• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

canım iyi akşamlar, ben bebeğime ilk molfix kullandım ama memnun kalmadım prima daha iyi geldi. prima bezi güzel kokulu ve çiş yaptığı zaman sızıntı yapmıyor.

canım benim 1,5 yaşında kızım var hep prima kullandım bi ara molfix deneyeyim dedim kızıma alerji yaptı resmen yara oldu çocuğun poposu markanın kötülüğünden değil aslında bazen böyle alerji yapabiliyormuş bezler aklında bulunsun

ben oğlum şlk doğduğunda farklı birz bez kullanmıştım pişik oldı primaa geçtim ondan çok memnun kaldım ama ilk zaman mutlaka her bezde sızdırma sorunu yaşadım oğlum çok zayıftı bol geliyordu bezler
sonra büyyünce her bezi kullandım hangidinde kampanya varssa onu aldım

ilk molfix hazırlamıştım bende,prima da denedim,canbebe de..canbebe çok sızdırıyor.
molfix kullananlar çoğunlukta,hem iyi hem fiyatları normal.fakat prima bir tık daha önde,bezin dokusu yumuşacık ipek gibi..pişik konusu her bebeğin cildi farklı..ilk 6 ay ıslak mendil kullanamadım alt değişiminde,ıslak mendil allerji yaptı, pamuk kullanmıştım...

canım ben hamileyken 2 paket prima alıp koymuştum. en iyisi prima bence.
ablamın kızının pişik olmuştu baya kötüydü.doktor prima kullanın demişti. molfix huggis kullanıyorlardı. prima kullandıktan sonra geçti gerçekten. bende öyle duyunca prima aldım. memnunum bi sorun olmadı bızde :16:

ayyyyyy çok teşekkür ederim hepinize kızlar

sağolun değerli cevaplarınız için

doğumdan önce bir paket alıyım markete gidince dedimm

birde alt değiştirme örtüsü ---bakım örtüsü alıcam onunda dalini düşünüyorum

tekrar tşkrlerr:16:

birde son birşey sorucam bebek bakım ürünlerinden sebametmi---chiccomu---niveamı:):16:

şöyle banyodan sonra bayağı bir koku olsun istiyorum bebişimdee:)

misss gibi olsun istiyorum :71:

cnm milupa'ya üye oldunmu? hamileyken gönderiyorlar bide 4 aydan sonra kaşık falan gönderiyorlar.bana geçen hafta geldi kaşık :)
lansinohdan da gönderiyorlar.
biliyorsundur gerçide yine yazayım dedim .
-az kalmış, sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallahh .:71:

milupaya üyeyim cnm evt bana şu kaşıktan gelsee :)

amin cnm sağol evt 3 ay kaldı:)

günaydın kızlar bana milupadan geldi dün akşam :9: babycim sende üye ol gönderiyolar.
annem çok güldü görünce,bekarım daha ama mamaları kuzenime vericem ilk kaşığıda saklıcam :78:
niveadan %25 indirim kuponlarıda 31 aralık 2012ye kadar geçerliymiş,o zamana kadar belki kullanırım :52:

üyeyim cnm :38:

sAKLA lazım olur evt:)

kızlar omonun bugünkü sorusu hangi şık..okuyamıyorum çok minik yazıyo..acil cvp..

OMO nun sorusu
Aşağıdakilerden hangisi çay lekesi için faydalı bir ipucu değildir?

Beyaz kumaştaki lekeyi limon suyuyla silin ve soğuk suyla durulayın.

Renkli kumaştaki taze lekeyi 3 gün kurumaya bıraktıktan sonra yıkayın.

Halı üzerindeki çay lekesini, eşit ölçekteki alkol ve sirke karışımı ile silin.

Slm kızlar, denedim biliyorumdan olay krem kazananlar, hediyeniz elinize ulaştı mı?
Benimki hala gelmedi, merakta kaldım:25:

slm kızlar o.b. ye 1 ay önce üye olmuştum ücretsiz tampon gönderiyolarmış diye ama gelen giden olmadı bende mail attım istedim veeeee
ob web sitemize ve ürünümüze gösterdiğiniz ilgi için ve bu ürünlerle ilgili bilgi almak istediğiniz için teşekkür ederiz.

Adresinize deneme numunesi en kısa zamanda gönderilecektir.

Saygılarımızla,

slm kızlarrr,iyi günlerrrr:21::71: bişey sorcam kızlar theremedin çekilişi ne zmn yapılcak bilginiz varmı ben göremedm hiç syfsında:59:

ptt nin 170. yılı kutlamaları nedeniyle hazırlamış olduğu mektüp türküleri albümü var bayağı önce tv de izlemiştim, isteyene ücretsiz yolluyoruz demişlerdi bende ptt nin sayfasından iletişim bölümünden albümü istediğimi söyledim. geridönüş yaptılar adresimi istedileri ve az önce kargoyla albüm elime ulaştı.Şuan dinliyorum güzel türküler var Ünlü türkücülerden...Kargo için de ücret almadılar ilgilenen ptt nin iletişim bölümünden istekte bulunabilir.

ptt nin 170. yılı kutlamaları nedeniyle hazırlamış olduğu mektüp türküleri albümü var bayağı önce tv de izlemiştim, isteyene ücretsiz yolluyoruz demişlerdi bende ptt nin sayfasından iletişim bölümünden albümü istediğimi söyledim. geridönüş yaptılar adresimi istedileri ve az önce kargoyla albüm elime ulaştı.Şuan dinliyorum güzel türküler var Ünlü türkücülerden...Kargo için de ücret almadılar ilgilenen ptt nin iletişim bölümünden istekte bulunabilir.

teşekkürler canım,annem türküleri çok sever onun için isticem :79:

bişi değil arkadaşlar... aslında iki tanede kitap vardı onuda yolluyorlardı ama ellerinde kalmamış sadece cd yolladılar...

3 kere aynı soruyu sordum ama kimse bana cevap yazmadı..

calgonit finish indirim kazandık demişlerdi o nasıl oluyor acaba???

:43:

teşekkürler canım bende yolladım bakalım:64:

moonserose bende o mesajı gördüm hatta göndercektim sonra vazgeçtim bir krem için bilgi vermek mantıklı gelmedi bide o mesajı bir kaç yere daha yazmış başka bişi yazmadan çıkmış güvenemedim açıkçası bişey olcağını sanmıyorum ama bir mesaj daha yaz cevap gelmezse kazene şikayet edersin

en doğrusu yapmışsın canım.hani cahil cuhelada değilim,normalde cin gibiyim ama niye böyle bişey yaptım bende anlamadım.aynen dediğin gibi yapacağım

Back
X