• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebişlerine isim arayanlar buyurun topiğime :))

bende kararsızım doğum kasım 20 de ben BULUT EMİR diye düşünüyorum sizce nasıl aras da güzülmiş bebişlerimiz olsunda isim allah büyük kismetinde nevarsa o olur

Ben erkekte Selim ismini cok seviyorum. Oğlum olsaydı Selim Eymen ya da Selim Efe düşünüyordum.
Kızım olacak adını Melek Naz koyacaz insallah :)

bende kararsızım doğum kasım 20 de ben BULUT EMİR diye düşünüyorum sizce nasıl aras da güzülmiş bebişlerimiz olsunda isim allah büyük kismetinde nevarsa o olur

benım oglumun adı emır cok yaygın bır ısım şuara bulut güzel degıl bence sadece emir daaha iyi tabı karar senın
bende buara rüzgar ismini cok begenıorum

bugün otobüste burcu ve burak ismi doğdu içime.. hem uyumlu hem de ikisi de sevdiğim isimler. aslında ikiz bekleyen varsa süper olur burcu burak:)) allah hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat versin inşallah. isteyen herkese.. kimseye aratmasın yüce rabbim..

bugün otobüste burcu ve burak ismi doğdu içime.. hem uyumlu hem de ikisi de sevdiğim isimler. aslında ikiz bekleyen varsa süper olur burcu burak:)) allah hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat versin inşallah. isteyen herkese.. kimseye aratmasın yüce rabbim..

Ben burcu abim burak ablam ise burçin. :46::46::45:

İsimler kulağa hoş geliyor, anlamlarını da yazar misin

erkek için düşündüğüm isim ; Aden (Cennet Bahçesi) ...Aren;(Kum tanesi) Egemen( Hüküm süren) ,Poyraz (Bir rüzgar).. ... Kız için ise ; İklim( iklimler işte :)) ) , Alin (tam anlamını hiç bulamadım :) ) , Arya (Opera eserinde solistlerden birinin orkestra eşliğinde söylediği,kendiiçinde bütünlüğü olan şarkı. Denizciliktede kullanılan bir terim. Hind. Avrupa kültüründe soylu anlamında kullanılıyor.) ; Alize (Bir rüzgar)..

arkadaşlar 'serman ali' yada 'serman efe' nasıl isimler sizce gerçi hala tuğra ismine takılı kaldım ama bide 'ömer tuğra' düşünüyorum şimdi :) heralde doğuma kadar çok isime takılıcam:) ay ne zarmuş karar vermek ...

rüyamda oğlumu kucağıma adını söyleyerek verdiler.bu yüzden rüyamdaki ismi koymayı düşünüyorum.Ahmet Emre.farklı bir seçenek olarak sizlere bartu-batur-batu ve dora yı verebilirim.

kızlar şuanda tuğra eymen de karar kılmış durumdayım :) 9uncu aya kadar değiştirmezsem heheh

benım de kızım olacak bız evlenmeden esımle nılay ısmıne karar vermıştık onun adı yusuf benım nıhal ıkımızın bas harflerı var dıye ama suan nehır ısmını de ıstıyorum

Kız için; Nazlı, Cemre, Sude, Ayça
Erkek için; Deniz, Eymen, Mert,

Son düzenleme:
Back