Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
arkadaşlar denemek bedava ya üye olanlar varsa anasayfada garnierin yeni ürettiği nemlendirici krem var ordaki soruları araştırıp yorum yazan ve oylamada en çok puan alan 6kişiye garnier nemlendirici krem yolluyor ben yorum yaptım moon85 adıyla nemlendirici krem hakkında araştırmalarım başlığıyla bana puan verebilirseniz en yükseğinden sevinirim şansını denemek isteyenler olursa baksınlar buarada lansinoha yazalı 1ay oldu geçenlerde gene yazdım hala bi cvp yok doğumuma az kaldı ve ilk bebişim olucak hala bana gelen giden bişi yok psikolojim bozuldu ya bi insan bu kadar şanssız olurmu

arkadaslar buraya gecen hafta baktım sızın tecrubelerınız sayesınde bır cok urun ulastı elıme yalnız sole bır duurm war ben faıry deterjan tanıtım we satısında calıstım o sıteyı herkese onerıyoduk bana sımdıye kadar gelenler 1 hafta ıcınde bebelac mamaları prıma bebek bezı 5 tane fairy rozı ped tampon dıs macunu we kargo parasıda odemedım ama heryer urun gondermes olmus bır suru yer kıbarca hayır dıo

Neyi nerden istedin canım?Yazarmısın?

fairy nasl beş kere geldi CADIARZU

eyup sabrının kampanyası nasıl?

tatlım Eyüp Sabri Tuncer'den bir PErfume Jewels set alıyorsun, bir tanesi hediye... 19.50 tl toplam... bir sette vücut spreyi, el kremi, vücut kremi var, bunlar normalde 13-14 tl zaten... kışın da kampanya vardı, 5 tl lik ürün alıyordun, set hediyeydi... ben o zaman aldım setleri, çok güzel, kullanıyorum hatta yarıya geldi şişeler zemuszemus
bu kampanyaya çok katılan yok gibi, eski kampanyaya göre pahalı ama ben şahsen memnun kaldım daha önce şimdi de aldım. Eyüp Sabri tuncer sitesini incele istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…