- Konu Sahibi burlahatun
-
Ben evimden ve eşimden uZaktayım .Görev yaptığımız yer tehlikeli bîr yerdiyordu o yüzden eşim beni memlekete annemlerin yanına gönderdi doğum için ancak eşimin ailesi sorun çıkardı ve ben de onların yanında durmak zorunda kaldım.şimdi yeniden evime döneceğim günü bekliyorumEşiniz madem okumuş araştırmış bık bık edilmemesi gerektiğini de okusun
Eşiniz ev işinde yardımcı olsun sevdiğiniz yiyeceklerden alsın sizi mutlu etsin
Kafanızın dağılması lazım film izleyin kitap okuyun
Küçücük bebekle vakit yok biliyorum ama eşiniz yaratsın vakti
TV de salak saçma yarışma izleyin evlendirme programı izleyin ama farklı şeyler düşünün günün bir bölümünde
Bir de sürekli sağıp ne kadar çıktı diye bakmayın o da sizi gergin yapar
Verin bebek sağsın süt yoksa da emzik niyetine oyalansın
Eğer mama yedikten sonra tokken alıyorsa çok hırslarıp ağlamaz çektirir sütü arttırır
Ben de öyle düşünüyorum bu kadar üstüme gelmeselerdi belki her şey daha güzel olacaktı ama pes etmedim üç ay sıktım dişimi iki ay daha sıkarımSeni o kadar bunaltip strese sokmuslar ki sutun gelecekdi belki stresten gelmemis
Stresten uzak olmaya calis cok etkiliyordur sut uretimini eminim
Stres yapma canım o yüzden de gelmez.benim ikizlerim olduğu halde iki iki buçuk ay sonra geldi.sonra kafam yerine Geldikçe sütüm de çoğaldı.bana da sorup duruyorlar.yok altı ay dan sonra yaramazmiş doymazmış cok cok çekiyolar valla.hiç duyma etrafı takma canım.Yeter artık psikolojim bozuldu.en azından buraya yazayım rahatlarım belki.birçoğunuza çok büyük bir dert gibi gelmeyebilir belki ama beni mahvetti.ben iki ay önce anne oldum ama inanın anneliğimin tadına varamadım.bu iki ayım süt olmayan göğüslerle emmek istemeyen bir bebeği emmeye zorlamakla geçti.bebeğimi mamayla beslediğimi görenlerin aaa sütün yok mu nidaları eşliğinde anne sütünün mücizevi etkisini anlattıkları nutukları dinlemekten öyle çok yoruldum ki .ya hangi anne bebeğini emzirmek istemez ki ? Ben de çok istedim ama olmadı.yemediğim ot içmediğim çay kalmadı ama yok iki damla üç damla olmadı .kendimi herkesten soyutladım hele küçük çocuğu olan bayanlardan öcü gibi kaçar oldum.çünkü onları emzirirken görmeye dayanamıyorum hemen ağlamaya başlıyorum .iki aydan sonra insanın sütü gelir mi acaba ben bir umut hala uğraşıyorum .eşim daha yolun başındasın daha iki sene emecek bu çocuk diyor .onunla da sürekli kavga ediyorum bıktım artık .ben anneliği hiç böyle hayal etmemiştim.
Kendi evi gibi yok insanın canım.buda daraltıp bunaltıyodur seni.elinden geldiğince hızlandır gitmeyi. Kendimden biliyorum.Ben evimden ve eşimden uZaktayım .Görev yaptığımız yer tehlikeli bîr yerdiyordu o yüzden eşim beni memlekete annemlerin yanına gönderdi doğum için ancak eşimin ailesi sorun çıkardı ve ben de onların yanında durmak zorunda kaldım.şimdi yeniden evime döneceğim günü bekliyorum
Ben evimden ve eşimden uZaktayım .Görev yaptığımız yer tehlikeli bîr yerdiyordu o yüzden eşim beni memlekete annemlerin yanına gönderdi doğum için ancak eşimin ailesi sorun çıkardı ve ben de onların yanında durmak zorunda kaldım.şimdi yeniden evime döneceğim günü bekliyorum
Yeter artık psikolojim bozuldu.en azından buraya yazayım rahatlarım belki.birçoğunuza çok büyük bir dert gibi gelmeyebilir belki ama beni mahvetti.ben iki ay önce anne oldum ama inanın anneliğimin tadına varamadım.bu iki ayım süt olmayan göğüslerle emmek istemeyen bir bebeği emmeye zorlamakla geçti.bebeğimi mamayla beslediğimi görenlerin aaa sütün yok mu nidaları eşliğinde anne sütünün mücizevi etkisini anlattıkları nutukları dinlemekten öyle çok yoruldum ki .ya hangi anne bebeğini emzirmek istemez ki ? Ben de çok istedim ama olmadı.yemediğim ot içmediğim çay kalmadı ama yok iki damla üç damla olmadı .kendimi herkesten soyutladım hele küçük çocuğu olan bayanlardan öcü gibi kaçar oldum.çünkü onları emzirirken görmeye dayanamıyorum hemen ağlamaya başlıyorum .iki aydan sonra insanın sütü gelir mi acaba ben bir umut hala uğraşıyorum .eşim daha yolun başındasın daha iki sene emecek bu çocuk diyor .onunla da sürekli kavga ediyorum bıktım artık .ben anneliği hiç böyle hayal etmemiştim.
