- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.258
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 1440 di canım 31+0 da yarın yine gitcem31+0 da 1484 gr dı.doktor biraz düşük dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem inşallah artmıştır
Benimde 1440 di canım 31+0 da yarın yine gitcem
Düşük dedi canım ultrason da da 29 30 la uyumlu dedi 31+0 di yarın 32+0 olcam gitcem muz kaşar peyniri yedim bir haftadır bakalım ne diyecek yazarım canım yarin bide benim bebeğime hep minyon küçük diyorlarSana bişey dedi mi doktor düşük falan diye.bi de yarın kaç kilo olduğunu paylaşırsan sevinirim. Hayırlı haberler inşallah
Yanlış yere yazdım pardon inşallah çok teşekkür ederimAllah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
32 haftalık 2100grHerkese merhaba arkadaşlar ben 32 haftalik hamileyim bugün doktora gittim bebişim 2100 Gr doktor iyi dedi ama bana çok gibi geldi sizde durum ne
Düşük dedi canım ultrason da da 29 30 la uyumlu dedi 31+0 di yarın 32+0 olcam gitcem muz kaşar peyniri yedim bir haftadır bakalım ne diyecek yazarım canım yarin bide benim bebeğime hep minyon küçük diyorlar
Ben doğurdum çok şükür kızlar iyiyiz mutluyuz ikinci kez anne olmak da çok farklı ve güzelmiş ateşim çok doğal karşıladı bakalım ilerleyen zamanlarda neler olur ama sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum inşallah hepinize dualarınız için teşekkür ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin hamile annelere de kolay doğumlar versin inşallah hepinizi öpüyorumAllah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Siz kaç kilo aldınız32 haftalık 2100gr
Canım devlet hastanesi 1440 ölçtü geçen hafta bugün doktordan geldim 32+0 im tam bugün 1780 ölçtü 1 hafta boyunca muz ve kaşar peyniri yedim 1 haftada bukadar alması mümkün müdür bilmiyorum makinada ki ölçüm mu değişiyor bilmiyorum canım ama bugün ki doktorum da az dedi kilosuna beslenmene dikkat et dediSana bişey dedi mi doktor düşük falan diye.bi de yarın kaç kilo olduğunu paylaşırsan sevinirim. Hayırlı haberler inşallah
Canım devlet hastanesi 1440 ölçtü geçen hafta bugün doktordan geldim 32+0 im tam bugün 1780 ölçtü 1 hafta boyunca muz ve kaşar peyniri yedim 1 haftada bukadar alması mümkün müdür bilmiyorum makinada ki ölçüm mu değişiyor bilmiyorum canım ama bugün ki doktorum da az dedi kilosuna beslenmene dikkat et dedi
Pazartesi canım tekrar gitcem doktora izne ayrilcam rapor almak için tekrar gitcem hafta olarak 1 hafta geride yim canım kilo da az dedi bebek zayıfmis senin ne zaman canımMakineden degisiyordur mutlaka canım. Aynı yere gitmeye çalış.Haftasına uyumlu ise ve sağlıklı ise çok stres yapma bence. Sonuçta bu ölçümler kesin değil. Bi daha ne zaman gideceksin?
Pazartesi canım tekrar gitcem doktora izne ayrilcam rapor almak için tekrar gitcem hafta olarak 1 hafta geride yim canım kilo da az dedi bebek zayıfmis senin ne zaman canım
Benimkide 150 km canım uzaklıkta Kayseri ye gidiyorum ilcedeyim ağrım vardı hemen yakinimdakine gideyim dedim kendi doktorum Kayseri'de ki canım inş canım bende senin iyi haberlerini bekliyorum1 haftalık gerilik başından beriyse sıkıntı olmaz canım. Benim doktorum izmirde.bulunduğum yerden 220 km uzaklıkta İzmir .o yüzden 2 hafta sonra gidicem inşallah. Aynı doktora gitmeni tavsiye ederim.hayırlı haberler ver inşallah
Benimkide 150 km canım uzaklıkta Kayseri ye gidiyorum ilcedeyim ağrım vardı hemen yakinimdakine gideyim dedim kendi doktorum Kayseri'de ki canım inş canım bende senin iyi haberlerini bekliyorum
Su an 33+3 13:kilo aldım 70 kiloyumSiz kaç kilo aldınız