Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
http://www.***************/Default.aspx?pageID=4087&srch=arkadaşını

10 arkadaşını ***************'a üye yap,

info@*************** e-mailine arkadaşlarının kullanıcı adlarını ve kendi adresini yaz, aşağıdaki ürünlerden hepsini ödemeli kargo ile yollayalım veya

20 arkadaşını ***************'a üye yap, info@*************** e-mailine yaz, aşağıdaki ürünlerden hepsini ücretsiz kargo ile yollayalım.

Kozmodermo annesinin yaptığı birbirinden güzel metal kolye uçları, hem de deri kolyesi ile!

X 2 Adet Skincode kuru ciltler için 3'lü kit numunesi

Skincode 24H Cell Energizer Cream

Skincode Intensive Lifting Serum

Skincode Lifting Moisture Mask

X 2 Adet Sebamed gündüz kremi numunesi

***** lar k o z m o d e r m o oluyor arkadaşlar

hehe bana kozlabdan numuıne geldı gecen gun ilk defa bole bişe yapdım ve geldı hıc kullanıyacam saklıyacammm:) zemuszemus

TARHANA BABA İLE GÜZEL BİR KAMPANYA BAŞLIYORhttp://balpotusuilemoda.blogspot.com/2010/07/tarhana-baba-ile-guzel-bir-kampanya.html

kızlar şimdi hangi ürünler numune gönderiyor ve kargosuz gönderiyor onlrı paylaşalım bence kargo ücreti varmı yokmu yazalım
ben babsy stardan numune istemiştim ücretsiz geldi
herobabyden istedim mama kavanozda, bir bebe bisk. normal boyda hemde, ayrıca kahvaltı maması geldi yine ücretsiz

arkadaşlar süpersiniz ya.. hihoyyyt

bundan sonra ben de aranızdayım.. paylaşımlarınız için teşekkürler, sevgiler.. opuyorumnanaktan

Selam kızlar aranıza yeni geldim. Fakat numuneler ve kampanyalar hakkında epey tecrübeliyim. Bana gelen krem numunelerinin, deterjanların, leke çıkarıcıların, diş macunlarının haddi hesabı yok. En son gelen ve beni şok eden şeyse Denedim Biliyorumdan gelen koca bir kutu oldu. İçinden yüz tane küçük Orkid paketleri çıktı. Her paketin içinde 1 gece pedi, 1 normal ped ve 4 adette günlük ped var. Yani toplamda 100 adet gece pedi, 100 adet normal ped ve 400 adette günlük ped geldi. Hepinize bol şanslar diliyorum. Foto koyacam ama nasıl eklenir bilmiyorum o yüzdende ekleyemedim.

canım bana da geldi o ordikd cuvalı hayır birde bebek denemelerine başladık bu ay hamişsen bakın görün neyse kuzenlerim kardeşim hep kız onlara dağıtırım zaten hamişlik sonrasıda kullanılır ben tasınırken bazanın içinde hiç kullanılmamamıs ve unuttugum bir orkid bulmustum kullandım yapışkanalrı falan gitmemişti rahat 3 yılı vardı yani evlenirken annemler yerleştiriken unutuldu sanıyorum

Selam kızlar aranıza yeni geldim. Fakat numuneler ve kampanyalar hakkında epey tecrübeliyim. Bana gelen krem numunelerinin, deterjanların, leke çıkarıcıların, diş macunlarının haddi hesabı yok. En son gelen ve beni şok eden şeyse Denedim Biliyorumdan gelen koca bir kutu oldu. İçinden yüz tane küçük Orkid paketleri çıktı. Her paketin içinde 1 gece pedi, 1 normal ped ve 4 adette günlük ped var. Yani toplamda 100 adet gece pedi, 100 adet normal ped ve 400 adette günlük ped geldi. Hepinize bol şanslar diliyorum. Foto koyacam ama nasıl eklenir bilmiyorum o yüzdende ekleyemedim.

denedimbiliyorum a bende üyeyim..peki ne yapmak gerekiyor yazı mı yazdınz numune ürün istiyorum diye
??

Back