Aslında bunun içinde farklı bir konu açacaktım ama şimdi yeri geldi buradan yazayım.eşimle benim memleketimiz aynı yalnız eşimin ailesi köyde kalıyor benimkiler merkezde.eşim köyde ailesinin yanında rahat edemeyeceğimi bildiği için annemlere bıraktı beni doğumdan birkaç hafta önce.annemler onlarda kalacağımı bildiği için oda falan hazırladılar bebeğe bende orda doğumu beklemeye başladım.bu süreçte eşimin ailesiyle hergün telefonda görüştük onlar geldiler ziyarete herşey çok iyiydi hatta ben arkadaşlarıma ne kadar anlayışlı olduklarından bahsedip durdum.bizim oralarda gelinin yeri eşinin ailesinin yanıdır mantığı vardır.neyse eşim doğuma yakın geldi.geldiği günün akşamına aradı beni köyden sana ev tutuyorum orada kalacaksın dedi ben olmaz dedim ama başka çözüm yok en iyisi bu istersen gel köyde dur dedi.tabi ben de kabul ettim ev işini.bana sözü annemle annen yanında duracak oldu.ama ailesi bi müddet sonra sorun çıkardı ve annem gitmek zorunda kaldı şimdi Kaynanamla kalıyorum ve hiç mutlu değilim.kadın çocuğu kucağıma vermiyordu ilk zamanlar zorla alıyordum elinden şimdi ise başımda bekliyor altını bile atarken.düşünün hala benim odamda yatıyor neymiş çocuk bakacakmış horlamaktan başka bi şey yapmıyorArkadaşım sütünün olmaması nedeni açıkmış ki
Ne sen beceriksizsin ne bebeğin ne de senin vücudun yetersiz. Kusura bakma ama sorun eşinde; nerede rahat ise orada kalacak diyememiş; daha da konuşuyor.
Huzursuz stresle tabii sütün mütün olmaz; bir de sürekli bunları dinlersin; kv başlar bizim dıdının dıdısının gelininin sütü fışkırıyordu; böyleee gömleği ıslanırdı, diye.
Eşiniz azıcık aklı başında bir adam ise sizi annenize göndersin; anneniz de mümkün mertebe eve misafir vs almasın; azıcık sizi ver bebeği nazlasınlar; kafanızın dağılması lazım.
Yok ille de kv de kalacaksın diyorsa da kusura bakmasın o zaman süt marketten gelmiyor; huzur lazım öncelikle....
Aslında bunun içinde farklı bir konu açacaktım ama şimdi yeri geldi buradan yazayım.eşimle benim memleketimiz aynı yalnız eşimin ailesi köyde kalıyor benimkiler merkezde.eşim köyde ailesinin yanında rahat edemeyeceğimi bildiği için annemlere bıraktı beni doğumdan birkaç hafta önce.annemler onlarda kalacağımı bildiği için oda falan hazırladılar bebeğe bende orda doğumu beklemeye başladım.bu süreçte eşimin ailesiyle hergün telefonda görüştük onlar geldiler ziyarete herşey çok iyiydi hatta ben arkadaşlarıma ne kadar anlayışlı olduklarından bahsedip durdum.bizim oralarda gelinin yeri eşinin ailesinin yanıdır mantığı vardır.neyse eşim doğuma yakın geldi.geldiği günün akşamına aradı beni köyden sana ev tutuyorum orada kalacaksın dedi ben olmaz dedim ama başka çözüm yok en iyisi bu istersen gel köyde dur dedi.tabi ben de kabul ettim ev işini.bana sözü annemle annen yanında duracak oldu.ama ailesi bi müddet sonra sorun çıkardı ve annem gitmek zorunda kaldı şimdi Kaynanamla kalıyorum ve hiç mutlu değilim.kadın çocuğu kucağıma vermiyordu ilk zamanlar zorla alıyordum elinden şimdi ise başımda bekliyor altını bile atarken.düşünün hala benim odamda yatıyor neymiş çocuk bakacakmış horlamaktan başka bi şey yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?