- 11 Aralık 2018
- 40.036
- 248.339
Ders ve sınav farklı şeyler. Bu kadar sinir bozacak bir şey yok ortada.Çok haklısnız ama aklımda hep yaparım büyük ihtimalle diyordum çünkü derslerde hiç hatam olmuyordu .
Böyle olunca sinirlerim bozuldu
Siz olsanız böyle bir durumda sakin mi olursunuzAy her şeyiniz stres, sıkıntı sizin.
Evet ama aynı parkur aynı park alanı ,nasıl böyle hata yaptım kendime inanamıyorum .Ders ve sınav farklı şeyler. Bu kadar sinir bozacak bir şey yok ortada.
Çünkü insansın.Evet ama aynı parkur aynı park alanı ,nasıl böyle hata yaptım kendime inanamıyorum .
Bilmiyorum ama otomatik araç ve geçememek zoruma gidiyor .Beceriksiz ve gereksiz bir insan mısınız ?
Hem de direksiyon sınavını ilkinde gecemediniz diye ?
Geçseydiniz gerekli ve becerikli mi olacaktınız ? Normal mi sizce bu başlık ve içerik ?
AbartıyorsunuzÇok haklısnız ama herşey o kadar üst üste geldiki
Sanki sınanıyorum .
Bilmiyorum belkide ben çok abartıyorum .
Hayırlısı artık
Aynı konuyu acmistiniz, herkesin başına gelecek bir olay abartmiyor musunuz ?Kızlar desteğinize ihtiyacım var aşırı moralim bozuk .
Bugün direksiyon sınavım vardı .
Hava yağışlıydı aslında herşey çok güzel başlamıştı ,derslerde hatasız yaptığım paralel parkta kaldım.
Tekerler sarı çizgiye değmediği için ama tamamen komisyon kafamı karıştırdı .
Hamileyim daha yeni , şimdi tekrar aynı sürece giricem ikinci sınavı beklicem ve otomatik vites yani kendimi ezik gibi görüyorum kendi kendimi yiyorum eşim destek oluyor üzülme ,diğerinde başarırsın herkesin başına geliyor diyor ama korkuyorum herşeyde çok iyiydim .
Bugün geçsem bir oh diyecektim .
Tekrar yine aynısı olacak diye korkuyorum komisyon manevra yapabilirsin dedi ama direksiyon hocam hiç göstermedi manevrayı bana kalakaldım .
Pes etmeyi düşünüyorum ,eşimde kızıyor bana
Aşırı üzgünüm 7 yaşındaki oğlumda sinirlendim az önce ve üzgün uyudu sizce ikinci hakkı hiç denemeyip bu defteri tamamen kapatsam mı
Hamileyim ve doktor süreçlerimde var yine tempolu bir süreç geçicek kızlar bana biraz moral verin aşırı kötüyüm ve millet dalga geçer mi diye çekiniyorum .
Sınavdan kaldım diye mutlu olmam tabi ama beceriksiz ve gereksiz de hissetmem kendimi. Sizin genel bir sıkıntınız var zaten, her şeyi abartıp, stres sebebi yapıyorsunuz kendinize.Siz olsanız böyle bir durumda sakin mi olursunuz
İnsan üzülüyor ister istemezAynı konuyu acmistiniz, herkesin başına gelecek bir olay abartmiyor musunuz ?
haklısnız ama bu yapımı değiştiremiyorumSınavdan kaldım diye mutlu olmam tabi ama beceriksiz ve gereksiz de hissetmem kendimi. Sizin genel bir sıkıntınız var zaten, her şeyi abartıp, stres sebebi yapıyorsunuz kendinize.
Haklısnız bu durum sürekli var bende ve baş edemiyorum .Tamamen yardımcı olmak adına söylüyorum lütfen yanlış anlamayın. Sizi gebelik topiğinde de görmüştüm. Çok kaygılı ve endişeliydiniz aynı konu üzerine birçok topik açmıştınız ortada bir problem olmamasına rağmen. Sanırım kafanızda senaryo yazıp daha çok büyütüyorsunuz bir problemi. Bence siz kaygı bozukluğu yaşıyorsunuz destek almalısınız. Bebeğinize yazık böyle stres altında gelişimine zarar. Geçmiş olsun
İnanın herşey üst üste geliyor .Konu başlığını görünce bi şey sandım, sonra bi daha okudum herhalde bunun için kendisine beceriksizi de hadi geçtim de “gereksiz” demiyordur ben yanlış anlamışımdır diye. Park edip geçseydiniz “gerekli” bir insan mı olacaktınız mesela? Ne saçma bi konu ya derdiniz mi yok? Bi de hamileymişsiniz böyle bir konu için çocuğunuzu kırıp/üzüp karnınızdakine yüklediğiniz strese hayret ettim bence siz bir psikolojik destek alın sizin sinirleriniz bozulmuş.
HaklısnızAşırı kaygılısınız, size de çevrenizdekilere de yazık. Özellikle çocuklarınıza, bu kadar kaygıyla onlara neler yüklediğinizi bir düşünün. Destek alın lütfen.
Ne güzel geçmişsinizBen ehliyet alırken sadece manuel vardı ama ben 3. de aldım. Erkek arkadaşım, şimdi ki eşim tekte almıştı. Asla da bu kadar dert etmedim, çok normal. YAzılı sınavda tam puan almıştım dereceli bir inektim hayata mı küsseydimBiraz sakin olun. Şimdi yurtdışında gireceğim sınava tekrardan stres var ama perişan değilim, kendinize bu kadar stres yüklemeyin.