• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Hayriye canım cevapları buldum ama pc kapandı yazamadım ama sen bulmuşsun sevindim.Melike bilmiorumki cnm üye olmadım ben oraya.

TÜRKİYE�nin en büyük kamu yayıncısı olan Kültür A.Ş. kitap okuma alışkanlığının kazanılıp yaygınlaşması için ilginç bir promosyon kampanyası düzenliyor. Sponsorlarla yapılan anlaşmaya göre, 11 Ağustos-15 Kasım tarihleri arasında Kültür A.Ş.�nin İstanbul kitapçılarının herhangi birinden 20 liralık alışveriş yapan herkese bir kura numarası verilecek. Bu kura numarası ile katılınacak çekiliş sonucunda bir kişiye sıfır kilometre otomobil olmak üzere yüzlerce armağan dağıtılacak.

3025 adet hediye verilecek

Kültür A.Ş.�nin düzenlediği kitap okuma kampanyasında kazananlara aralarında motosiklet, bisiklet, dizüstü bilgisayar gibi toplam 3025 adet hediye verilecek

kızlar bgn bana glade den numune oda parfümü geldi
cok önceden siteye üye olmustuk hatırlarsanız
daha yeni geldi sasırdım sempatiksalakcinni

AVON CLEARSKIN ANKETİNE SEN DE KATIL!
AVON Clearskin Ekibi ile 5 basit adımda cilt sorununu paylaş!

Başvuruları olumlu olarak değerlendirilmiş tam 40 KİŞİYE cildine uygun çözüm ürünlerinden oluşan bir paket göndererek, yorumlarını paylaşan tam 4 KİŞİYE AVON KATALOĞU'NDA YER VERSİNLER!

...*Ankete katılmak için Duvar üzerinde yer alan tab alanında "Clearskin Ank." alanına tıklaman yeterli!

Avon Türkiye Clearskin Ank. | Facebook

Selindrella‘dan tanıdığımız, tanımakla kalmayıp bağrımıza bastığımız, kendimize bir abla, bir kanka, bir kardeş bildiğimiz Selin karakterinin serinin ikinci kitabı Acilen Evlenmem Lazım’da kafayı takıp dünya evine girme telaşına düşeceği yakışıklı sizce, olsa olsa aşağıdakilerden hangisidir?

Emre
Serdar
Kaan
Hakan
Nuri

Ayın sorusunu cevaplayabilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.

Temmuz 2010 Kazananlar Listesi

anıl coruk / Niğde
Bağdagül Erdal / Kocaeli
buket acarbaş / Bursa
Cihan Mert Yeşil / Manisa
elif özkaya / Kırklareli
Günel Çakır / İstanbul
Necmettin Işıkdağ / Karabük
nermin alp sen / İzmir
selçuk kuzu / Isparta
yeliz yaş / Sinop

Artemis

günaydın hatunlar,hayırlı ramazanlar dilerim herkese,bol bereket ve huzur....

Ayın Sorusu
Yeni bir Harry Potter'ın doğuşu diye nitelendirilen ve 2011 yılında beyaz perdeye aktarılması planlanan, fenomen dizinin adı nedir?

Droon'un Sırları
Deltora
Kaptan Düşükdon
Septimus Heap
Sevgili Salak Günlük

Ayın sorusunu cevaplayabilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.

Üye iseniz solda bulunan bölümden kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapınız.

Ayın Ödülü

KUZGUN GEÇİDİ
ANTHONY HOROWITZ

Altn Kitaplar

Temmuz 2010 Kazananlar Listesi
Ahmet Erbaş / İSTANBUL
Berfin ALP / BURSA
CEVAT BAYHAN / KIRKLARELİ
cihanser yildiz / MALATYA
dilek gökmen şaşı / İSTANBUL
ender özkul / SİİRT
Feyza Seyhan / KIRŞEHİR
gulay yuksek / İSTANBUL
HAZAN ÇAKIR / KARABÜK
karip çelik / MALATYA
Merve Seyhan / KIRŞEHİR
Müjgan Turnuklu / SAMSUN
nur zeynep uludağ / AMASYA
önder tatlav / ŞANLIURFA
perihan bilgin / AYDIN
semiha mandev / RİZE
Tuğçe Dil / İSTANBUL
YEŞİM ÖZSÖYLEMEZ / KOCAELİ
ZELIHA ERKOL / TRABZON

Yetmiş yıllık bir süreç içersinde, Latin Amerika edebiyatının büyülü gerçekçilik geleneğiyle, bir ailenin üç kuşağının anlatıldığı, Bille August tarafından filmi de çekilen kitap aşağıdakilerden hangisidir?
Eylül 2010'a kadar sorumuzu doğru yanıtlayanlar arasından 10 kişiye Inka Parei'nin 'Karanlıkta' adlı kitabı hediye.
Ruhlar Evi
Laura Diaz'lı Yıllar
Julia Teyze
Şeytan Ve Genç Kadın

can yayınları

Back