• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebişsiz tekrar geri döndüm.... :((((

yexsxbxux

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
1.274
10
116
43
Hatay
herkese merhaba....tekrar konu açarak merak edenler için bilgi vermek istedim....
öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum....iyi ve kötü günümde hep yanımda oldunuz....sizlerle burda vakit geçirmek benim için büyük bir mululuk....o kadar iş yoğunluğum oluyorki iki dakikalığına bile olsa kaçamak girmek için sabırsızlanıyorum...burası ayrı bir dünya....burda tanımadığın insanlar için üzüntüleriyle üzülmek,,,sevinçleriyle birlikte sevinmek çok farklı bir duygu....

evet kızlar herşey yoluna giriyor...galiba bu defa bebişime kavuşacağım derken,malesef talihsizlikler yakamı yine bırakmadı ve sevincimiz kısa sürdü... evet kızlar korktuğum ve burda sizlerlede paylaştığım sış gebelik başıma geldi.... evet çoğunuzda biliyorsunuz tüplerim alınmıştı...ve yazmışsınız tüpleri alınanda nasıl dış gebelik olur diye..... işte buda ayrı bir talihsizlik....aslında benim ikiz gebelikmiş.....biri rahime diğeride alınan tüplerimin ve rahimin kesiştiği yerde gitmiş tutunmuş.....gözünüzün önünde canlandırın artık nereye tutuntuğunu...doktorlar şaşırdılar milyonda bir olabilecek birşeymiş bu oda beni buldu kızlar...doktorum araştırdı dünyada 4 kişide görülmüş sende beşinci oluyorsun dedi....ve doktorum resmen literatüre girdin dedi....gülermisin ağlarmısın bu duruma.... zaten rahimde olanı düşürdüm....ters yere tutunanda ameliyatla bile alınamadı şuan hala benle birlikte....çünkü o kadar test bir yere tutunmuşki doktorum allah korusun ameliyatta iç kanama olabilir rahime zarar verebiliriz...bir daha tüp bebek bil deneyemez duruma gelirsin....onun için ameliyat yapmayı düşünmüyorum dedi...çok sancın olmadığı sürece....şuan tek yapmamız gereken haftada 2 yada 3 kere beta hcg testi yaptırıp değer düşüyormu diye bakmak...ve onun orda kendi kendine küçülüp erimesini beklemek başka yapmamaız gereken birşey yok şuanda dedi...zaten dış gebelik olduğunu öğrendiğimizde değerim 14.000 di.... şuanda 5.000 lerde...yarın tekrar yaptıracağız....değer sıfıra inene kadar yaptıracakmışız....değerin düşmesi zaten iyiye işaretmiş....zaten ameliyat olursam bu benim 4. ameliyatım olacak...doktorum bu çok riskli zeten ben senin içerdeki yapışıklıklarınıda biliyorum...ameliyat yapmayalımd edi.... ve ben ara ara kasık sancılarımla birlikte o bebişi orda taşıyorum şu anda....

kızlar bundan iki hafta öncesine kadar değerler katlansın bebişim büyüsün diye dua ederken...şuandada değerlim düşsün ve kese küçülüp erisin ameliyatsız kurtulayım diye dua ediyorum....

işte kızlar allahın takdiri...çok kötü günler geçirdim....kafayı yiyecek dereceye geldim...maddi manevi çok yıprandık...özellikle psikolojim çok bozuldu...şu 3,5 senelik evliliğim süresince çok çektim kızlar aklıma gelmeyen başıma geldi...ama hep hayırlısı dedim...demekki hakkımızda hayırlısı buymuş....şuan tek dileğim bu durumdan ameliyatsız kurtulmak...çünkü hala bu riskim devam etmekte....allah herkes için hayırlısnı versin artık ne diyeyeim....

canım rabbım yar ve yardımcın ols................inş sıkıntıların karşılığını kat kat alacksın rabbım daha guzel gunler nasıp ets tatlı bebişler versınde bu gunlerı unutasınnnnnnnnnn...inşşşşşşşşş

yeşbücüm canım çook geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın canım..hayırlısıyla bu dönemi kolayca atlatırsın inşşş..ALLAHIM en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı hamişlikler nasip etsin hepimize inşşş..

canım yaaaaaaaaa

evet onca şeyler yaşadın , seni ilk girdiğim andan ititbaren izliyorum.Üzgünüm ama yinede yazdıklarınından vay be ne kızmış yazdıklarında hiç isyan yok , sadece sitem var .Ne güzel bir insanmışınki bu kadar ayakta iyiyi ummakta diye.
Sanırırm bebişine kavuşacaksında bu biraz zaman alacak en kısmetli ve sana, ailene , sevdiklerine mutluluk getirecek en güzel bebeğe sahip olacak bu kız diyorum.Özel bir bebek olacak nazlı olacak ama olacak .
Zamana ihtiyaçın var.en azından tutunuyor bebekler kısa sürede hayatta var oluşları sana gönderilen bir işaretti bu.Vazgeçme anne benden vazgeçme diyen ruhu yukarlarda sana bakan bebeğinin.
Geçeçek herşey umarım ameliyatta ihtiyaçın kalmadan en kısa zamanda atlatacaksın .Rabbim seni korusun , yeni yılda yeni umutlar ve mutluluklar yaşacaksın.

