tour'un facebook sayfasını beğenin, sayfadaki fotoğrafın hangi şehre ait olduğunu tahmin edin, şehri anlatan en güzel sloganı söyleyin, o şehre uçak bileti kazanma fırsatı yakalayın.

PRONTOTOUR | Facebook

SAAT&SAAT’TEN Hediye Yağmuru!

Önce Saat&Saat’in Facebook sayfasını “Beğen”.
Buzdolabı saatini kazanmak için 5 Nisan – 15 Nisan tarihleri arasında her gün sorulacak sorulara doğru yanıt verenlerden birisi ol, çekiliş ile Saat&Saat Buzdolabı Saati kazanma fırsatını yakala!
Bitti mi? Bitmedi.
Saat&Saat’in distribütörü olduğu 34 marka saat markasından bir tanesi ile fotoğrafını çekil ve bize gönder.
Fotoğrafın sosyalmedya@saatvesaat.com adresine ulaştıktan sonra onaylanan fotoğraflar 24 saat içinde “Saat&Saat’ten Hediye Saat” galerisine eklenecek.
15 Nisan – 15 Mayıs 2011 tarihleri arasında fotoğrafı en çok beğenilen ilk 3 hayranımıza yeni bir saat bizden hediye! O yüzden arkadaşlarına seni desteklemeleri için sayfayı ve fotoğrafını beğenmeleri gerektiğini haber vermeyi unutma!
Sonuçlar 20 Mayıs, Çarşamba günü Saat&Saat Facebook sayfasından açıklanacaktır.
Katılmak İçin: Saat & Saat | Facebook

BiAile Hediye Avı

BiAile hediye yağmuru yeniden başladı! İkinci hediye, Baby Max 104 Oyun parkı...

Çekilişe katılmak için siteye üye olup ardından info@biaile.com adresine adınız ve telefonunuzla bir mail atmanız. Çekiliş kaydınız alındığında size geri dönüş yapılacaktır. Bu kampanya 24 Mart 2011 tarihinden itibaren 15 gün sürecektir.

Biaile

..................'dan 50TL Değerinde Hediye Çeki

.................. sitesinde başlayan Ayrılık Sözleri, Ayrılık Mesajları yarışmasının ödülü 50 TL değerinde hepsiburada.com hediye çeki!

17 Nisan 2011 tarihine kadar katılıma açık olan yarışmaya katılmak çok kolay. En Etkileyici, En Güzel, En Kapak, En Koyan, En Ağırından Ayrılık Sözlerini bizimle paylaşarak yarışmamıza katılabilirsin. Yarışma detaylarını .................. Yarışma Sayfasında bulabilirsin.

Kadın-Erkek ilişkileri konusunda aklınıza gelen herşeyi karşı cinse sorup, karşı cinsin sorularına cevap verebileceğiniz .................. sitesi aynı zamanda bir sosyal paylaşım platformudur. Siteye üye olup, profilinizi yaratabilir, diğer üyelerle iletişime geçebilir, soru, cevap, ve yazı paylaşımlarınız arttıkça Xper puanları kazanıp, kazandığınız Xper puanlarını çeşitli hediyelere dönüştürebilirsiniz.

Vodafone Fikir Yıldızları arıyor.

Vodafone Fikir Yıldız'larını Arıyor. "Bir fikirle hayatı değiştir" diyerek, yaratıcı fikirlerinizi bekliyor. İki kategoride düzenlenen yarışmada Parlak Fikir Kategorisi ve Android Uygulama Kategorilerinden dilediğiniz biri ile yarışmaya katılabilirsiniz.
Vodafone Fikir Yıldızları

Futbolun delisiyiz

Önce Facebook hesabınla :: Avea - Futbolun Delisiyiz :: adresinden giriş yap ve deliliğini belgeleyen videonu bizimle paylaş.

Futbolun delilerinin gönderdiği videolar arasından en fazla oyu sen al, en deli video seninki olsun.

Avea Seni Dört Büyükler ile Tanıştırsın!
Delisi olduğun takım ile tanış, tribünlerdeki coşkunu yüz yüze anlatma fırsatını yakala!

doğadana üye oldum kaç kerede msj attım gönderim yapılmadı maleseff..
kühnemde gelmedii...

acaba dağılımları devam ediyor mu??

baby max oyun parkı çok hoş bi hediye

ama eminim bana çıkmaz :19:

ben de girdim lansinoh a ama iletişim formu filan bulamadım yarışmaya katıldım kızım hala emiyor ama galiba süt saklama poşeti veriyor keşke meme ucu kremi verse

Tekin Acar Cosmetics

saldırınnn ama cevaba bakmadım henüz bulan yazarsa sevinirim :66:

GEÇEN HAFTANIN C. HERRERA KAZANANLARI

Büşra Karakan Halit Çağlar Karataş Mustafa Sürün Arda Topaloğlu Ceyda Tabakçı Okan Ocak Mert Gülaçtı Tülay Çam Özcan Ulutürk Caner Özdemir

Back
X