Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
slm kızlarrr ya bu denedim biliyoruma üye olamıyorum acep niee tam dolduryom son yerdeyim ingilizce undefined diye bi yazı geliyo olmuyooo varmı bir fikri olan???

new matikten numune istemiştim pazartesi günü. Bugün elime ulaştı. 2 adet bulaşık makinesi için tablet ve 150gr bir paket çamaşır tederjanı göndermişler.kargo ücreti yok

Bugünün HARIBOLANAN’ları belli oldu
1. Deniz Evren
2. Elif Kalkan
3. İsmail Gürsel
4. Orhan Şakiroğlu
5. Murat Ergenç
6. Merve Koçer
7. Gülfem Birinci
8. Irmak Çağlayan
9. Gülçin Karagülle
10. Mümin Yıldız
11. Canan Ideli
12. Süleyman Bulgurcu
13. Zehra Eskin
14. Can Arda Akat
15. Neslihan Dirier

kızlar bu avon ilk 10 oyu alan 500 kişiyemi, yoksa en çok oy alanlar arasından ilk 500 kişiye mi hediye vericek?
birde ödül kazananlara vermiş oldukları mailden ulaşılacaktır yazıyor.ben mail adresi vermedm ki:S

Facebook'ta avonn yeni kampanyası var avon türkiye sayfasından girip bakabilirisiniz

BU YARIŞMAYA KATILMAYANIN SAÇLARI KABARIR!!!
Yazın havadaki nemden, terden ve tozdan kabaran saçlarınızla nasıl başa çıkıyorsunuz?

El kremi mi sürüyorsunuz, bira mı döküyorsunuz yoksa ütülüyor musunuz?

...HEDİYE KAZAN bölümünde yönteminizi yazın ve 10 arkadaşınıza beğendirin!
İlk 500 kişiye SÜRPRİZ HEDİYE!

Haydi hemen yönteminizi paylaşın, SAÇLARINIZ KABARMASIN:)))

kızlar oy verirmisiniz

verdim canım..başarılar..

ilk 10 oyu alan 500 kişi kazanıcak mail adresi isterler sanırım bilemiyorum

ben malesef 8de kaldım :(

verdim canım..başarılar..

teşekkür ederim canım kaldı 1 kişi sayende hehehe :) bu saatten sonra ilk 500e girebilirmiyim merak ettim doğrusu

fazla hediye gönderirlerse tahminimce saç bakım ürünü göndericekler 1ini bloğumda hediye etmeyi planlıyorum diğerinide kullanıp ürün hakkında yazı yazmayı bakalım :)

teşekkür ederim canım kaldı 1 kişi sayende hehehe :) bu saatten sonra ilk 500e girebilirmiyim merak ettim doğrusu

fazla hediye gönderirlerse tahminimce saç bakım ürünü göndericekler 1ini bloğumda hediye etmeyi planlıyorum diğerinide kullanıp ürün hakkında yazı yazmayı bakalım :)

Magreta canım bende oy verebilirim istersen. Facedendi değil mi, nasıl ulaşabileceğimi söylersen yardımcı olayım :)

acaba hediye olarak iyon etkili taraklar varya onlardan mı göndericekler CADIARZU

Magreta canım bende oy verebilirim istersen. Facedendi değil mi, nasıl ulaşabileceğimi söylersen yardımcı olayım :)
sevinirim canım facebooktan yapılıyor yarışma :) kendi hesabını açınca verdiğim linke tıkla oy ver e bas :)

burdan canım
acaba hediye olarak iyon etkili taraklar varya onlardan mı göndericekler CADIARZU

sanmam avon kendi ürünlerinden bişey verecektir

buda benden
Warner Bros. Pictures ve AFM Sinemaları sizlere "Başlangıç" filminin hediyelerini kazanma fırsatı sunuyor.

Aşağıdaki sorunun doğru cevabını facebook@afm.com.tr adresine gönderen AFM Cinemas üyeleri arasında yapılacak olan çekilişte üyelerimiz "Başlangıç" filminin hediyelerini kazanacaktır.

"Başlangıç" filminde, Cobb’a katılan mimarlık öğrencisini canlandıran, başrolünde yer aldığı Juno filmindeki performansıyla iyi bir çıkış yakalayan genç oyuncu kimdir?

a) Jennifer Garner
b) Ellen Page
c) Alisson Janney

http://www.baslangicfilm.com/

Kampanya Detayları
* Kampanya 23 Temmuz - 31 Temmuz 2010 tarihleri arasında gerçekleşecek olup, kazananlar 3 Ağustos 2010 tarihinde AFM Cinemas facebook sayfasında duyurulacaktır.
* facebook@afm.com.tr adresi haricinde gönderilen mesajlar geçersiz sayılacaktır.

Son düzenleme:
kızlar hediye ne bilmiyorum bu afm sinemasından ama cevap b şıkkı sanırım film afişine baktım :) o isim vardı :)

Back