GEÇMİŞ OLSUN.

geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama elimizden dua etmakten başka bişey gelmiyor canım arkadaşım dualarımız hep seninle canım sende dua et canım kuranda geçen peygamber duaları var mesela eyyüp alehisselamın duası eyyüp alehisselam bu duayı yaptıktan sonra derdine deva bulmuş biliyosundur çok dayanılmayacak acılar çekmiş inşallah sende şifa bulursun bi dahaki sefere ikizlerin olcak inşallah bir kız bir oğlan

kendi kendimi " nassı ya , bu kadar şey BİR insanın başına gelir mi " demekten alıkoyamadım .Allah öyle böyle değil dağ gibi sabır versin .. dağ gibi demişken " Allah dağına göre kış verirmiş " yani kişierin kaldırabileceği kadar yük-sıkıntı verirmiş , fazlasını değil , demek ki sen ne yürekli ne sabırlısın ve alacağın mükafat da o kadar büyük olacak bence .. amacımı aşmış gibi olmazsam şunları yazmak istiyorum " hayırlısı olsun ya da hayırlısıyla olsun , hayırlısına çevirip öyle ver Allahım " diye dua etmek gerekiyormuş :utangac:
çok geçmiş olsun canım .. umarım bundan sonra herşey daha güzel ve aydınlık olur senin için ...

canım çok çok geçmiş olsun.allah tez zamanda bu durumdan kurtarsın seni.bian önce sağlığına kavuşursun inşallah. bizim sağlığımız söz konusuysa bebeğin bi anlamı kalmıyo

Allahım yar ve yardımcın olsun canım..:Saruboceq:
inşllah en kısa zamanda herşey gönlünce olur.:teselli:

yeşbü canım çok geçmiş olsun,inan okuyunca çok üzüldüm,YÜCE RABBİM şifanı versin...

Çok büyük geçmiş olsun.Yaşadım acısını bilirim...

Hatta bikaç yere yazmıştım,hayat ne garip 10 gün önce ne için dua edyorduk şimdi ne için dua ediyoruz diye..Hayat gerçeten ve malesef çok garip...Yazını okurken ürperdim,gözlerim doldu,kendi yaşadıklarıma döndüm,yeniden yaşadım sanki...Ooooofffff içim sıkıldı yine....

Bende ameliyat olmadım şükür,çok erken teşhis edildi,en yüksek değerim 1033 olmuştu ama doktorum bana kemoterapi tedavisinde kullanılan bi iğne vermişti,tek doz vurulmuştum,ondan sonra yaklaşık 2 haftada sıfırlandı B-hcg..Yani yaramaz ,yanlış yere tutunan miniğim uçtu gitti:(((

Acını anlıyorum ve paylaşıyorum...Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun,Rabbim bizlere dayanma gücü ve sabır versin.İşlerimizde kolaylık versin...İsteyen herkese hayırlısıyla sağlığımızla, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Sevgiler...

bazı terimlri hiç anlamıyorum daha evli olmadığım için kusura bakma.
ama ana konuyu anladım ve çok üzüldüm.
Rabbim yardımcın olsun ve inşallah en yakın zamanda bir bebişin olur :(

canım çok çok geçmiş olsun yaşadıkların gerçekten de çok ağır,inşallah kısa zamanda önce sağlığına kavuşur sonra da sağlıklı bebiklerine kavuşursun.

canım yeşbücüğüm çok geçmiş olsun umarım değerin o lanır senin için dua ediyorum inan hamileliğine ne kadar sevindiysem bu durumada bi okadar üzüldüm.allah yardımcın olsun

geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm daha önce dış gebelik geçiren ayrıca tüpleri alınmış biri olarak yaşamış olduğun bu talihsiz durum beni çok etkiledi.inşallah en yakın zamanda sağlıgına kavuşur ve mücadelene devam ederek hepimizi umutlandırırsınsenağlama:çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun.ama bu günlerde geçecek.sen çok güçlü bir kadınsın.senin yaşadıklarını herkez bu kadar dirayetli karşılayamaz.bu sabrın sonu selamet olacak.sağlıkla bebeğini kucağına aldığın günleride görücez.

Yeşbü çok çok geçmiş olsun canım...
Tez zamanda sağlığına kavuşmanı dilerim. Allah (cc) bir daha böle acılar yaşatmasın.
İnşallah en kıza zamanda sağlığına kavuşup yakın bi gelecekte meleğine kavuşmanı dilerim...

Back