• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
8-9 Ağustos Nivea kazananlarına nereden bakabiliriz ? Bulan varsa yardımcı olabilir mi acaba?

Bir de avon yine yarışma gibi birşey düzenliyor,face den...

8-9 Ağustos Nivea kazananlarına nereden bakabiliriz ? Bulan varsa yardımcı olabilir mi acaba?

Bir de avon yine yarışma gibi birşey düzenliyor,face den...

Başvuduğun yerde kazananlar bölümü var odan bakıyorsun

avon yunanistan için yarışma düzenlemiş sanırım
birde anket gibi bişi var ama ben beğenmedim

Bayanlar agrilia.com.tr diye bir site var. zeytinyağ numunesi gönderiyor. kargo ücreti alıcıya ait yazıyor. tahmini ne kadar tutar ki kargo ücreti?

Bayanlar agrilia.com.tr diye bir site var. zeytinyağ numunesi gönderiyor. kargo ücreti alıcıya ait yazıyor. tahmini ne kadar tutar ki kargo ücreti?

canım 40 ml likmiş numuneler ,izmirdeymiş yerleri siteye bakdımda,sen nerdeysen ona göre hesap et işde.ben samsunda yaşıyorum,az önce kargocu arkadaşa sordum 4-5 tl tutar dedi bende istedim :))

canım 40 ml likmiş numuneler ,izmirdeymiş yerleri siteye bakdımda,sen nerdeysen ona göre hesap et işde.ben samsunda yaşıyorum,az önce kargocu arkadaşa sordum 4-5 tl tutar dedi bende istedim :))

bende iletişimden ne kadar kargo ücreti öderim diye bilgi istedim. fabrika izmirde, ben izmirde. çok tutmaz herhalde. merak ediyorum cevap gönderecekler mi

Son düzenleme:

bende iletişimden ne kadar kargo ücreti öderim diye bilgi istedim. fabrika izmirde, ben izmirde. çok tutmaz herhalde. merak ediyorum cevap gönderecekler mi

Gönderilen numunelerin 50 ml ve sadece tadım amaçlı ;ortalama kargoücretinin gönderilen şehrin uzaklığına göre 4-5 TL(Örneğin;İzmir4TL,İstanbul-Ankara 5 TL) arasında değişmekte ve kargo ücretininalıcıya ait olduğunu tekrar hatırlatırız.Kargo ücreti tarafımızdanbelirlenmemekte ve anlaşmalı olduğumuz MNG kargo firmasının uyguladığıücrettir. Agrilia Zeytinyağı.

AVON CLEARSKIN ANKETİNE SEN DE KATIL!
AVON Clearskin Ekibi ile 5 basit adımda cilt sorununu paylaş!

Başvuruları olumlu olarak değerlendirilmiş tam 40 KİŞİYE cildine uygun çözüm ürünlerinden oluşan bir paket göndererek, yorumlarını paylaşan tam 4 KİŞİYE AVON KATALOĞU'NDA YER VERSİNLER!

...*Ankete katılmak için Duvar üzerinde yer alan tab alanında "Clearskin Ank." alanına tıklaman yeterli!

http://www.facebook.com/AvonTurkiye?v=app_140630662633921&ref=ts

Son düzenleme:
http://media2.ntvspor.net/nivea/data.ashx?param=kazananlar&gun=8
cnm burdan bakabilirsin bi arkdaş yazmıs pazar günü linkin sonundaki sayı 7 ymiş yanılmıorsam p.tesinin 8 , yazdım kazananları çıktı.. bende kazanmısım =))
bu arada kolayca bakmak için linkini gönderdiğim sayfada ctrl+f yap ismini yaz çıkarsa kazandınn ;)

teşekkür ederim canım bu hangi gün pazartesimi salımı? acaba abimle ben kazanmışız :)) hatta sevgilimde kazanmış zaten 5 kişi yazmıştım hehehe :)

tamam şimdi okudum pazartesinin sonuçları :)))) saol canım benim tekrar

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım bu hangi gün pazartesimi salımı? acaba abimle ben kazanmışız :)) hatta sevgilimde kazanmış zaten 5 kişi yazmıştım hehehe :)

tamam şimdi okudum pazartesinin sonuçları :)))) saol canım benim tekrar

pazartesi oluo cnm. ii günlerde kullansınlar =))

Dün yapılan yarışmadan Defne Koz özel tasarım bardığı kazananlar;

1-Aynur Güler
2-Güzin Gülyaprağı
3-Nizamettin Sesiguzel
...4-Banu Şen
5-Hatice Çemek
6-Esra Ertaş
7-Saniye Tanyeri
8-Hakan Özsün
9-Yelda Özyurt
10-Sabiha Cadırcı
11-Merve Çelik
12-Emel Pozlu
13-Elif Çayırcık
14-Şenol Uz
15-Merve Pozlu
16-Defne Çam
17-Burhan Ösün
18-Emel Bağbozan
19-Yıldız Yıldızhan
20-Hatice Cemek

Kampanya tüm hızıyla devam ediyor. Arkadaşlarınızı da davet edin, onlara da bu şansı verin! :)

Bizi Takip Etmeye Devam Edin; Lipton | Facebook

Yanlış hatırlamıyorsam burada görüp katılmıştım Vakıfbank Twitter sayfasından sorulan soruyu doğru cevapladım ve Teknosa Alışveriş sitesinde kullanacağım 40 TL kazandım.

İki gündür hayırdır inşallah :)

Back