• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebişsiz tekrar geri döndüm.... :((((

kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum...inşallah dediğiniz gibi ameliyatsız kurtulurum umarım bundan....her birinize yazdıklarınızdan dolayı çok şeyler yazmak isterdim ama iş yerinde bu pek mümkün olmuyor...fazlada giremiyorum zaten foruma...ama gerçekten burda sizlerle olduğum için çok mutluyum...evimden sonra huzur bulduğum ikinci adres burası oldu benim için...

tekrardan herkese teşekkürler.... a.s. a.s. a.s.

Yeşbü yazıyı görünce çok üzüldüm geçmiş olsun inşllah şu dönemi kolaylıkla atlatırsın ve ameliyata gerek kalmaz.

canım çok geçmiş olsunnn..Rabbim gönlüne göre versin inş..herşerde varmış bir hayırr..napalım Allahın takdiri..Rabbim herşeyin hayırlşısını versinn

yesbu cok gecmis olsun canim yya cok uzuldum benimde 2 dis gebelim olmustu biri sag digeride sol tupteydi ikincisi kemo ignesiyle dusuruldu sanada oyle bis ey oldumu yoksa kendiliginden mi dusecek ALLAH yardimcin olsun canim cok gecmis olsun

canım benim yazdıkların çok teşekkür ederim...evet çok çektim bu çikolata kistlerinden halada çekiyorum...her ameliyatta inşallah bu sonuncu olur diye dua ettim hep ama hiçbiri sonuncu olamdı.... : (((( inşallah bunu ameliyatsız atlatırım...

sende kistini dert etme sakın hiçbirşey olmaz allahın iziniyle bebişine...çevremde bu şekilde hamile kalıp sağlıklı hamilelik geçiren çok kişi var...sakın onu dert etme...allah sağlıkla kucağına da almayı nasip eder inşallah....

canım bende güzel duyguların için teşekkür ederim dün gittim kalp atışını duydum daha sevindim inşallah herşey yolunda gider.şuan çok iyiyim hiç bir sorunum yok haberlerini bekliyorum inşallah iyi haberler duyarız senden bir gün başarıcaksın bunu inanıyorum doğuma giderken hep senin için dua edicem tabi o zamana kadar hamile kalıcaksın sağlıklı gebelik geçirmen için dua edicem kalbim seninle arkadaşım

Cok gecmis olsun canim! Allah yardimcin olsun ve sifa versin! Cok uzucu duamiz seninle birlikte....

Yesbu, cok gecmis olsun arkadasim. Umarim en kisa zamanda toparlanir ve yoluna devam edersin. Allahim yar ve yardimcin olsun canim. Kendinede cok cok iyi bakmalisin bu ara. Allahim sifani versin canim.

canım çok geçmiş olsun.insanız nihayetinde.ben de dış gebelik geçirdim.bilirim bu duaları.önce olsun diye sonrada gitsin diye edilir.şu anda da 2000 kadında bir olan mol gebelik geçirdim.alındı.beta hcg sıfırlansın diye gene duadayım.allah yardımcımız olsun.(dış gebelikten sonraki ilk ay ben kızıma hamile kalmiştım .şimdi 6 yaşında)allahım sanada nasib etsin

yesbu;

cok gecmis osun. benim de dis gebeligin iki doz kemo ignesiyle kendiliginden bitti. Biraz toparlaninca yeniden denersin. Yilmak yok. sevgiler

canım çok geçmiş olsun inan hepimiz bu tüp bebek olayında çok yıprandık ama senin durumun bizden çok farklı allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda rabbimden sana bir mucize gelir gerçekten ama gerçekten bunu içtenlikle diliyorum sakın üzme kendini ....

kızlar çok teşekkür ederim....bu olayın üstünden baya zamn geçti ama konuyu dikkatle okuyup cvp yazmış arkadaşlar...çok teşekkür ederim....evet malesef amelyat oldum arkadaşlar...çok direndim bende doktorumda ama oldum...evet 4. amelyatım oldu bu ama...artık geçmişi düşünmek istemiyorum...üzerinden zaman geçti...ve ben yeni bir tedaviye başladım...şuanda yumoşlarımın kalitesini artırmak ve çoğaltmak için progen vuruluyorum...rabbim bu sefer dualarımı kabul eder inşallah.....herkese tekrar teşekkürler.....

canım yanlış görmediysem bu olay 2008 de olmuş öncelikle çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın inş. ama tarihi gördükten sonra okurken inan hep dedimki şimdi kesin çocuğu olmuştur bile üzerinden epey geçmiş ve en sonsayfalara doğru bebiş müjdesini okuyacağımı sanıyordum ama tedavi haberini gördüm..sanırım bu kez bebişin gerçekten geliyor canım inan öyle hissettim hayırlısıla bu tedavinden sonuç alıcan inş.

canım yanlış görmediysem bu olay 2008 de olmuş öncelikle çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın inş. ama tarihi gördükten sonra okurken inan hep dedimki şimdi kesin çocuğu olmuştur bile üzerinden epey geçmiş ve en sonsayfalara doğru bebiş müjdesini okuyacağımı sanıyordum ama tedavi haberini gördüm..sanırım bu kez bebişin gerçekten geliyor canım inan öyle hissettim hayırlısıla bu tedavinden sonuç alıcan inş.

ayyyy cnaım benim....çok saol...allah razı olsun.....bu güzel dileklerinle...hissettiklerinle beni çok mutlu ettin inan.....

ayyyy cnaım benim....çok saol...allah razı olsun.....bu güzel dileklerinle...hissettiklerinle beni çok mutlu ettin inan.....

ay ne güzel mutlu ettiysem seni umarım hislerim gerçekleşir :))) ama gerçekten öyle hissettim pek böyle keskin konuşmam aslında ama içimden geldi söyledim allahın izniyle güzel haberlerini bekliyorum canım benim...

Back