bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

hehehe :)
Sevgili Tüketicimiz,

Öncelikle PAVLODERM Türkiye’ye gösterdiğiniz ilgi için size teşekkür ederiz.

Size ürün numunelerimizi memnuniyetle göndeririz fakat numunelerimiz bitmiştir.

10 günlük gibi kısa süre zarfında 45bin adet kargo çıkışı yaptık.

Ürünlerimizi çevrenizdeki eczanelerden alabilirsiniz, para iade garantisi veriyoruz.

Lütfen bebeğiniz için PAVLODERM’in tüm ürünlerini alınız 1 hafta kullandıktan sonra memnun

kalmazsanız ödediğiniz tüm ücreti hesabınıza iade edeceğiz.

kızlar calgonitten indirimim 2 gün oldu hala gelmedi.Sizinki kaç günde geldi

3 kere aynı soruyu sordum ama kimse bana cevap yazmadı..

calgonit finish indirim kazandık demişlerdi o nasıl oluyor acaba???

canım geçmiş sayfalarda linki vardı bulamadım ben şimdi ordan çıkan sayfada oyun var oynuyosun ilk etabı tamamlayan herkese indirim kodu yolluyolar

en doğrusu yapmışsın canım.hani cahil cuhelada değilim,normalde cin gibiyim ama niye böyle bişey yaptım bende anlamadım.aynen dediğin gibi yapacağım

olur böyle şeyler bende hemen vereyim die msaj yazdım baktım hatun katbolmuş yazmadım olmaz bişi ya bekle bakalım.

kızlaaaar drynites çocuklar için gece külodu istemiştik yaaaa o geldi az önceeee daha hamileyim ama olsuuun lazım olur dimiii ilerdeeee

olur böyle şeyler bende hemen vereyim die msaj yazdım baktım hatun katbolmuş yazmadım olmaz bişi ya bekle bakalım.

ben de filix diye birine verdim annemin adına istemiştim kremi ama o da bana hala geri dönüş yapmadı kayıplarda...

moonserose,birşey çıkacağını sanmıyorum ama neler okuyor neler duyuyoruz.

Kişiye ulaşamazsan mutlaka forum yöneticilerine bildir durumu.

Kişinin gelmiş geçmiş bütün mesajlarını incelerler aksi bir durum varsa ortaya çıkar en azından.

Bu arada kızlar KAZEN forumdan ayrıldı...

3 kere aynı soruyu sordum ama kimse bana cevap yazmadı..

calgonit finish indirim kazandık demişlerdi o nasıl oluyor acaba???

canım geçmiş sayfalarda linki vardı bulamadım ben şimdi ordan çıkan sayfada oyun var oynuyosun ilk etabı tamamlayan herkese indirim kodu yolluyolar

kaç sayfa gezdim ama bulamadım.google da aratıncada çıkmıyor

Son düzenleme:
kızlaaaar drynites çocuklar için gece külodu istemiştik yaaaa o geldi az önceeee daha hamileyim ama olsuuun lazım olur dimiii ilerdeeee

bana da geldi bi iki saat önce falan :))) kız için istemişim hatırlamıyoum bile. Dursun bakalım kenarda, bebek malzemelerim iyice birikti zaten, bi bebiş mi yapsam naapsam

bana da geldi bi iki saat önce falan :))) kız için istemişim hatırlamıyoum bile. Dursun bakalım kenarda, bebek malzemelerim iyice birikti zaten, bi bebiş mi yapsam naapsam

bende erkek için istemiştim kargo gelince pek bi mutlu oluoom biriksin biriksiiin lazıım oluuur zamanı gelinceee

aa kızlar bana da geldi unuttum söylemeyi. tam evden çıkıyodum sabah kapım çaldı :)))

aynen öyle yapacağım canım.aygunnur a mesaj attım yarın akşama kadar dönmezse site yöneticilerine bildireceğim durumu.bu arada kazen kibirlisi niye ayrılmış ki

yinede benden akıllıymışsın bak

kızlar ilk numunem geldiii yasasınn...drynitesten alıştırma kiloduuu çok sevindirik oldummm

moonseroscum estağfurullah bazen insana bi kal geliyor işte yoksa bende atlıyordum :)))

ya kızlar bişi sorcaam bu alıştırma külodu tek kullanımlık mıı ben bilemedim deee :26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…