hiç öyle düşünme sonuçta burada kimse birbirini tanımıyor bilerek adam kayırmaca yapılmıyor yani tatlım güle güle kullan cicilerinigunaydın akadaslar ben her ne kadar soru sorsamda yorum yapsamda bana cvp vermıyosunuz veya gule gule kullan demıyosunuz sıtem edıyorum artık ama yınede bılgı verıyım dun varan kargodan aradılar glade gelmıs eve gonderım yapılmıyormus ucretsız ve 2 gun ıcındede gerı gonderıyolarmıs ıcınde kucuk bı zarfın ıcınde glade kadını oldunuz suprızlerımıze ve hedıyelerımıze hazır olun dıyor bılgılerınıze.....
bence ilk 500 kazanıyor8 ağustos açıklanmış annem kazanmış.
benim anladığım çekiliş falan yapılmıyor her defasında bir öncesinde kazanamayana çıkıyor.
ooooo 500 tl lik ürünmü kazandın amma ballıymışsın kız güle güle kullan güzellikniveadan iki tane kazanmışım boshayallersmile bir de dün shiseidodan kazandığım 500 tllik ürünlerim geldi çoook mutluyum opuyorumnanaktan
bence haftalık verirler gelir merak etmekızlar bu niveadan eline ulaşan var mı?
ben 5 ağustostan itibaren kazandım ama kargoda bile gözükmüyor?
nivea dan kazananlar hangi kargodan geliyo bide nasıl bişey bende kazanmışım merak ettim doğrusu bu kadar çok dağıtılan şeyler nasıl acaba zemuszemus
heralde mini boy ürünlerden bir sepet gibi bişey gelir ürün gelen varsa yazabilirmi ne geldiğini