bebişleriniz sizi tanıyor muuuu?

asiyansari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2008
51
0
46
bebişim 3,5 aylık oldu..tek başımızayken gayet iyiyiz.ama babasının veya başka büyüklerinin kucağına gittiğinde bana bakınca herhangi bir tepki vermiyor.bana gelmek istemiyor.bu durum normal mi?bana yardım edin lütfen..:çok üzgünüm::çok üzgünüm::

cnm cok erken panıklemıssın daha cok normal yanı kuskulanma bıraz daha buyumesıne ızın ver annesı tabıkıde senı tanıyor ama zaman ver benım oglan 5 aylık daha yenı tanıyor baskasının kucaındayken babası harıc bana bakıp dudaklarını buzusturuyor yanı ıstıyor senın bebıs ıcın daha erken cnm

benım oglumda 3ay 6gunluk benımkıde daha benı tanımıyor merak etme.baskasındayken bana tepkı vermıyor daha kucukler bence bunun ıcın

Canim daha erken ama bence bebişinle sürekli konuş ilğilen o zaman seni taniyacaktir. Benim kizimda 3 aylik babamdan başkasina bana dahii ses çikarmiyo agulamiyordu tek babama tepki veriyorduçünkü o sürekli konuşuyordu kizimla şimdi babam gitti bize yeni yeni alişiyor.taniyor

benim kızımda tam öyle kucağıma atlayacak hale gelmedi.kime giderse onda duruyor. ama yatarken beni gördüğünd eller kollar oynamaya başlıyor bi heyecan bi heyecan. ama ayakta olsun kucakta gezsinde ha ben ha baba. ha dede hiç farketmiyor. bazı bebeklerde ne kadar büyüsede herkeste durmayı sever. anneyi ayırt etmez

Tabi benimkide kucağa atlayacak hale gelmedi henüz ama başkasının kucağındayken bana bakıyor beni gözetliyor sürekli gözhapsinde tutuyor ve sesime tepki veriyor.

benim oğlumda yeni yeni tepki vermeye başladı. 4. ayına girmeye 3 günümüz kaldı. başkasının kollarındayken etrafta beni arıyor gözleriyle. sonrada görünce başlıyor ağlamaya.ay canım benim ya kıyamam ben ona.

bütün bebekler anneyi babayi kardeslerini dogmadan sesinden tanirlar dogduktan sonra anneyi kokusundan ayirt eder digerlerinden, senin bebisin seni taniyor ama tepki vermiyor çünki daha çok küçük biraz daha zamana ihtiyaci var.

Canim daha erken ama bence bebişinle sürekli konuş ilğilen o zaman seni taniyacaktir. Benim kizimda 3 aylik babamdan başkasina bana dahii ses çikarmiyo agulamiyordu tek babama tepki veriyorduçünkü o sürekli konuşuyordu kizimla şimdi babam gitti bize yeni yeni alişiyor.taniyor

o kadar çok konuşuyorum ki anlatamam.büyük bir insan varmış gibi karşımda sanki.ben onu bebek gibi görmüyorum zaten.dışardan birisi aa ne güzel bebek dediği zaman ne kadar küçük olduğunu anlıyorum.sırnaşık şey ama tabii benim böyle olduğumu görünce herkes onunla konuşmaya başladı..belki de bu yüzden ayırt etmiyor beni..

benim kızımda tam öyle kucağıma atlayacak hale gelmedi.kime giderse onda duruyor. ama yatarken beni gördüğünd eller kollar oynamaya başlıyor bi heyecan bi heyecan. ama ayakta olsun kucakta gezsinde ha ben ha baba. ha dede hiç farketmiyor. bazı bebeklerde ne kadar büyüsede herkeste durmayı sever. anneyi ayırt etmez

evet.benim bebişde öyle..uykusu gelmediği ve acıkmadığı sürece herkeste duruyor..fazla sosyal..:1hug:

benım oglum bazen yatagına koyuyorummm bagırıyo bagırıyoooooo auwww guwwwwwwww aguwwww gıdıyorum yanına benı gorence bır cıglık atıyo bı guluyo sevıncıden daha ne yapcagınıs sasırıyo ellerı ayakları bırbırne dolanıyooo sonra glıyo benı kucagına ldıyee alınca susuyo uykus geldıgınde kucuk dosek ustune kopyuyorum kendı kendıne nını soyleyıp yatıyo uyku yonunde allaha copk sukur rahatladık

X