• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
gunaydın akadaslar ben her ne kadar soru sorsamda yorum yapsamda bana cvp vermıyosunuz veya gule gule kullan demıyosunuz sıtem edıyorum artık ama yınede bılgı verıyım dun varan kargodan aradılar glade gelmıs eve gonderım yapılmıyormus ucretsız ve 2 gun ıcındede gerı gonderıyolarmıs ıcınde kucuk bı zarfın ıcınde glade kadını oldunuz suprızlerımıze ve hedıyelerımıze hazır olun dıyor bılgılerınıze.....
hiç öyle düşünme sonuçta burada kimse birbirini tanımıyor bilerek adam kayırmaca yapılmıyor yani tatlım güle güle kullan cicilerini
8 ağustos açıklanmış annem kazanmış.
benim anladığım çekiliş falan yapılmıyor her defasında bir öncesinde kazanamayana çıkıyor.
bence ilk 500 kazanıyor
niveadan iki tane kazanmışım boshayallersmile bir de dün shiseidodan kazandığım 500 tllik ürünlerim geldi çoook mutluyum opuyorumnanaktan
ooooo 500 tl lik ürünmü kazandın amma ballıymışsın kız güle güle kullan güzellik
kızlar bu niveadan eline ulaşan var mı?

ben 5 ağustostan itibaren kazandım ama kargoda bile gözükmüyor?
bence haftalık verirler gelir merak etme
nivea dan kazananlar hangi kargodan geliyo bide nasıl bişey bende kazanmışım merak ettim doğrusu bu kadar çok dağıtılan şeyler nasıl acaba zemuszemus

heralde mini boy ürünlerden bir sepet gibi bişey gelir ürün gelen varsa yazabilirmi ne geldiğini

varan kargodan aradılar glade gelmiş eveeee

ama şimdi beni başka bir kargodan daha aradılar sc johnson wax dan gönderiniz var diye googledan baktım bu da glade sanırım

başka aranan oldumu

yine eşim kazanmışşş leee ben yapıyom eşim kazanıyo olmuyokiiii şimdiii tamam aynı kapıda hiç bana çıkmadı hele dün herkesi yapmıştım yine eşime cıkmışşş neyse buna sükürrrr beni begenmediler galibaaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kazanan arkadaşlar güle güle kullanın =)
banada 2 gün önce glade den geldi kokusu güzel ama kalıcı diil =)
birde bu nivea yı kazanlar kargoda isim fln demişler kargoda çıkmışmıyız bakabiliyomuyuz ??

kızlar kozlabın çamur maskelerini beğenenler için söylüyorum 1 gece kremi 1 gündüz kremi 1 el kremi alana çamur maskesini bedava diye kapmanya yapmışlar yani 3 ürün alana 1 ürün bedava üstelik fiyatı 20 tl bana çok uygun geldi ilgilenenler siteye baksın derim:dance:

Back