Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
günaydın kızlarr
banada glade den 2 tane oda spreyi geldi minik şişelerinde
bide new matikden çamaşır deterjanı 150 gr 2 tanede bulaşıkdeterjanı göndermişler

Günaydınlarrrr

numunleri ve hediyeleri gelen arkadaşlar resim istiyorummm

nivea nın sorularının direkt linki yok mu? şirketten girdiğim için banner gözükmüyor :/

saol canımmmm opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
yaw benim nivea yamuk çıkıo yarısı yok ekranın bilgi gireceğim kısmı sinir oldum başka pc den denicem teşekkürler cevap için

teşekkürler kızlar yeniyim ya anca öğrencem bide açmıo sayffayı işte (((

bu arada günaydınnnnn :)))

gunaydın akadaslar ben her ne kadar soru sorsamda yorum yapsamda bana cvp vermıyosunuz veya gule gule kullan demıyosunuz sıtem edıyorum artık ama yınede bılgı verıyım dun varan kargodan aradılar glade gelmıs eve gonderım yapılmıyormus ucretsız ve 2 gun ıcındede gerı gonderıyolarmıs ıcınde kucuk bı zarfın ıcınde glade kadını oldunuz suprızlerımıze ve hedıyelerımıze hazır olun dıyor bılgılerınıze.....

8 ağustos açıklanmış annem kazanmış.
benim anladığım çekiliş falan yapılmıyor her defasında bir öncesinde kazanamayana çıkıyor.

niveadan iki tane kazanmışım boshayallersmile bir de dün shiseidodan kazandığım 500 tllik ürünlerim geldi çoook mutluyum opuyorumnanaktan

güle güle kullan herkes bildiği şeye yorum yapıyor denk gelmemiştir burda kimse kimseyi tanımıyor adam kayırma adam seçme yok yane yazarsın veya yazmazsın bu herkese oluyor kafana takma
bu arada güle güle kullan dicem ama ufak zaten dün gelmeye başladı zaten herkese
niveadan iki tane kazanmışım boshayallersmile bir de dün shiseidodan kazandığım 500 tllik ürünlerim geldi çoook mutluyum opuyorumnanaktan

ooooo güle güle kullan canım bi resim eklede ağzımızın suyu aksın

Son düzenleme:
nivea dan kazananlar hangi kargodan geliyo bide nasıl bişey bende kazanmışım merak ettim doğrusu bu kadar çok dağıtılan şeyler nasıl acaba zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…