Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

aynen öyle canım daha erken bizim için :)

heralde kızz o yüzden sorduum işte öğrenmek içinnn zemuszemus
hem kullanmayın öle şeyleeerr yaa bişey olur ben okudum tehlikeliymişşş

Ben kutusunu çarpıp içindekileri evli olan arkadaşıma verdim kaydirigubbakcemile2
O kadar numune göndermişler çöpe atıpta ziyan olsun istemedim şakkıdı

bugün gspa'dan numunelerim geldi.. 10ml lık tüplerde toplam 6 adet

peeling,saç kremi bebek şampuanı,egzotik şampuan ,orkide ve yasemin çiçeği şampuanı ve elve yüz kremi

ohaoldumsmileohaoldumsmile

Unutulmaz romanı Tatar Çölü ile seçkin bir okur grubu oluşturan Dino Buzzati’nin içinden duman yükselen öyküsü ‘Ermişler’de, başkahraman, içinde Tanrı’nın da yer aldığı ilginç bir serüven yaşar. Bu deneyime öyküde ulaşan ermişin adı nedir?

Ağustos 2010'a kadar sorumuzu doğru yanıtlayanlar arasından 10 kişiye Michel Butor'un 'Değişme' adlı kitabı hediye.

Dino

Gancillo

Lechte

Fernando

yeni çıkan kitaplar, yazarlarla ilgili ayrıntılı bilgiler, ödüllü yarışmalar burada...

http://koz mo der mo . com/Default.aspx?pageID=4077

"Tresan "Kepekli Saç" problemi olan üyelerimizin arasından;

2010 Temmuz Ayı boyunca, anketimizi dolduracak olan 5 kişiye, orijinal ürünlerinden hediye ediyor.

Tresan Kepek Ürünleriile ilgili ayrıntılı bilgi almak ve aynı sayfadaki anketi doldurarak orijinal ürün kazanmak için tıklayınız.

DİKKAT: Anketlerimiz sadece üyeler tarafından "Login" olarak, yani kullanıcı adı ile siteye giriş yapıklarak görülebilir ve doldurulabilir.

Son düzenleme:
gunaydın bol numuneli gunler opuyorumnanaktan

arkadaşlar bende bir yarışmaya katıldım bana yardım eder misiniz:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…