ben sadece ilk 5i görebiliyorum yaaa((
kopyalayıp yapıştırmak istedim ama olmadı. Bende liste 482'ye kadar gidiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sadece ilk 5i görebiliyorum yaaa((
kopyalayıp yapıştırmak istedim ama olmadı. Bende liste 482'ye kadar gidiyor.
8-9 Ağustos Nivea kazananlarına nereden bakabiliriz ? Bulan varsa yardımcı olabilir mi acaba?
Bir de avon yine yarışma gibi birşey düzenliyor,face den...
Bayanlar agrilia.com.tr diye bir site var. zeytinyağ numunesi gönderiyor. kargo ücreti alıcıya ait yazıyor. tahmini ne kadar tutar ki kargo ücreti?
canım 40 ml likmiş numuneler ,izmirdeymiş yerleri siteye bakdımda,sen nerdeysen ona göre hesap et işde.ben samsunda yaşıyorum,az önce kargocu arkadaşa sordum 4-5 tl tutar dedi bende istedim :))
canım 40 ml likmiş numuneler ,izmirdeymiş yerleri siteye bakdımda,sen nerdeysen ona göre hesap et işde.ben samsunda yaşıyorum,az önce kargocu arkadaşa sordum 4-5 tl tutar dedi bende istedim :))
canım kazananlar listesi nerden bakıyoz acaba buraya veremezmisiniz???
hımm kızler bende haribo yu sorucaktım ama bilen yok herhalde beğenmekle bitiyomu başaka ne yapalım sesimizi duyan var mı???????????????????????**
http://media2.ntvspor.net/nivea/data.ashx?param=kazananlar&gun=8
cnm burdan bakabilirsin bi arkdaş yazmıs pazar günü linkin sonundaki sayı 7 ymiş yanılmıorsam p.tesinin 8 , yazdım kazananları çıktı.. bende kazanmısım =))
bu arada kolayca bakmak için linkini gönderdiğim sayfada ctrl+f yap ismini yaz çıkarsa kazandınn![]()
teşekkür ederim canım bu hangi gün pazartesimi salımı? acaba abimle ben kazanmışız :)) hatta sevgilimde kazanmış zaten 5 kişi yazmıştım hehehe :)
tamam şimdi okudum pazartesinin sonuçları :)))) saol canım benim tekrar
pazartesi oluo cnm. ii günlerde kullansınlar =))
saol canım sende kime vericeksen gügüle kullansın tabi ne zaman göndericekler allah bilir