• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

hmmm anladım cnm tşkrler;) bu arada kızıma primayla molfix bez arasında kararsız kaldım bir paket alıcam doğuma hazırlık birkaç kişi hep molfix didi birde sana sorıyım:)

:16:

canım benim 1,5 yaşında kızım var hep prima kullandım bi ara molfix deneyeyim dedim kızıma alerji yaptı resmen yara oldu çocuğun poposu markanın kötülüğünden değil aslında bazen böyle alerji yapabiliyormuş bezler aklında bulunsun

ben oğlum şlk doğduğunda farklı birz bez kullanmıştım pişik oldı primaa geçtim ondan çok memnun kaldım ama ilk zaman mutlaka her bezde sızdırma sorunu yaşadım oğlum çok zayıftı bol geliyordu bezler
sonra büyyünce her bezi kullandım hangidinde kampanya varssa onu aldım

kızlar caldion sitesine üye olmuştum mailime anket gelmiş doldurdum ama tc no yazmadım siz yazmışmıydınız?

kızlar caldion sitesine üye olmuştum mailime anket gelmiş doldurdum ama tc no yazmadım siz yazmışmıydınız?

yazmıştım gene yazıyorum... kimse tc numarasıyla birşey yapamaz. en fazla adıma soyadına ulaşırlr. başka da birşey öğrenilmez tc nosuyla. abartılıcak bişi değil yani. ben yazdım ama tabii herkesin kendi bişice iş. biçok arkadaşım bnm telefonunu bile vermeye çekinir böle durumlarda ama bnce bişi olmaz...

yazmıştım gene yazıyorum... kimse tc numarasıyla birşey yapamaz. en fazla adıma soyadına ulaşırlr. başka da birşey öğrenilmez tc nosuyla. abartılıcak bişi değil yani. ben yazdım ama tabii herkesin kendi bişice iş. biçok arkadaşım bnm telefonunu bile vermeye çekinir böle durumlarda ama bnce bişi olmaz...

biliyorumda ne bilim tereddüt ettim bi an keşke yazsaydım belkide geçersiz olacak doldurduğum anket:50:

Caldionun anketine bende Tc no' yazmadım...
gereksiz buldum çünkü,ayrıca sürekli uyarı yapıyorlar Tc no,telde nette vs. vermeyin dıye

hmmm anladım cnm tşkrler;) bu arada kızıma primayla molfix bez arasında kararsız kaldım bir paket alıcam doğuma hazırlık birkaç kişi hep molfix didi birde sana sorıyım:)

bu arada çayını keyifle iç cnm :16:

ilk molfix hazırlamıştım bende,prima da denedim,canbebe de..canbebe çok sızdırıyor.
molfix kullananlar çoğunlukta,hem iyi hem fiyatları normal.fakat prima bir tık daha önde,bezin dokusu yumuşacık ipek gibi..pişik konusu her bebeğin cildi farklı..ilk 6 ay ıslak mendil kullanamadım alt değişiminde,ıslak mendil allerji yaptı, pamuk kullanmıştım...

Caldionun anketine bende Tc no' yazmadım...
gereksiz buldum çünkü,ayrıca sürekli uyarı yapıyorlar Tc no,telde nette vs. vermeyin dıye

haklısın canım tc no verilmemeli. ben tahminim 2 hafta önce olay zinciri için aygunnur nickli arkadaşımıza güvenerek tc,adres,tel bilgilerimi verdim.bir hafta öncede mesaj attım neyaptın arkadaşım bilgilerimi olaya verdin mi diye ama bana cevap vermedi.ben ona mesaj yolladıkdan sonra burda birkaç kere mesajını gördüm.yani kk ya girmiş,mesajımı görmemesi imkansız.şimdi ben neyapayım? bu arkadaşın samimiyetine hala güveneyim mi? yoksa kk yöneticilerine şikayet edeyim mi? tamam bende suçluyum bilgilerimi vermemeliydim ama aygunnur da mesajımı aldıkdan sonra beni bilgilendirmemeli miydi? bana bir akıl verin lütfen ne yapayım?

moonserose bende o mesajı gördüm hatta göndercektim sonra vazgeçtim bir krem için bilgi vermek mantıklı gelmedi bide o mesajı bir kaç yere daha yazmış başka bişi yazmadan çıkmış güvenemedim açıkçası bişey olcağını sanmıyorum ama bir mesaj daha yaz cevap gelmezse kazene şikayet edersin

bu arada çayını keyifle iç cnm :16:

canım ben hamileyken 2 paket prima alıp koymuştum. en iyisi prima bence.
ablamın kızının pişik olmuştu baya kötüydü.doktor prima kullanın demişti. molfix huggis kullanıyorlardı. prima kullandıktan sonra geçti gerçekten. bende öyle duyunca prima aldım. memnunum bi sorun olmadı bızde :16:

ne güzel güle güle kullan

böyle bebek ürünleriyle ilgili bişiler olursa banada söleyin kıslar

3 ayım kaldı doğumaa

kısımaa bişiler kazanıyım ama dimii:)))

