- 5 Ekim 2013
- 45
- 13
- 8
- Konu Sahibi burlahatun
-
Ben de Sezeryan oldum.hastanede sütüm gelmedi eve geçince gelir dedim o da olmadı.bebeğimin emme refleksi çok kuvvetli ama memeyi almak istemedi kaç defa emzirmeye çalışırken morarıp nefessiz kaldı.o hallerini görünce dayanamadım mama verdim sütüm geldikçe azaltırım dedim ama sütüm gelmedi .pompayla sağdım saatlerce kan geldi.zaten gelen iki damla sütü de pompayla sağarak getirdim ama bir türlü artırmayı beceremedimSeni cok iyi anlıyorum. Ilk 1 ay bende bebeğimi emzirememistim sütüm vardı bebeğimin emme isteği vardı fakat göğsümün ucu yoktu. Kontrole hastaneye gitmiştik emzirme odasında herkes bebeğini emzirirken ben biberon çıkarınca aynı klişeleri bende isittim. Eve gelince o kadar üzüldüm ağladım ki Rabbim o akşam emzirebilmeyi nasip etti. Mucize gibiydi.
Keza kkızımın mevlütünde de aynı konuşmalar. Yok karnında bi bebek mi unuttular. (sezaryen olduğum ve mevludu doğumdan 2 hafta sonra okuttuğum için karnım kalmıştı. )
Süt emdikce gelir derler emzirmeye devam et . Kulağı tika çevredeki seslere boşvermeye çalış.. insanlar cahil cahil konuşmaya bayılır.
Ben de Sezeryan oldum.hastanede sütüm gelmedi eve geçince gelir dedim o da olmadı.bebeğimin emme refleksi çok kuvvetli ama memeyi almak istemedi kaç defa emzirmeye çalışırken morarıp nefessiz kaldı.o hallerini görünce dayanamadım mama verdim sütüm geldikçe azaltırım dedim ama sütüm gelmedi .pompayla sağdım saatlerce kan geldi.zaten gelen iki damla sütü de pompayla sağarak getirdim ama bir türlü artırmayı beceremedim
ben de elektrikli pompayla sağdım.hastaneleri dolaştım dediğin pompayı bulmak için ama küçük bir ildeyim bulamadım.düşün özel hastanede doğum yaptım ama pompaları yoktu süt sağmak için.ben vazgeçmedim hala uğraşıyorum ama çevremdekilerin tavrına çok üzülüyorumEger emzirmeye devam etmek istiyorsan canim bir tavsiye verebilirim. ben gogus ucu yarasi sebebiyle 2 ay emziremedim bebegimi sutumu cekip biberonla verdim. 3 saat arayla gece gunduz sut cektim ve resmen fabrikaya donmustum.inanilmaz arttik coplere gitti sutum o kadar yani. ama el pompasi degil .elektrikli baya kocaman bi makine satilmiyo kiralaniyo bi arastir istersen. tabi kotu tarafi artik bi gogsumun olmayisi..yani cok yiprandilar..
anladim insallah ugraslarin sonuc verir. Hic orali bile olma sikma canini rahatlik cok onemli bebek buyutmekte.Ben
ben de elektrikli pompayla sağdım.hastaneleri dolaştım dediğin pompayı bulmak için ama küçük bir ildeyim bulamadım.düşün özel hastanede doğum yaptım ama pompaları yoktu süt sağmak için.ben vazgeçmedim hala uğraşıyorum ama çevremdekilerin tavrına çok üzülüyorum
Beceriksiz olduğumu düşünmemin sebebi eşim sağolsun.sürekli senden kaynaklanıyor her şey diyip duruyor neler çektiğimi görmeden ahkam kesiyor sürekli.Elinden geleni yapmıssın zaten kendini beceriksiz olarak isimlendirip üzülme. 4 ay daha mama verip ek gıdaya devam sütüne geçiş yaparsın.
Be
Beceriksiz olduğumu düşünmemin sebebi eşim sağolsun.sürekli senden kaynaklanıyor her şey diyip duruyor neler çektiğimi görmeden ahkam kesiyor sürekli.
:) eşim uzakta malesef ben kaynanamlarda kalıyorumCocuk sut gelmedigi icin emmiyordur. Açılışı eşin yapsa olmaz mi ki acaba ya bir hafta falan deneyin bi bence ben olsam denerdim :) ben de emmiyormusum hemşire annemin memesinin ucunu inek sagar gibi cekistirerek getirmis sütü. Ilk cocuk da biraz problem oluyo göğüs ucu kucuk oldugundan bebek hemen alisamayabiliyor.
:) eşim uzakta malesef ben kaynanamlarda kalıyorum
Evet gelmeyince gelmiyor.ben masaj yapıyorum diye göğüslerimi morarttım sanki daha sert yapınca daha çok süt gelecek.ne güzel sizin eşiniz destek olmuş benimki emecek diyor başka birşey demiyor.diyorum ya uzakta bir şey bilmiyor ahkam kesiyor .bana destek olacak adam anneme bir kere daha bağırırsan seni boşarım diye tehdit ediyor benim derdim bir değil kiCanım aynı şekilde bende de bir damla süt olmadı neler denedim ne pompalar ne otlar ne çaylar ama olmadı dediğin gibi gelen giden sütün faydalarını anlatıp duruyor en son kaynanam konuşurken nasıl çıldırdıysam varda ben mi vermiyorum Allah Allah dedim yeter dedim.. Sanki var ben sütü saklıyorum nasıl bir mantığınız var ya dedim... Eşimde biliyor yanımda konuştum nasıl pompalıyoruz bir çay kaşığı gelmiyordu bile ne emek olduğunu ben bilirim...Eşimde boşver saçmalasınlar dursunlar dedi... Ama onlar konuşunca sende konuşunca rahatlıyorsun yavrum A... başlayan sütle beslendi çok şükür bağışıklık sistemi kuvvetli...
Süt sagma pompalarini denediniz mi peki?
Evet denedim zaten gelen bir iki damlayı da pompa sayesinde getirebildim.Süt sagma pompalarini denediniz mi peki?
Evet gelmeyince gelmiyor.ben masaj yapıyorum diye göğüslerimi morarttım sanki daha sert yapınca daha çok süt gelecek.ne güzel sizin eşiniz destek olmuş benimki emecek diyor başka birşey demiyor.diyorum ya uzakta bir şey bilmiyor ahkam kesiyor .bana destek olacak adam anneme bir kere daha bağırırsan seni boşarım diye tehdit ediyor benim derdim bir değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?