bi arkadaşa gelmişti o da koymuştu fotoSelam kızlar aranıza yeni geldim. Fakat numuneler ve kampanyalar hakkında epey tecrübeliyim. Bana gelen krem numunelerinin, deterjanların, leke çıkarıcıların, diş macunlarının haddi hesabı yok. En son gelen ve beni şok eden şeyse Denedim Biliyorumdan gelen koca bir kutu oldu. İçinden yüz tane küçük Orkid paketleri çıktı. Her paketin içinde 1 gece pedi, 1 normal ped ve 4 adette günlük ped var. Yani toplamda 100 adet gece pedi, 100 adet normal ped ve 400 adette günlük ped geldi. Hepinize bol şanslar diliyorum. Foto koyacam ama nasıl eklenir bilmiyorum o yüzdende ekleyemedim.
merhaba bayanlar ben yeni üyeyim ve uzun zamandır forumunuzu netten takip ediyorum sizin sayenizde çok bilgilendim ve bikaç yerden numune istedim ve elimede ulaştı ben 7aylık hamileyim ve bir kız çocuğu bekliyorum allahın izniyle şimdi sizden bi yardım istiyorum nerelerden numune isteyebilirirm en garanti veren yerler neresi obdan milupadan hero babyden ve bugünde denedim biliyorumdan ürün gönderildi mesela lansinoha da attım ama 1ay olmasına rağmen hiçbir dönüş alamadım yardımlarınızı bekliyorum:ecrin_bebek:
kafamçokkarıştıderacineden numune alanlar link atabilirmi yada mail adresini ben sitesine girdim eror veriyor napcammmm yardımmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar daha önce yazıldımı bilmiyorum ama doğadan dan iletişim bölümünden numune isteğinde bulunabiliyormuşsunuz ve size 1 paket bitki çayı gönderiyorlarmış kargo parasıda ödenmiyormuş.ben istedim bakalım gelecekmi
kızlar daha önce yazıldımı bilmiyorum ama doğadan dan iletişim bölümünden numune isteğinde bulunabiliyormuşsunuz ve size 1 paket bitki çayı gönderiyorlarmış kargo parasıda ödenmiyormuş.ben istedim bakalım gelecekmi
Boyner'den 50 tl Hediye Çeki Fix Card | Facebook adresinde sorulan eğlenceli sorulara cevap ver, kredi kartından beklentilerini öğrenelim! İstediklerinin Fix Card ile uyuştuğunu görürsen başvurması bedava. Üstelik kart başvurusu onaylanan herkes Boyner'den 50TL'lik hediye çeki kazanacak, güle güle harcayacak!
şampuan kazanmak için buyurun
Tresan İle Yeni Kampanya.. | Balpötüşü
Miaposta Facebook Sayfasına En Çok Üyeyi Sen Getir Haftasonu Tatili Kazan! En çok arkadaşını sayfaya üye yapan kullanıcı Hip-Notics'te çift kişilik tatil; 2., 3., 4., 5. ve 6. ise MAC'ten ücretsiz makyaj dersi kazanıyor. Miaposta - Mia Loves You
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?