• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebişsiz tekrar geri döndüm.... :((((

cnm ck gecmıs olsun senı oyle ıyı anlıyorumkı
bende 2 hafta once devamlı dua edıyordum degerım yukselsın dıye yukseldı ama ters gıden bıseyler vardı doktorum ya dıs gebelık dedı yada gelısememıs ıc gebelık sımdı degerım 140 a dustu 0 olmasını beklıyeegız ama tuplerinde degıl allahtan dedı doktorum
bende dua edıyorum su deger 0 olsun da kurtaj veya baska bisey basıma gelmesin diye
insan bazen hayırı olmayan seyler ıcın cok dua ediyor oluyormus gıbı gorunuyor ama sonunda yınede olmuyor.
insallah ıkımızde operasyonsuz bu durumdan kurtuluruz
allah sabır versin acıl sıfa versın ınsallah

Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun canım .Rabbim şifasını versin inşallahh .Allaha emanet ol dualarımız seninle

canım gecmiş olsun hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bende kaybettim bebişimi benimde düştü çok üzülüyoruz ama elden bişey gelmiyo malesef ama inan insan başına neler geleceğini az çok tahmin edebiliyor içmize doğuyor bendehiç sevinemedim hamile olduğuma hep düşük korkusuyla yaşadım ve malesef kaybettim bebeğimi sende aynı şekilde ilk günden beri dış gebelik falan dedin bende şaşırmıştım tüpleri alınan bi insanda nasıl dış gebelik oluyo diye ama oluyomuş demekki tekrar diyorum hayırlısı olsun rabbim herşeyin iyisini bilir

canım çok geçmiş olsun.ne desek boş.tez zamanda şifa bulursun inşallah:teselli:

canım çok geçmiş olsun şimdi sana ne söylesem yaşadıklarını unutturamam ama herşeyin en iyisini yüce rabbim biliyor sana sabırıda dayanma gücünüde o verecek canım umarım saglıgında düzelir allaha emanet olcanım

dilerim en kısa zamanda önce sağlığına daha sonrada bebişlerine kavuşursun bitanem. Allah yar ve yardımsın olsun

canım üzüldüm ne desem boş biliyorum.allah sabırını verir inşallah. umarım ameliyatsız olursun ve tekrar hamile kalırsın canım

canım çok geçmiş olsun..okuyunca içim ürperdi.rabbim beterinden saklasın.vardır bundada bir hayır..inşş oda ameliyata gerek kalmadan düşer..tekrar hamile kalıp hayırlısıyla kucagına alman dilegiyle canım..

Geçmiş olsun Yeşbü, o kadar üzüldüm ki anlatamam. Nasıl bir ruh hali içindesin tahmin edebiliyorum. B-Hcg'nin düşüyor olması çok sevindirici. İnşallah ameliyata gerek kalmaz. Normal yolla hamile kalamayacak olsan bile sen dondurulmuşlarınla gebe kaldın. (bu çok önemli bir başarı) Benim 3-4 kez tüp bebek deneyip B-hcg'si sıfırdan başka rakam görmeyen tanıdığım var. (Hem de taze embriyo ile) Biliyorsun bu rahme tutunabilme olayı da çok ciddi bir mesela. Dünyada 5. kişi olarak başına gelme ihtimali zaten çok çok düşük olan bir olayı atlatmış bulundun. Olasılık hesabına göre başına 2. kez gelme olasığını da atlatmış olarak artık hamile kalabileceğini biliyorsun.

Hiç üzülme arkadaşım, toparla kendini, b-hcg'nin düşeceğine ve tekrar hamile kalacağına inan, inancını da hiç yitirme. Doğal ve sağlıklı beslen, yürüyüşler yap, sevdiğin insanlarla görüş. Bu olayı unutmaya ve olmamış farzetmeye çalış. (zor da olsa) "GEÇMİŞİN ÜZERİMDE HİÇBİR ETKİSİ YOK" bunu sürekli tekrarla.
Ben senin anne olacağına yürekten inanıyorum.

Çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir inşallah....Kendini çok üzme diyeceğim ama kendimden biliyorum hep böyle gidecek diye umutsuzluk oluyor insanda ama hayat devam ediyor.Ne yapabileceğimiz ne de geriye döndürebileceğim bir şey var.Eğer bir yaradana inanıyorsak sığınabileceğimiz tek şey O rabbim hakkımızda hayırlısını versin...

canım yeşbü ne diyebilirimki kelimeleri kullanmakda zorlanıyorum.biz bu yolda bu sorunla hep beraber savaştık bu çikolata kisti denen illetten hep çektik ameliyat olduk yine çekiyoruz.canım çok geçmiş olsun inşallah en az zararla bu işten kurtulursun şu günlerde allaha bol bol dua et inan senin sesini duyacaktır bu günler insanların dualarının en çok kabul gördüğü günlermiş.ben senin için dualarımı edicem inşallah bir dahaki sefere sağlıklı bir gebelik olur olucak bu umudu sakın yitirme umudumuz bittiği yerde tekrar başlar savaş daha bitmedi allahın izniyle sende bir gün savaşı kazanıcaksın bunu biliyorum.sende inançla bu yolda devam et arkadaşım sakın hiç birşey seni yıldırmasın ağlamakda yok tamammı arkadaşım.sen iyi olki bebeğin tez zamanda sana kavuşsun.canım benimde şuan kistimle beraber yaşıyor bebeğim 2,5 cm lik kistim vardı hamile kalmadan önce şuan 7 hafta 1 günlük hamileyim herşey yolunda görünüyor. bakalım bayramdan sonra doktora gidicem belki kist erimiştir allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin

canım yeşbü ne diyebilirimki kelimeleri kullanmakda zorlanıyorum.biz bu yolda bu sorunla hep beraber savaştık bu çikolata kisti denen illetten hep çektik ameliyat olduk yine çekiyoruz.canım çok geçmiş olsun inşallah en az zararla bu işten kurtulursun şu günlerde allaha bol bol dua et inan senin sesini duyacaktır bu günler insanların dualarının en çok kabul gördüğü günlermiş.ben senin için dualarımı edicem inşallah bir dahaki sefere sağlıklı bir gebelik olur olucak bu umudu sakın yitirme umudumuz bittiği yerde tekrar başlar savaş daha bitmedi allahın izniyle sende bir gün savaşı kazanıcaksın bunu biliyorum.sende inançla bu yolda devam et arkadaşım sakın hiç birşey seni yıldırmasın ağlamakda yok tamammı arkadaşım.sen iyi olki bebeğin tez zamanda sana kavuşsun.canım benimde şuan kistimle beraber yaşıyor bebeğim 2,5 cm lik kistim vardı hamile kalmadan önce şuan 7 hafta 1 günlük hamileyim herşey yolunda görünüyor. bakalım bayramdan sonra doktora gidicem belki kist erimiştir allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin

canım benim yazdıkların çok teşekkür ederim...evet çok çektim bu çikolata kistlerinden halada çekiyorum...her ameliyatta inşallah bu sonuncu olur diye dua ettim hep ama hiçbiri sonuncu olamdı.... : (((( inşallah bunu ameliyatsız atlatırım...

sende kistini dert etme sakın hiçbirşey olmaz allahın iziniyle bebişine...çevremde bu şekilde hamile kalıp sağlıklı hamilelik geçiren çok kişi var...sakın onu dert etme...allah sağlıkla kucağına da almayı nasip eder inşallah....

Back