Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
1. Murat Özenir
2. Zehra Demirci
3. Esra Dündar
4. Tuncay Balcı
5. Cise Cebeci
6. Özden Türkyılmaz
7. Ozan Özsoy
8. Nirva Uluesmer
9. Hergunkampanya Kayserillim
10. Nur Sezgi Koçak
11. Ece Yılmaz
12. Mert Güçer
13. Nevin Temizsoy Özay
14. Aslı Türker
15. Selçuk Karyağan

haribonun kazananları :))))

bu arada bende cosmoturkten oriflame parfüm kazanmışım bu parfümleri toplayıp satayım bare hehehe

arakadaşlar 2 haftadır denedimbiliyorum'dan paketler geliyor,çok mutlu oldum.sabah işyerine bi gidiyorum masamda bi paket..ama sürekli fairy gönderiyorlar:)büyük boy bir sürü fairyim oldu..aa bide bebek bezi göndermişler:)ki benim çocuğum yok,ben de artık sekreterimize verdim,çocuğuna..bir de deracine'den geldi 2 adet selülit,2 adet saç dökülmemesi için şampo,2 adet krem,2 adet bişey daha vardı unuttum.bir de ob den tamponlar geldi..ondan öncede bi filmle ilgili soruyu bildiğim için sinema bilmemnesinden deri bir ajanda geldi..şimdi hedefim koca bi çuval orkid gelmesi..ya ne ggüzel olurdu

ya bana niye gelmiyo şu siteden bişey sinir oldum bende yorum yazıyodum bi zamanlar baktım gelmiyo, şimdi bişey yazmıyorum artık. Sizler napıyosunuz sürekli yorummu yazmam gerkiyor.klava

deracineden numune alanlar link atabilirmi yada mail adresini ben sitesine girdim eror veriyor napcammmm yardımmmmmmmmmmmmmmmmm

merhaba bayanlar ben yeni üyeyim ve uzun zamandır forumunuzu netten takip ediyorum sizin sayenizde çok bilgilendim ve bikaç yerden numune istedim ve elimede ulaştı ben 7aylık hamileyim ve bir kız çocuğu bekliyorum allahın izniyle şimdi sizden bi yardım istiyorum nerelerden numune isteyebilirirm en garanti veren yerler neresi obdan milupadan hero babyden ve bugünde denedim biliyorumdan ürün gönderildi mesela lansinoha da attım ama 1ay olmasına rağmen hiçbir dönüş alamadım yardımlarınızı bekliyorum:ecrin_bebek:

bi arkadaşa gelmişti o da koymuştu foto
canım güle güle kullan opuyorumnanaktan

tekrar at iletişimden canım
2 haftaya kadar geldi bana süper bi marka lansinosh :lepi:

Boyner'den 50 tl Hediye Çeki Fix Card | Facebook adresinde sorulan eğlenceli sorulara cevap ver, kredi kartından beklentilerini öğrenelim! İstediklerinin Fix Card ile uyuştuğunu görürsen başvurması bedava. Üstelik kart başvurusu onaylanan herkes Boyner'den 50TL'lik hediye çeki kazanacak, güle güle harcayacak!

şampuan kazanmak için buyurun
Tresan İle Yeni Kampanya.. | Balpötüşü

Miaposta Facebook Sayfasına En Çok Üyeyi Sen Getir Haftasonu Tatili Kazan! En çok arkadaşını sayfaya üye yapan kullanıcı Hip-Notics'te çift kişilik tatil; 2., 3., 4., 5. ve 6. ise MAC'ten ücretsiz makyaj dersi kazanıyor. Miaposta - Mia Loves You

denedim bili. bende yenı üye oldum hihoyyyt deracıne error verıyor başka hangi mark. var kıslarr süprizzzzz

kızlar daha önce yazıldımı bilmiyorum ama doğadan dan iletişim bölümünden numune isteğinde bulunabiliyormuşsunuz ve size 1 paket bitki çayı gönderiyorlarmış kargo parasıda ödenmiyormuş.ben istedim bakalım gelecekmi

Kısa sürede kayısılı form çay yollamışlardı

COSMOTURK'Ü 5 ARKADAŞINA TAVSİYE EDEN OKURLARIMIZ BİRBİRİNDEN ÖZEL HEDİYELER KAZANIYOR.

cosmoturk

kızlar bana oriflame parfüm burdan geldi şansını denemek isteyen varsa buyursun :)

geldi geldii o canım

Bende denedim biliyorum üye oldum en sonunda:)Hadi bakalım neler gelicek bekliyorum...

Kampanyalar güzelde şu fix card iyi aslında 50 lira çekte yeni bir kredi kartı almaya niyetim yok zaten olanları iptasl etmeye çalışıyorum yani keşke başka şekilde verselermiş hediye çekini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…