cnm milupa'ya üye oldunmu? hamileyken gönderiyorlar bide 4 aydan sonra kaşık falan gönderiyorlar.bana geçen hafta geldi kaşık :)
lansinohdan da gönderiyorlar.
biliyorsundur gerçide yine yazayım dedim .
-az kalmış, sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallahh .:71:

haklısın canım tc no verilmemeli. ben tahminim 2 hafta önce olay zinciri için aygunnur nickli arkadaşımıza güvenerek tc,adres,tel bilgilerimi verdim.bir hafta öncede mesaj attım neyaptın arkadaşım bilgilerimi olaya verdin mi diye ama bana cevap vermedi.ben ona mesaj yolladıkdan sonra burda birkaç kere mesajını gördüm.yani kk ya girmiş,mesajımı görmemesi imkansız.şimdi ben neyapayım? bu arkadaşın samimiyetine hala güveneyim mi? yoksa kk yöneticilerine şikayet edeyim mi? tamam bende suçluyum bilgilerimi vermemeliydim ama aygunnur da mesajımı aldıkdan sonra beni bilgilendirmemeli miydi? bana bir akıl verin lütfen ne yapayım?

merhaba,deneyimli bir bankacı olarak söylüyorum kimseye tc no nuzu vermeyin

omonun sorusu çıkmış çekilişlerden bişey çıkmıyor ama denemeden zarar gelmez cevaba ne diyorsunuz

ne güzel güle güle kullan

böyle bebek ürünleriyle ilgili bişiler olursa banada söleyin kıslar

3 ayım kaldı doğumaa

kısımaa bişiler kazanıyım ama dimii:)))

günaydın kızlar bana milupadan geldi dün akşam :9: babycim sende üye ol gönderiyolar.
annem çok güldü görünce,bekarım daha ama mamaları kuzenime vericem ilk kaşığıda saklıcam :78:
niveadan %25 indirim kuponlarıda 31 aralık 2012ye kadar geçerliymiş,o zamana kadar belki kullanırım :52:

merhaba,deneyimli bir bankacı olarak söylüyorum kimseye tc no nuzu vermeyin

peki tc nosuyla neler yapılabilir ki söylersen bilgimiz olsun. mesela gelip kargocu alıor tc nosunu. vermem diyemiyoruz. ya da nebilim bir ürün alıcaz form doldurtuyorlar tc numarası yazıyoruz. iş başvurusu yapıcaz formda tc nosu yazıyor. yani bunların hangisine vermemeliyiz noyu?? deneyimlerini biraz açar mısın??? :42:

Tebrikler!

Aşkını en güzel anlatan ilk 100 kişiden biri oldunuz ve sevgilinize duyduğunuz aşkı kanıtladınız. Böyle büyük aşklar ödülsüz kalmamalı. Sevgiliniz ve sizin için özel olarak hazırladığımız Head & Shoulders şampuanlarını size göndermemiz için yapmanız gereken tek şey kendi açık adresinizi ve sevgilinizin adını yazarak bu e-postayı cevaplamak.

Şimdi de sevgilinize duyduğunuz bu aşkı pekiştirmek için ona güzel bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Uzun zamandır hayalini kurduğunuz ve sevgilinizi çok mutlu edeceğine inandığınız sürprizinizi hemen yazın ve bu e-postayı cevaplayarak bize ulaştırın. Eğer en çok beğenilen 3 sürprizden biri sizinki olursa bu sürprizi gerçekleştirme şansını yakalayacaksınız.

Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyor, sizin ve sevgilinizin aşkının daimi olmasını diliyoruz.

ilk defa kazandım bişi. çok şaşırdım :)))))))))

Kızlar 3' lü omo paketi kazanmışım çok şaşırdım böyle çekilişlerde hiç şansım yoktur ilk kez kazanıyorum çok sevindim :21::66::52:

Tebrikler!

Aşkını en güzel anlatan ilk 100 kişiden biri oldunuz ve sevgilinize duyduğunuz aşkı kanıtladınız. Böyle büyük aşklar ödülsüz kalmamalı. Sevgiliniz ve sizin için özel olarak hazırladığımız Head & Shoulders şampuanlarını size göndermemiz için yapmanız gereken tek şey kendi açık adresinizi ve sevgilinizin adını yazarak bu e-postayı cevaplamak.

Şimdi de sevgilinize duyduğunuz bu aşkı pekiştirmek için ona güzel bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Uzun zamandır hayalini kurduğunuz ve sevgilinizi çok mutlu edeceğine inandığınız sürprizinizi hemen yazın ve bu e-postayı cevaplayarak bize ulaştırın. Eğer en çok beğenilen 3 sürprizden biri sizinki olursa bu sürprizi gerçekleştirme şansını yakalayacaksınız.

Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyor, sizin ve sevgilinizin aşkının daimi olmasını diliyoruz.

ilk defa kazandım bişi. çok şaşırdım :)))))))))

tebrikler cnm şampuanlarını güle güle kullan ...:46:

Back
X