Beceriksiz ve gereksiz insanım artık

küçücük bir direksiyon sınavında hayatın bu kadar alt üst oluyorsa Allah kolaylık versin....

Allah başka dert vermesin aşko çok saçma ya cidden bunu mu dert etme sen de kullanma araba olsun bitsin

Ben 4. sınavda geçmiştim hepsinde heyecandan kaldım. Millete gerek yok, ben kendi kendime yeterince dalga geçmiştim ki hala geçerim
Hayatınızda tek derdiniz bu olsun, sağlıcakla kucağınıza alın bebişinizi :)

Bir insan direksiyon sinavindan kaldi diye beceriksiz ve gereksiz olduğunu dusunmem. Ama bununla yatip bununla kalkıyorsa hizlica ikna olurum.

Evet ama aynı parkur aynı park alanı ,nasıl böyle hata yaptım kendime inanamıyorum .
Ohooo siz böyle yaşayamazsınız. İnsanlar hata yapar. Yahu yıllardır aktif araba kullanıp Almanya’ya taşınınca tekrar ehliyet almak için sınava giren, direksiyon sınavından kalan koca koca adamlar tanıyorum ben.

Ben de gençliğimde ilk girişte alamamıştım. Şimdi fıldır fıldır sürüyorum. Ne var yani bu kadar yandı bitti?

Allah askina bunun icin mi bukadar bunalima girdiniz yapmayin. İlk sinavimda ikinci kez sinyal vermeyi unuttum diye yolun ortasinda biraktilar beni en cok korkum oarkti ona bile gelemedim. İkincide daha cok korkmama ragmen cunku ilkinde kalmistim, sorunsuz gectim. Ehliyetimi alali bi 7 yil falan oluyor. Arkadasim da testten 3.seferinde gecti dusunun ama uygulamayi tek seferde verdi. İkimiz de bunalima girmedik.. bunun beceriksizlikle alakasi yok. Heycan yapiyoruz o an yada yeterince calismamis oluyoruz bukadar basit. Dunyanin sonu degil yani. Bence hamile oldugunuz icin hassas olabilirsiniz bu donemde. Bukadr haksizlik etmeyin kendinize bol bol araba surun ozguven arttirin bir sonraki sinavda alin ehliyetinizi..

Bu kadar basit bir konuda bu kadar dibe düşmek normal değil. Sorun çok daha büyük bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…