- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
canım iyi akşamlar, ben bebeğime ilk molfix kullandım ama memnun kalmadım prima daha iyi geldi. prima bezi güzel kokulu ve çiş yaptığı zaman sızıntı yapmıyor.
canım benim 1,5 yaşında kızım var hep prima kullandım bi ara molfix deneyeyim dedim kızıma alerji yaptı resmen yara oldu çocuğun poposu markanın kötülüğünden değil aslında bazen böyle alerji yapabiliyormuş bezler aklında bulunsun
ben oğlum şlk doğduğunda farklı birz bez kullanmıştım pişik oldı primaa geçtim ondan çok memnun kaldım ama ilk zaman mutlaka her bezde sızdırma sorunu yaşadım oğlum çok zayıftı bol geliyordu bezler
sonra büyyünce her bezi kullandım hangidinde kampanya varssa onu aldım
ilk molfix hazırlamıştım bende,prima da denedim,canbebe de..canbebe çok sızdırıyor.
molfix kullananlar çoğunlukta,hem iyi hem fiyatları normal.fakat prima bir tık daha önde,bezin dokusu yumuşacık ipek gibi..pişik konusu her bebeğin cildi farklı..ilk 6 ay ıslak mendil kullanamadım alt değişiminde,ıslak mendil allerji yaptı, pamuk kullanmıştım...
canım ben hamileyken 2 paket prima alıp koymuştum. en iyisi prima bence.
ablamın kızının pişik olmuştu baya kötüydü.doktor prima kullanın demişti. molfix huggis kullanıyorlardı. prima kullandıktan sonra geçti gerçekten. bende öyle duyunca prima aldım. memnunum bi sorun olmadı bızde![]()
ayyyyyy çok teşekkür ederim hepinize kızlar
sağolun değerli cevaplarınız için
doğumdan önce bir paket alıyım markete gidince dedimm
birde alt değiştirme örtüsü ---bakım örtüsü alıcam onunda dalini düşünüyorum
tekrar tşkrlerr

birde son birşey sorucam bebek bakım ürünlerinden sebametmi---chiccomu---niveamı:)

şöyle banyodan sonra bayağı bir koku olsun istiyorum bebişimdee:)
misss gibi olsun istiyorum

cnm milupa'ya üye oldunmu? hamileyken gönderiyorlar bide 4 aydan sonra kaşık falan gönderiyorlar.bana geçen hafta geldi kaşık :)
lansinohdan da gönderiyorlar.
biliyorsundur gerçide yine yazayım dedim .
-az kalmış, sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallahh .![]()
milupaya üyeyim cnm evt bana şu kaşıktan gelsee :)
amin cnm sağol evt 3 ay kaldı:)
günaydın kızlar bana milupadan geldi dün akşambabycim sende üye ol gönderiyolar.
annem çok güldü görünce,bekarım daha ama mamaları kuzenime vericem ilk kaşığıda saklıcam :78:
niveadan %25 indirim kuponlarıda 31 aralık 2012ye kadar geçerliymiş,o zamana kadar belki kullanırım![]()
üyeyim cnm

sAKLA lazım olur evt:)