canım yeşbü ne diyebilirimki kelimeleri kullanmakda zorlanıyorum.biz bu yolda bu sorunla hep beraber savaştık bu çikolata kisti denen illetten hep çektik ameliyat olduk yine çekiyoruz.canım çok geçmiş olsun inşallah en az zararla bu işten kurtulursun şu günlerde allaha bol bol dua et inan senin sesini duyacaktır bu günler insanların dualarının en çok kabul gördüğü günlermiş.ben senin için dualarımı edicem inşallah bir dahaki sefere sağlıklı bir gebelik olur olucak bu umudu sakın yitirme umudumuz bittiği yerde tekrar başlar savaş daha bitmedi allahın izniyle sende bir gün savaşı kazanıcaksın bunu biliyorum.sende inançla bu yolda devam et arkadaşım sakın hiç birşey seni yıldırmasın ağlamakda yok tamammı arkadaşım.sen iyi olki bebeğin tez zamanda sana kavuşsun.canım benimde şuan kistimle beraber yaşıyor bebeğim 2,5 cm lik kistim vardı hamile kalmadan önce şuan 7 hafta 1 günlük hamileyim herşey yolunda görünüyor. bakalım bayramdan sonra doktora gidicem belki kist erimiştir allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?