• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beceriksiz gelin oldum :)

minnosumbenim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
226
0
116
Ankara
kızlar mrb , ben çalışıyorum bilen bilir hem iş hem ev zor oluyo camlar filn kirlendi halledemiyorum daha dğrusu zaten çalışıyorum kendimi yıpratmak istemiyorum zaten bi gün iznim var onu da çoğunlukla genel ev süpür toz alla geçiyo .. temizlikçi bi abla ayarladım önümüzdeki hafta gelcek .. babamda kızım sen çağır yeterki ben hallederim filn dedi maddi olarak yok desem de kabul etmedi ben sana o parayı veririm yinede dedi . eşime söyledim tmm dedi bi sıkıntı yok

eeeeee noldu diyceksiniz kv duymuş bugün eşim arkadaslarıyla görscekti anneside bi yere gitcekmiş beni bırak diye aradı eşimde tmm dedi... ben çıkmadan dedim eşime bişey söylerse benimle ilgili söyle dedim (biliyorum yalnız yakaladı ağzı durmaz ) bu arada benim kv de çalışıyo yaşlı bi ailenin yanında yardımcı yemek temizlik işleri vs ile uğraşıyo ..

neyse temizlikçi işini duymuş eşim söyledi işte siz yeni evlisiniz beceremiyo edemiyo demekkki ben gelirdim demiş ...eşimde kvdem(annemden bahsediyo) o da gelir kızına yardım eder ama minnoşumbenim annesini yormak istemiyo hasta diye demiş sende zaten çalışıyosun hem seni de çağırmak temizliğe uygun düşmez anne biz işimizi hallederiz demiş .. siz yeni evlisiniz daha kime güvenip te evine çağırıyo kadını tAnıyo mu ki de çağırıyo gibisinden laflar etmiş eşimde hellettim ben diyo ama artık beceriksiz gelin oldummm çok sinirlendim ama bi yandan da eşime beni savunduğu için tşk ettim ( gerçekte de ettim ) ...

ben nasıl kv ye gelde temizliğimi yapalım diycem ki bu seferde bak gelin beni temizliğe cağırıyo utanmadan olacaktı temizlikçi çağırmayla doğru yaptım dimi kızlarr

Ne var bunda canım?
Hemen herkesin evine yardımcı kadın geliyor.
Temizlik için anne ya da kayınvalideyi çağırmak abes olurdu.
Hatta ben olsam saygısızlık olarak algılardım. Yaşlı başlı kadınları kendi evim için mi yoracam canım?

Ne var bunda canım?
Hemen herkesin evine yardımcı kadın geliyor.
Temizlik için anne ya da kayınvalideyi çağırmak abes olurdu.
Hatta ben olsam saygısızlık olarak algılardım. Yaşlı başlı kadınları kendi evim için mi yoracam canım?

aynen böyle düşündüm canım nasıl gelde temizliğimi yap diycem ne zoruna gitti anlamadım ki :26:

Ben olsam "evet beceremiyorum,yetişemiyorum" derdim.
Normal zaten yav.
Hem iş hem ev hem eş. Kolay mı canım hepsini aynı anda idare etmek?

bana deseydi zaten derdim bunu bildiği için oğlunu yalnız ne zamn yakalasa benimle ilgili bişey diyo .. ben en çok da buna sinir oluyorum keşke benim yanımda deseydi güzel bi dille cvbını verirdim :36::36:

Bence eş konusunda şanslısınız çünkü bütün konuşulanları size anlatıyor.kv eksik arar gb konuya yaklaşmış ama eşiniz yanınzda.eşinizi de küçük bir uyarın derim herşeyi annesine anlatmasın...

Amannn varsın desin..hem daha iyi senden bişey beklemez ne de olsa beceriksiz kendi işini bile yapamıyor der ihihihihih...çok normal yardımcı alman iyi etmişsin..

Hem eşim hem de sen en doğru olanı yapmışsınız. Eğer çağırsan dediğin gibi beni çağırıyor temziliğe diye kaf ederdi ya da çağırsan ve gelse bu defa da kusur arardı etrafta.

ah bu kayınvalideler ahhhhh....
eve yardımcı bir kadın almayı kızı istemiş olsaydı "iyi düşünmüşsün kızım, tabiki alacaksın, kendini yorma" derdi
ama gelin aynı şeyi düşünmüşse "beceriksiz gelin, daha bi evi çekip çeviremiyor" diye laf eder
ne diyim, sen kendini yorma
boşver beceriksiz gelin ol

En iyisini yapmışsın...kv yapacak olsa bile sakın yaptırma benden tavsiye yarın birgün kafana kakar..sana temizlik bile yaptım diye..
Birgün kv ve annem çalıştığım için temizlik yapmışlar..kv eşyamın yerini değiştirmiş neyse dedim..karşılık olarak ona temizliğe gitmemi istedi..ki ben ona gel evimi temizle demedim..
Kendisi bütün gün evde,geziyor tozuyor, dinç bi kadın..ben haftada 1 gün evde kalıyorum ona temizliğe gideceğim..ne bana temizliğe gelsin ne ben gideyim...yapabilirsem temizliğimi kendim yaparım yapamazsam temizlikçi çağırırım.

