bebişleriniz kime benziyor

selime_sensoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2008
178
0
38
Merhaba

bebişleriniz kimme benziyor. merakettim de kimlerin bebişi kkendine benziyo. Bizim evde bu çok tartışma konusu oluyorda:tomato:

benim bebişimin kulakları, gamzesi birde gözlerinin yapısı bana benziyor. diğer taraflar baba. ilk bakışta herkes babasına benzetiyor. ama ben diyorum onlara görünüşte baba olsada ayrıntıda ben saklıyım diyorum

bizimki ortaya karışık :))
biraz ben biraz baba ucundan kaynana
kıyısından dayı al sana kardelen neva :KK70:

benim oğlumun sadece kulakları bana benziyor :KK43:
beyaz tenli oluşu, gözleri babasına benziyor. ama bakınca tam kime benzediği belli değil.

benim oglumu görenlerin yarisi abisi yarisi ablasi diyor, dolayisiyla biz esimle bu konuda tartisamiyoruz :mymeka:

ben benim oglum suna daha cok benziyor diyemiyorum ama abisine cok benziyo herkez öyle diyor ve babasina :umursamaz:
ilkini cok istedim esime benzesin diye ama 2 hamileligimdede kendime benzesin istedim gene gitti babasina benzedii mafoldumben huyu anasina ceker ins. kaydirigubbakcemile3

benim oğlum aynı dedesine benziyo yani benim babama aynısı eşimin babası bozuluyo biraz amaaaaaaaaa yapcak bişi yok tabiki....

çogunlukla bana benzıyor..ama bazen öyle bir bakış fırlatıyorki eşimle aynı ifade oluyor..gözler ve kaşlar aynı babası...burun,çene ve ten rengi aynı ben..

X