bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

slm sekerlerrr ben colgateden hediye kazanmıştım o geldiiii ama hala coca coladan tişörtüm gelmedi darısıda ona gariiii :82:

bende bioblasa mesaj çekmiştim bilgileri istemişler mail attım bakalım ne gelcek .bu arada kargo bedeli ne ödeniyrdu kızlar

colgate parlak gülüşlermi gelmeye basladı yoksa hepimiz onu bekliyoruz yaw inş odur bu arada senoseno bioblastan arka arkaya istersen aynı adres derler tabi 3 ayda bir iste bak noluyoanladın sen onu

ya şu bioblas'tan bir bana dönmediler. Bir daha mı denesem? info ya mail atınca cevap gelmiyor. Bioblas'ın iletişim bölümünden mi mail atayım kızlar??

kızlar
anneme colgate bakım kiti gelmiş nihayet
bana henüz gelmedi
amaa sanırım 50 ml den az bir diş macunu
vede ağız bakım suyu küçücükmüşlerr
olsun artık idare eder
bakalım benimki ne zaman gelicek

colgate parlak gülüşlermi gelmeye basladı yoksa hepimiz onu bekliyoruz yaw inş odur bu arada senoseno bioblastan arka arkaya istersen aynı adres derler tabi 3 ayda bir iste bak noluyoanladın sen onu

yeniyim bu işlerde bacım yaa öyle yapcez bakalım artık.ne biliyim gelmeyince panik olduydumm

hoş bulduk canooom yav msne girmio deli oldum bi tane beleş site gördüm kızlar yukarda yazmış üye oldum e maile bakmam kazım öff sinir oldum yaff

tamam yavriimm kız o küçük kafalar kadehleri tokuşturunca aklıma maceralarımız geldi evi diskoya çevirdiydik dıptıs dıptıs aha aha haa haaa

tamam yavriimm kız o küçük kafalar kadehleri tokuşturunca aklıma maceralarımız geldi evi diskoya çevirdiydik dıptıs dıptıs aha aha haa haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…