• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

ayyyyyyyyyy kühnem geldi kühnemmmm :)))Balzamikli sos yollamışlar çok sverim.
Aynı kargocu aynı anda doğadan büyülü bohçalarımı da getirdi 2 paket güllü yeşil çay. Ne şanslı günmüş bugün benim için :66::66::66:
Çayımı hemen denedim siyah çay hariç her türlü ot çöp çayını sevdiğim için bunu da beğendim
TEŞEKKÜRLER KÜHNE VE DOĞADANNN
Darısı sizlerin başına artıkkk beklemekten bıkmayın kesin geliyormuş

Aynı kargocu aynı anda doğadan büyülü bohçalarımı da getirdi 2 paket güllü yeşil çay. Ne şanslı günmüş bugün benim için :66::66::66:
Çayımı hemen denedim siyah çay hariç her türlü ot çöp çayını sevdiğim için bunu da beğendim
hayrını gör bacıımmm :65:
nasıl istiyoruz :27::27:

afiyet bak şeker olsun canım heralde bi benim kühne hala gelmedi :14:

slm kızlar dün bübchen geldi kargo ücreti falan da ödemedim biraz uyuzluk etmişlerdi ama yine de iyi oldu geldiği :69:50 ml duş jeli,50 ml şampuan,5 adet 3 ml vücut losyonu.

canım nasıl başvurdun bende email atmıştım ama yanıt dahı gelmedı

bende mail atmıştım bi kaç arkadaşta attı merak ettiğiniz ürünlerin satışı yapılmakta satın alabilirsiniz işte bikereye masus size gönderebiliriz normalde göndermiyoruz tarzında bi maille hepimize geri dönüş yaptılar bu nedenle belki sana yanıt vermezler göndermiyo olabilirler artık..:50:

slm kızlar dün bübchen geldi kargo ücreti falan da ödemedim biraz uyuzluk etmişlerdi ama yine de iyi oldu geldiği :69:50 ml duş jeli,50 ml şampuan,5 adet 3 ml vücut losyonu.

ne güzel güle güle kullan

böyle bebek ürünleriyle ilgili bişiler olursa banada söleyin kıslar

3 ayım kaldı doğumaa

kısımaa bişiler kazanıyım ama dimii:)))

yaren pavlodermin pişik kremini neden beğenmedinn

iyimi gelmedii kızınaa:44::44:

yok cnm alerji falan yapmadı ama. kullanım açısından memnun kalmadım. kremden çok yağ gelıyor heryere damlıyor,elime sıkınca kayıp gıdıyor krem bi değişik :)

----- bu arada doğadan çay istemiştim bugun geldi banada :68:

yok cnm alerji falan yapmadı ama. kullanım açısından memnun kalmadım. kremden çok yağ gelıyor heryere damlıyor,elime sıkınca kayıp gıdıyor krem bi değişik :)

----- bu arada doğadan çay istemiştim bugun geldi banada :68:

hmmm anladım cnm tşkrler;) bu arada kızıma primayla molfix bez arasında kararsız kaldım bir paket alıcam doğuma hazırlık birkaç kişi hep molfix didi birde sana sorıyım:)

bu arada çayını keyifle iç cnm :16:

hmmm anladım cnm tşkrler;) bu arada kızıma primayla molfix bez arasında kararsız kaldım bir paket alıcam doğuma hazırlık birkaç kişi hep molfix didi birde sana sorıyım:)

bu arada çayını keyifle iç cnm :16:

canım iyi akşamlar, ben bebeğime ilk molfix kullandım ama memnun kalmadım prima daha iyi geldi. prima bezi güzel kokulu ve çiş yaptığı zaman sızıntı yapmıyor.

güle güle kullanınnn....

Back
X