• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

bana 24 tane geldi :D:D bioblas hemde 3. yollayışı :D:D baya birikti artık kullanmaya başlasam iyi olacak:):):27:

Birbirinden güzel ve sevimli ürünleri ile piyasaya giriş yapan www.hediyeliksec.com ve sitemiz işbirliği ile hazırladığımız kampanyamız başlıyor.
Kampanya sonunda tam 5 kişiye kendi seçeceği yılbaşı ürünü , mum ya da taraftar yastığı hediye.

Kampanyaya katılmak için tek yapmanız gereken www.hediyeliksec.com sitesine üye olmak (1 çekiliş hakkı) ve eğer varsa blogunuzda www.hediyeliksec.com ile ilgili bir tanıtım yazısı yazmak (3 çekiliş hakkı).

Hediyeliksec.com üye adınızı ve blog yazınızın linkini 31 Aralık 2010 tarihine kadar hediyeliksec@******************* adresine gönderin çekilişe katılın yılbaşına hediye ile girin.

canım avondan anew numunesi istediysen o gelmiştir bende evde yokken gelmişti ama zarfı bırakmışlardı.içinden bi katalog bide gece ve gündüz kremlerinin numunesi çıkmıştı 2 tane..gitmene gerek yok yani.
ama avondan rimel kazandıysan onu bilemem

ay çok hayal kırıklığı yaşadıııımm:41: bukadar bişey olacğını bilmiyordum neyseee

hee anladımm herkesin bioblası geldiğine göre bana gelen kağıt avondan bağımsız bişeey.yani gidip alabilirim bioblasımı ehheheh.:60: ayrıca ben tekrar mail atmıştım aynı adrese gönderdiğimiz için gönderemeyiz dedii:63: irezil oldum.ee siz anlatıyosunuz 7-8 kere geldi diyee:84:

hee anladımm herkesin bioblası geldiğine göre bana gelen kağıt avondan bağımsız bişeey.yani gidip alabilirim bioblasımı ehheheh.:60: ayrıca ben tekrar mail atmıştım aynı adrese gönderdiğimiz için gönderemeyiz dedii:63: irezil oldum.ee siz anlatıyosunuz 7-8 kere geldi diyee:84:

benimde bugün gelenler 2.ydi sana neden öyle dedilerki :27:
istikrarını kaybetme arkadaşım aradan biraz zaman geçsin şansını yine dene şahsen ben öyle yapıcam :82:

Düşüncelerini bizimle
paylaşan her 50. şanslı Playskool Annesine, Playskool’dan
Minik Hayvancıklar
4'lü Paket hediye!

(*)Çoklu katılımlarda ilk katılım geçerli olacaktır.
(*)Ankete katılan ilk 5000 (tekli katılım) kişi ödüller
için değerlendirmeye alınacaktır.
(*)Kazananlara gönderilecek olan ürün, resimdeki
çeşitten farklı olabilir.

önce üye olun arkadaşlar siteye
ardından msnye üyelik aktive maili gelicektir onaylayın ve katılın
bebekler için 4 lü oyuncak

kızım için deneyim bakalım şansımıza

Düşüncelerini bizimle
paylaşan her 50. şanslı Playskool Annesine, Playskool’dan
Minik Hayvancıklar
4'lü Paket hediye!

(*)Çoklu katılımlarda ilk katılım geçerli olacaktır.
(*)Ankete katılan ilk 5000 (tekli katılım) kişi ödüller
için değerlendirmeye alınacaktır.
(*)Kazananlara gönderilecek olan ürün, resimdeki
çeşitten farklı olabilir.

önce üye olun arkadaşlar siteye
ardından msnye üyelik aktive maili gelicektir onaylayın ve katılın
bebekler için 4 lü oyuncak

Playskool-Bebeimin en iyi arkada!

ben bu sayfaya üyeyim bi türlü ankete katılamadım acılmıyo,,,

Back