Aslında bunun içinde farklı bir konu açacaktım ama şimdi yeri geldi buradan yazayım.eşimle benim memleketimiz aynı yalnız eşimin ailesi köyde kalıyor benimkiler merkezde.eşim köyde ailesinin yanında rahat edemeyeceğimi bildiği için annemlere bıraktı beni doğumdan birkaç hafta önce.annemler onlarda kalacağımı bildiği için oda falan hazırladılar bebeğe bende orda doğumu beklemeye başladım.bu süreçte eşimin ailesiyle hergün telefonda görüştük onlar geldiler ziyarete herşey çok iyiydi hatta ben arkadaşlarıma ne kadar anlayışlı olduklarından bahsedip durdum.bizim oralarda gelinin yeri eşinin ailesinin yanıdır mantığı vardır.neyse eşim doğuma yakın geldi.geldiği günün akşamına aradı beni köyden sana ev tutuyorum orada kalacaksın dedi ben olmaz dedim ama başka çözüm yok en iyisi bu istersen gel köyde dur dedi.tabi ben de kabul ettim ev işini.bana sözü annemle annen yanında duracak oldu.ama ailesi bi müddet sonra sorun çıkardı ve annem gitmek zorunda kaldı şimdi Kaynanamla kalıyorum ve hiç mutlu değilim.kadın çocuğu kucağıma vermiyordu ilk zamanlar zorla alıyordum elinden şimdi ise başımda bekliyor altını bile atarken.düşünün hala benim odamda yatıyor neymiş çocuk bakacakmış horlamaktan başka bi şey yapmıyor