Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Absolut
Your World Your Absolut
3 adet iPad 64GB Wi-Fi 3G

Şişesi ile birçok sanatçıya ilham veren Absolut, şimdi de seni yaratıcılığını kullanmaya çağırıyor.

4 Haziran – 16 Temmuz 2010 tarihleri arasında, Facebook fan sayfasında düzenlenen Your World Your Absolut yarışmasına katılmak için; etrafta görüdüğün Absolut şişesine benzer silüetlerin fotoğrafını çek veya kendin yarat. Your World Your Absolut uygulamasına yükle. En çok oy alan 3 yarışmacıdan biri ol, iPad senin olsun. Tıkla ve hemen katıl !

Welcome to Facebook
1. Your World Your Absolut Facebook uygulaması, hiçbir şekilde kamu düzenini bozucu, genel ahlaka aykırı, başkalarını rahatsız ve taciz edecek şekilde, yasalara aykırı bir amaç için, başkalarının fikri ve telif haklarına tecavüz edecek şekilde kullanılamaz.
2. Your World Your Absolut Facebook uygulamasını 18 yaşını doldurmamış kullanıcılar kullanamaz. 18 yaşını doldurmamış Facebook kullanıcılarının ödül kazanmaları durumunda ödül iptal edilir.
3. ALLIED DOMECQ Istanbul ıç ve Dış Ticaret A.Ş. ve BUZZ Dijital ıletişim çalışanları uygulamayı yükleyebilir, ancak ödül kazanamazlar.
4. Your World Your Absolut Facebook uygulaması kullanıcıları, proje sayfalarının çalışmasına müdahale etmek veya müdahaleye teşebbüs etmek amacıyla herhangi bir alet, yazılım veya araç kullanmayacaklarını, siteye yetkisiz olarak bağlanmayacaklarını ve işlem yapmayacaklarını, diğer internet kullanıcılarının yazılımlarına ve verilerine izinsiz olarak ulaşmayacaklarını veya bunları kullanmayacaklarını kabul ederler. Aksi takdirde BUZZ Dijital ıletişim’in veya ALLIED DOMECQ ıstanbul ıç ve Dış Ticaret AŞ’nin bu nedenle kamu kurumlarına ve/veya üçüncü şahıslara ödemek zorunda kaldığı her türlü tazminat ve/veya idari/adli para cezaları için kullanıcıya aynen rücu edilir. Yarışmacılar yarışma dışı tutulan fotoğraf sebebi ile ALLIED DOMECQ‘ten herhangi bir hak talep etmeyeceklerini kabul beyan ve taahhüt ederler.
5. BUZZ Dijital ıletişim ve ALLIED DOMECQ’in her zaman, tek taraflı olarak uygulamayı sürekli veya geçici olarak durdurma hakkı vardır.
6. Your World Your Absolut Facebook uygulaması aşağıdaki şekilde kullanılır:
. Kullanıcı Facebook hesabını açtıktan sonra Absolut In Turkey fan sayfasına üye olur.
. Fan sayfasında yer alan Your World Your Absolut uygulamasını yükler.
. Uygulamaya kendi çektiği fotoğrafı ekler.
. Eklenen fotoğraflar diğer kullanıcılar tarafından oylanır.
. Her katılımcıya aynı kişi tarafından günde 1 kere oy verilebilir.
. Kişiler 1 gün içinde istedikleri sayıda katılımcıya oy kullanabilirler.. En çok puan alan 3 yarışmacı, ödülün sahibi olur.
7. Katılımcılar, dağıtım ve paylaşım hakkına sahip oldukları fotoğraflarla yarışmaya katılabilirler. Aksi kanıtlanan fotoğraflar yarışma dışı bırakılacaktır.
8. Yarışma konusu dışında eklenen fotoğraflar, değerlendirmeye katılmayacak, yarışma dışı bırakılacaktır.
9. Your World Your Absolut Facebook uygulamasında, üyelerden en çok oyu olan 3 fotoğrafın sahibi, iPad kazanır.
10. Hediye kazanan kişi ile Facebook bilgileri veya Facebook üzerinden iletişime geçilir.
11. Your World Your Absolut Facebook uygulaması kullanıcıları, Fikir ve Sanat Eserleri Yasası, Markaların Korunması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, Türk Ticaret Kanunu, Patent Haklarının Korunması Hakkında Kanun, Türk Ceza Kanunu ve diğer mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi kabul ve taahhüt ederler. Aksi takdirde BUZZ Dijital ıletişim ve ALLIED DOMECQ’in bu nedenle kamu kurumlarına ve/veya üçüncü şahıslara ödemek zorunda kaldığı her türlü tazminat ve/veya idari/adli para cezaları ve doğacak her türlü zararları için kullanıcıya rücu edilir.
12. Katılımcılar, bu şartnamedeki hükümleri bütünüyle kabul etmiş sayılırlar.
04.06.2010
16.07.2010
Absolut Facebook Sayfası, 19.07.2010

Samsung
Samsung’un performans yarışması Airstar bu sene de ödül dağıtmaya devam ediyor.
1 adet Samsung LE-40C650 102 ekran LCD TV
1 adet Samsung N150 Netbook
1 adet Samsung Wave cep telefonu

Bu sene 2.’si gerçekleştirilecek olan Airstar yarışması, oneloveonetouch.com adresinde başladı. Airstar yarışması, adını “Air Guitar” ‘dan, yani hayali bir gitar çalıyormuş gibi yapmaktan alıyor. Yalnız arada bir fark var: Airstar yarışmasında hiçbir enstrüman kısıtlaması yok. Yarışmaya katılacaklarlar ister gitar, ister darbuka, ister kilise orgu hatta isterlerse vuvuzela çalsınlar, yeter ki kaydetsinler ve yollasınlar.

