• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
varan kargodan ne geliyo kızlar tel geldi bana kargonuz var die johnson protect gibi bi yerden dedi tam anlamadım

yaklaşık 1-1.5 ay önce glade üye olmuştuum..!!
bugün banada geldi..glade oda parfümü..
1 tane geldi bana.. sağlamdı Allah'dan ..;))
ama kokusunu hiç beğenmedim :/
65 ml.lik şişede geldi bu arada

kızlar uye olup 5 arkadasını onerene hedıye werıolar
ben uye oldum ıstıosanız deneyın [cosmoturk] lınk yazamıyorum bı bakın googldan:D
,

GoldStore ayın sorusu...

Bu ayın sorusuna doğru cevap veren her 500. kişiye Mücevher Kutusu Goldstore'den hediye.
Soru: Pırlantanın külah bölümünde kaç adet faset bulunur?
Cevap:
A) 33
B) 24
C) 10
D) 57

CEVAP : B

Son düzenleme:
yha arkadaslar nıweada sonuclar bellı degıl bız hergun katılıoz ama aldatmaca olmasın buda dıger seyler gıbı sozde bende kazandım babamda anenmde cogu arkadasımda ama dunkulerde bugunkılerde yok

cnm cok saol goldstoreye uye olup ankete katıldım ole yarısmalarda sans yok ama bakalım :) o 500 kısıden bırı ben kesınlıkle olmam demın topıgı ıncelerken gordum dolucanın anketıne ben gecen ay katıldım sorular cok zordu ama kazanamadım bu aykı soruları

1- Kupaj şarap yapımında harmanlama işlemi hangi üretim aşamasından sonra gerçekleştirilir?
a) Fermantasyon
b) Yıllandırma
c) Boşaltma
d) Sıkma

2- 1° Baumé litre su başına kaç gram şekere karşılık gelir?
a) 11-13
b) 13-15
c) 15-16
d) 17-18

3- Alicante üzümünü diğer kırmızı üzümlerden ayıran en önemli özelliği hangisidir?
a) Tanenli ve gövdeli şaraplar verir
b) Roze şarapların ana üzümüdür
c) Şırası kırmızıdır
d) Beaujolais şaraplarının ana üzümüdür

4- Dilin ortası ile hangi tadı algılamaktayız ?

a) Asitliği
b) Tatlıyı
c) Acıyı
d) Tuzluyu

5- Kav Tuğra Öküzgözü şarabının üzümleri hangi bölgeden alınmaktadır?

a) Denizli
b) Elazığ
c) Diyarbakır
d) Malatya

herkes bı arastırsın yrn konusalım hepberaber kadınlar kulubunun numunecı kzları olarsk katılalım sımdı herkese bol numunelı ruyalar ii qeceler kızlar...

Back