Ben de Haribo sayfasını beğendim aylar önce ama neden bana hiç denk gelmiyor bu haribolar diyip duruyordum .Meğerse beğenmek ve yorum yapmak lazımmış öyle mi?Teşekkürler bilgilendirdiğin için bundan sonra öyle yapacağım
cevap b ydi sanırım sıklarda woo chissa elanor wardı yanls bılmıyorsam
haribo 5 aydır gülmedi bana sinir ouyorum yaaaaa tekin acardan kazandım ama lancome krem arkadaslar şöyle bişi yapalım yeni gelenler icin numune kazandıgımız yerleri yazalım fikir olsun onlara da soru sorup cevapsız kalıyorlar sonra onlarda yararlansın böylece ilk ben baslayayım kargo ücreti ödemeden gelen numune ve hediyeler (eski kampanyaları yazmıyorum tabi)
bioder qspa dogadan pantene rozi herobaby kozlab glade avon anew indesit annemin yemekleri kitabı bolca hindi yemek kitabı nescafe nesfit vitalift eskileri ve hediyeleri yazmıyorummmmm bu kadarrrrrrrrrrr
kızlar haribo sayfasının linkini yollarmısınız ben türkçe haribo sayfası bulamadım
canım facebookta var bu kampanya faceden haribo türkiye yazarsan çıkar
haribo 5 aydır gülmedi bana sinir ouyorum yaaaaa tekin acardan kazandım ama lancome krem arkadaslar şöyle bişi yapalım yeni gelenler icin numune kazandıgımız yerleri yazalım fikir olsun onlara da soru sorup cevapsız kalıyorlar sonra onlarda yararlansın böylece ilk ben baslayayım kargo ücreti ödemeden gelen numune ve hediyeler (eski kampanyaları yazmıyorum tabi)
bioder qspa dogadan pantene rozi herobaby kozlab glade avon anew indesit annemin yemekleri kitabı bolca hindi yemek kitabı nescafe nesfit vitalift eskileri ve hediyeleri yazmıyorummmmm bu kadarrrrrrrrrrr
ay ne güselmişşşş afiyet olsunnn.banada gönderirler işallahh:86:
kocim bıktım senin kargolarından diyerek içeri adımını attı
yanlız o benden meraklı kargomu açılmadan açmak bir nasip olmadı
eline geçeni parçalıyor ilk kendi görüyor birde bıktım kargolarından diyor
denemek bedavadan 4 adet ufak tek içimlik değişik markalarda
salep göndermişler
hepsini deneyip siteye yorum yazmamı istemişler
eşimde sakın tek başına deneme diyoo
ay öldürüyor bu adam beniii
sanki salepler bir yere kaçıcak
ahah datlumm gelmişşşne haber ilkimvesonumm :90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?