Çalacakları enstrüman zaten hayali olduğu için, müzik bilgilerinin de bir önemi yok. Önemli olan yarışmacıların kendine güvenleri, yaratıcılıkları, vücut dilleri ve mimikleri.

2 Ağustos 2010’a kadar devam edecek yarışma sonunda birinci Samsun LE-40C650 102 ekran LCD TV, ikinci Samsung N150 Netbook, üçüncü ise Samsung Wave cep telefonu kazanacak. Verilen oylar neticesinde belirlenen şampiyonlar, ödüllerini yine Samsung sponsorluğunda düzenlenen bir ödül töreninde alacaklar.

Efes One Love Festival 2010’da Samsung Senin Sahnen’de günübirlik yarışmalar şeklinde düzenlenen Airstar performans videoları için One Love One Touch | Facebook adresine bakabilirsiniz. Her günün birincisinin bir adet netbook kazandığını da ekleyelim. Tıkla ve hemen katıl !

One Love One Touch | Facebook

02.08.2010

kızlaaar bana orjinal boy fairy gelmiş tatildeydim komsum almıs getirdi az önce bide mng kargodan bişi gelmiş not bırakmıslar gelin alın die ama ne oldugu yazmıyooo:):)

oooffff yuva mayadan defter gelmiişş.. allahııımm sabah sabah uyuzz olduum annem hediyen gelmişş dediii böle heyecanlı heyecanlı uyandımm koca bir koli bekliyorum hediye yaaa okadar yorum yazdıkk sonuctaa amaaan tanrımm gele gelee 50sayfalık defterrr...sinirlerim zıpladdıııı banada yaranılmıyo orasıda ayrıı:)

kaymaklar mınerallı makyaj numunelerını yurt dısından ısteyen oldumu eger olduysa neler geldı hangı sıteden ıstendı kac lıra odendı kargoya yazabılırmı

ii pazarlar kızlarrr
ben artıkkk bakamıyorummm linklereee
6 günüm kaldı urfada eşya topluyoruzzz
size kolay gelsin

magrentacım teşekkür ediyorummm bitanem
evet canım tayin gümüşhaneye çıktı taşınıyoruzz urfada son 6 günümmm :sm_cool:

Herkeslere günaydınlar... İyi haftalar...
Bolll hediyeli günlerrrr

Siremim hayırlısı olsun. Allah kolaylık versin...

Son Katılım Tarihi : 10.07.2010

Çekiliş Tarihi: 16.07.2010

Sonuç İlan Tarihi: 22.07.2010

Katılım Şartları ve Katılım için : 8x4 Kampanya - Ana Sayfa

HEDİYELER : 1 adet Macbook

10 adet iPhone 3GS 16GB

100 adet iPod Nano 8GB

1000 adet hediye sepeti

Türkiye genelinde düzenlenen kampanyaya tüketiciler satın aldıkları 8x4 deodorant ve roll-on ürünlerindeki üzeri kapalı olarak bulunan şifreyi ad soyad adres cep telefonu bilgileri ile birlikte 8x4 Kampanya - Ana Sayfa

internet adresindeki kampanya katılım bölümüne yazarak katılabilirler.

arkadaşlar az önce kargo geldi
kozlab tan numune istemiştim.
6 tane şampuan
6 el kremi
6 yüz kremi
6 yüz maskasi çamuru
4 gözaltı kremi
göndermişler ilgilenen olursa diye yazıyorum.
link vermesini bilmiyorum.
sitesinden iletişimine yazmıştım

Hotiç'ten stil sahibi moda tutkunlarını harekete geçirecek çarpıcı bir proje başlıyor. Sonbahar-kış kolaksionunu sizin seçimlerinizle belirleyecek olan hotiç, 1-31 temmuz arasında gerçekleşecek senin imzan projesiyle yine fark yaratacak.

Hotiç web sitesini ziyaret eden herkes, sonbahar- kış kolaksiyonundan en beğendiği 5 ürünü seçecek. Kendi seçtiği ürünlerle oluşturduğu kolaksiyona isim verecek ve ünlü moda tasarımcıları gibi imzasını atacak.

En çok oy alan 3 ürünü seçen katılımcılar oluşturulacak bir jüri tarafından değerlendirilecek ve belirlenen 50 kişi hotiçten 250 tl'likhediye çeki ile ödüllendirilecek.

hotic.com.tr/seninimzan

lik veremiyorum www siz ekleyin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…