bugün gitcez konuyu açarsa kv ye diycem zaten titiz bi insan olduğumu kendiside söyler mis gibi evin pırıl pırıl geziyosunuz üstünüz başınız der eğer konuyu açarsa yapmaya yaparım hatta çok da ii yaparım bilirsin anne ama çalışıyorum kendimi yıpratmak istemiyorum diycemmm ...

yorumlar için tşk kızlarrr :16::16:

ayy böyle laf söyleme hakkı buluyorlar ya kendilerinde sinir oluyorum , senin evin senin paran emek veren kazanan sensin , o kadar çalışıyosun bi kadın tutup kendini yormamayı düşünmek en doğal hakkın,

gittiğinde birşey derse de hiç istifini bozma derim , zaten çalışıp yoruluyorum detaylı temizliğe kadın çağırmam çok iyi oldu çok memnunum der gibi konuş, laf söyleme hakkı bulamasınlar kendilerinde

kızlar mrb , ben çalışıyorum bilen bilir hem iş hem ev zor oluyo camlar filn kirlendi halledemiyorum daha dğrusu zaten çalışıyorum kendimi yıpratmak istemiyorum zaten bi gün iznim var onu da çoğunlukla genel ev süpür toz alla geçiyo .. temizlikçi bi abla ayarladım önümüzdeki hafta gelcek .. babamda kızım sen çağır yeterki ben hallederim filn dedi maddi olarak yok desem de kabul etmedi ben sana o parayı veririm yinede dedi . eşime söyledim tmm dedi bi sıkıntı yok

eeeeee noldu diyceksiniz kv duymuş bugün eşim arkadaslarıyla görscekti anneside bi yere gitcekmiş beni bırak diye aradı eşimde tmm dedi... ben çıkmadan dedim eşime bişey söylerse benimle ilgili söyle dedim (biliyorum yalnız yakaladı ağzı durmaz ) bu arada benim kv de çalışıyo yaşlı bi ailenin yanında yardımcı yemek temizlik işleri vs ile uğraşıyo ..

neyse temizlikçi işini duymuş eşim söyledi işte siz yeni evlisiniz beceremiyo edemiyo demekkki ben gelirdim demiş ...eşimde kvdem(annemden bahsediyo) o da gelir kızına yardım eder ama minnoşumbenim annesini yormak istemiyo hasta diye demiş sende zaten çalışıyosun hem seni de çağırmak temizliğe uygun düşmez anne biz işimizi hallederiz demiş .. siz yeni evlisiniz daha kime güvenip te evine çağırıyo kadını tAnıyo mu ki de çağırıyo gibisinden laflar etmiş eşimde hellettim ben diyo ama artık beceriksiz gelin oldummm çok sinirlendim ama bi yandan da eşime beni savunduğu için tşk ettim ( gerçekte de ettim ) ...

ben nasıl kv ye gelde temizliğimi yapalım diycem ki bu seferde bak gelin beni temizliğe cağırıyo utanmadan olacaktı temizlikçi çağırmayla doğru yaptım dimi kızlarr

bence bir sorun yok.gerçekten yok.kadın belli ki çalışmayı seviyor ve iyi niyetli.hem denilmez gerçekten.ya kendin yapacaksın ya da yardımcı alacaksın.yardımcı almak çok abes değil aksine ağır gelin oluyorsun.sonra paran var alıyorsun kime ne

bence bir sorun yok.gerçekten yok.kadın belli ki çalışmayı seviyor ve iyi niyetli.hem denilmez gerçekten.ya kendin yapacaksın ya da yardımcı alacaksın.yardımcı almak çok abes değil aksine ağır gelin oluyorsun.sonra paran var alıyorsun kime ne
canım iyi niyetli olan insan beceremiyo demeekki yapamıyo yeni evlisiniz gibisinden laflar etmezdi ben yardımcı oluyum istersen kızım derdi bende güzel bi cvpla kırmadan yine red ederdim .. evet kv çalışmayı deil malesef parayı çok seviyor akrabaları kirli çıkı diyolar kulaklarımla duydum .. neyse takmıyorum onun yüzünden eskiden olsa eşimle tartışırdım ama şimdi onun için kendimi huzursuz edemem..... varsın adım ağır gelin olsun :) :9:

en doğrusunu yapmışsın. ben sinir oluyorum şu evlerine temizliğe annelerini çağıranlara bazen bende bakarım annem hemen mutfağa bulaşıklara gider derim hayır otur sen. oda alınır elin evimi diye bende anlatırım neden o değil sen annesin ben evimde seni nasıl yorayım sen yaslanıcan arkana ben izmet edicem. kv zaten istemem hem yakışık almaz kv yi temizliğe çağırmak bide orda burda eksiğimi pisliğimi anlatırsa cıks olmaz

Ne derse desin boşver. Benim annem daha beni istemeye geldiklerinde söyledi ben kızıma hiç kıyamadım. Üniversitesiydi çalışma hayatıydı şu bu hiç iş yaptırmadım dedi. 2 ünv bitirdi okula gitti, sonra işe girdi yorgun argın geliyor vs. Zaten ben de eşime söylemiştim iş falan bilmem ben diye. Evlendikten sonra 2 haftada bir temizlik ütüye yardımcı biri geliyor, diğer günler eşimle beraber yapıyoruz.. Hatta bu bayanı eşimin dayısı buldu... İş yerinde kıskanıyorlar haftasonu gezmeye gidicem deyince iş yok gez tabi diye ama hiç laf anlatmıyorum evet ohh gezicem diyorum

Back