Login | Facebook
Burdan dene canım...altta benim yorumum var hemen solundada oy ver yazıyor.teşekkürler.
evet canım..
ben verdim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Login | Facebook
Burdan dene canım...altta benim yorumum var hemen solundada oy ver yazıyor.teşekkürler.
evet canım..
hala 0 kişi gözüküyorum ama![]()
Canım olmuyoya off üzüldüm şimdi..Hakkını helal et sen bana verdin.
helal olsun canım bilerek yapmadın ki:):) ama topice uğrayan arkadaşlar hala verebilir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Login | Facebook
Hiç olurmu canım bilerek,ama üzüldüm ya.İnşallah benden önce tamamlarsın 10 kişiyi..
Arkadaşlar oy bekliyoruzzz.Benimde son 2 kaldı hadiiiii
Login | Facebook
Hiç olurmu canım bilerek,ama üzüldüm ya.İnşallah benden önce tamamlarsın 10 kişiyi..
Arkadaşlar oy bekliyoruzzz.Benimde son 2 kaldı hadiiiii
Login | Facebook
ben oy verdim ama hala 8 gözüküyor :2:
Evet yaa off 2 oy ya altı üstü hadi kızlar...eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ya canım ben tıklıyorum duvar bilgiler hediye kazan diye yazılar çıkıyor.
benim stedemi bir sorun var.
akannehir
tam bi anlatsana
canım bana da geldi o ordikd cuvalı hayır birde bebek denemelerine başladık bu ay hamişsen bakın görün neyse kuzenlerim kardeşim hep kız onlara dağıtırım zaten hamişlik sonrasıda kullanılır ben tasınırken bazanın içinde hiç kullanılmamamıs ve unuttugum bir orkid bulmustum kullandım yapışkanalrı falan gitmemişti rahat 3 yılı vardı yani evlenirken annemler yerleştiriken unutuldu sanıyorum
doğru dürüst anlatana oy verecegim 2 adresim var.
ORCHİDEA senin verdiğin linkide tıklıyorum aynı şeyler çıkıyor.
çabuk olun kızlar çıkacağım.