3 kere aynı soruyu sordum ama kimse bana cevap yazmadı..
calgonit finish indirim kazandık demişlerdi o nasıl oluyor acaba???
en doğrusu yapmışsın canım.hani cahil cuhelada değilim,normalde cin gibiyim ama niye böyle bişey yaptım bende anlamadım.aynen dediğin gibi yapacağım
olur böyle şeyler bende hemen vereyim die msaj yazdım baktım hatun katbolmuş yazmadım olmaz bişi ya bekle bakalım.
haklısın canım tc no verilmemeli. ben tahminim 2 hafta önce olay zinciri için aygunnur nickli arkadaşımıza güvenerek tc,adres,tel bilgilerimi verdim.bir hafta öncede mesaj attım neyaptın arkadaşım bilgilerimi olaya verdin mi diye ama bana cevap vermedi.ben ona mesaj yolladıkdan sonra burda birkaç kere mesajını gördüm.yani kk ya girmiş,mesajımı görmemesi imkansız.şimdi ben neyapayım? bu arkadaşın samimiyetine hala güveneyim mi? yoksa kk yöneticilerine şikayet edeyim mi? tamam bende suçluyum bilgilerimi vermemeliydim ama aygunnur da mesajımı aldıkdan sonra beni bilgilendirmemeli miydi? bana bir akıl verin lütfen ne yapayım?
kızlar calgonitten indirimim 2 gün oldu hala gelmedi.Sizinki kaç günde geldi
canım geçmiş sayfalarda linki vardı bulamadım ben şimdi ordan çıkan sayfada oyun var oynuyosun ilk etabı tamamlayan herkese indirim kodu yolluyolar
kızlaaaar drynites çocuklar için gece külodu istemiştik yaaaa o geldi az önceeee daha hamileyim ama olsuuun lazım olur dimiii ilerdeeee
kaç sayfa gezdim ama bulamadım.google da aratıncada çıkmıyor
kaç sayfa gezdim ama bulamadım.google da aratıncada çıkmıyor
bana da geldi bi iki saat önce falan :))) kız için istemişim hatırlamıyoum bile. Dursun bakalım kenarda, bebek malzemelerim iyice birikti zaten, bi bebiş mi yapsam naapsam
bana da geldi bi iki saat önce falan :))) kız için istemişim hatırlamıyoum bile. Dursun bakalım kenarda, bebek malzemelerim iyice birikti zaten, bi bebiş mi yapsam naapsam
moonserose,birşey çıkacağını sanmıyorum ama neler okuyor neler duyuyoruz.
Kişiye ulaşamazsan mutlaka forum yöneticilerine bildir durumu.
Kişinin gelmiş geçmiş bütün mesajlarını incelerler aksi bir durum varsa ortaya çıkar en azından.
Bu arada kızlar KAZEN forumdan ayrıldı...
olur böyle şeyler bende hemen vereyim die msaj yazdım baktım hatun katbolmuş yazmadım olmaz bişi ya bekle bakalım.
Finish. Pırlanta kadar mükemmel. | Bulaşıkları toplayın, Finish'le yıkayın... Pırlanta yüzük sizin olsun! oyunu oyna. ilk level'i bitiren ilk 20.000 kişiye %50 indirim kuponu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?