bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

colgate dağıtıma çıktı demek
kızlar boş boş kampanya beklemyin hiç bloglardakilerine katılın
ben blogdan 2.hediyemi kazanmışım

İzmir'de olanlara duyurulur

18 aralık cumartesi gecesi soner Sarıkabadayı alsancak mischka live da sahne alıyor..
markapon sayesinde 40 tl yerine 20 tl giriş+ 1 yerli içki..
son 31 bilet almak ve gitmek isteyenlere..

Veee ŞİFREMİZ ! Bugün saat 16.00'da OXXO PELICAN mağazamıza gidip " Yeni yıla OXXO ile merhaba :) " şifresini söyleyen ilk 15 kişiye istedikleri TRİKO, ikinci 15 kişiye ise T-SHIRT OXXO'dan hediye! Şimdiden bol şanslar:)

kızlar merhaba çok şanslı bir haftadayım bolca hindiden yemek kitabım geldi,milupada 2.hediye paketi portakallı kahvaltı kaşık maması ve indirim çekleri geldi.dün hero baby den arayıp anket yaptılar sonunda adres istediler sanırım oradanda bişeyler gelecek.wiskastan takvim kazanmışım en kısa zamanda onuda gönderiyorlar.bioblastan bilgilerimi istediler yakında sanırım onuda yollarlar.bulduğum her yere başvuruyorum bakalım daha neler gelecek:)

arkadaşlar aranzda meryem duran ve hümeyra bozdoğan ı tanıyan bilen varmı acaba benim blogumdan karaca esrp kazandılar acıl bılgılerını beklemekteyım bugun son gun gelmesse yenıden cekılsı yapmak zorunda kalıcagım lutfen tanıyan varsa haber versın ve maııllerıne baksınlar:2:

NURŞENLE KADINA DAİR HERŞEY: Pierre Cassi'den 2 Kravat hediyemiz

2 kişiye kravat hediye arkadaşlar katılımlarınızı bekliyorum herkese bol şanslar
beni yalnız bırakmayacagınızı umarım arkadaslar

NURŞENLE KADINA DAİR HERŞEY: EVDEPO.COM İLE KIRTASİYE SETİ KAMPANYAMIZ
süper bir kırtasiye seti hediye ediyoruz katılım çok olursa hediyede artıcak arkadaşlar herkesi bekliyorum kampanyama yarın son gün bu kampanyamda

NURŞENLE KADINA DAİR HERŞEY: HEDİYE DENİZİ İLE YILBAŞI KAMPANYAMIZ
katılım çok kolay arkadaşlar hepinizi bekliyorum kampanyama 2 kişiye utanmaz ayı hediye

NURŞENLE KADINA DAİR HERŞEY: Fırsat Diyarı iLe Micasa Fırın Kabı Hediyemiz
KATILIMLARI BEKLİYORUM HERKESE BOL ŞANS DİLİYORUM KARGO FİRMAYA AİTTİR

NURŞENLE KADINA DAİR HERŞEY: GALERİGOLD KAMPANYAMIZ GÜMÜŞ YÜZÜK HEDİYE
hepinizi bekliyorum arkadaşlar gerçek gümüş yüzük hediye

bence blog kampanyalarınıda deneyın cok guze kampanyalar oluyor

merhabaa.ya ben bu blog işini merak ediyorum.gördüğüm kadarıyla ordan daha çok kazanç sağlanıyor.kendimize blog mu açmalıyız?:96:

canım bak bloglara blog acmana gerek yok bazen kampanyaları facede duyursanda oluyor ama blog acman en saglıklısı bak benımkını ıncele hemde ıstersen guzel kampanyalarıma katıl canım NURŞENLE KADINA DAİR HERŞEY çok güzel kampanyalar oluyor

inceledim sayfanızı. faceden duyuru yapsam katılıma hak mı kazanıyorum? yani nasıl kayıtlı olmuş olurum blog sayfanıza?

canım blog sayfamı ızleme lazım twıtterın varsa onla yoksa kendıne gmaıl kayı al oda mynet gıbı maıl yanı onla bolumu ızle sonrada ıstenılen sartlara bak onları yap sonra bloguma maıl adresın le bırlıkte sartları tamamladına daır yorum yaz o kadar kısa not fmaıl almısken blogda acsan daha ıyı olur bence facede nereye katıldıgını unutursun takıp zor olur ama blogunda yazıyı yayınlayınca nerelere katıldıgını unutmazsın takıp edebılırsın ıstersen blog acmana yardımcı olurum ben

Yılbaşı gecesi nereye gidilir?” soruna cevap bulmanı sağlayan 2011, Yılbaşı, İstanbul, Yeni Yıl, Etkinlik, Parti, Bar, Restoran, Hotel
sitesi aynı zamanda “Bilet Kazan” sayfası üzerinden yılbaşı gecesi gerçekleşecek etkinlikler için
çift kişilik davetiye dağıtıyor. Şu anda sitede Ghetto, Jolly Joker Balans ve İstanbul Live’in yılbaşı
parti davetiyeleri yer alıyor. Ama unutma, yeni yıl yaklaştıkça davetiye verilen mekanlara yenileri
eklenecek ve davetiye kazanma şansın daha da artacak.

http://www.yilbasindaistanbulda.com/2011/bilet-kazan'a tıkla, sevgilinle yılbaşı gecesi harika bir etkinliğe ücretsiz katılma şansını sen de yakala.

selam kızlar.facebook da pera pırlantanın anketine katıldım ama en fazla beğeniyi alıp hediyeyi kazanmam lazım.sizden beğenmenizi isteyecektim ama kendi yazdığımı bulamadım.bulunca size söylesem beğenirmisiniz

Kızlar silk touch merak edenler sadece kremi kalmış ve fiyatı 1.96.
Gerçi görmüşünüzdür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…