kızlar günaydın evet dediğiniz gibi yanılmışım oğlum iyi beslenmiş 34. haftanın sonunda
tam 2700 gr olmuş sağlığı yerindeymiş teyzeleri.cuma günü kotrolü olan arkadaşlar
rida ve nazecim sizin sonuçlar ne alemde inşallah sizde de iyi haberler vardır.
bu arada bu cuma izine ayrılıyorum uzun bir süre görüşemeyeceğiz sanırım
canım merak etme sen tabiki habersiz kalmayacaksınız ama sık sık uğrayamayacağım galiba
kızlar günaydın evet dediğiniz gibi yanılmışım oğlum iyi beslenmiş 34. haftanın sonunda
tam 2700 gr olmuş sağlığı yerindeymiş teyzeleri.cuma günü kotrolü olan arkadaşlar
Tülaycığım maşallah canım..hep böyle sağlıklı haber getirirsin inşKendine dikkat et..arasıra uğra ama:içelim:
Bu hafta benimde hiç iştahım yoktu,hatta 500gr zayıflamıştım..ama benim meleğim almış 36+2 de 3.480 olmuş teyzeleri....
sanada maşallah canım bu gidişle 4 kiloyu geçecekler galibaTülaycığım maşallah canım..hep böyle sağlıklı haber getirirsin inşKendine dikkat et..arasıra uğra ama:içelim:
Bu hafta benimde hiç iştahım yoktu,hatta 500gr zayıflamıştım..ama benim meleğim almış 36+2 de 3.480 olmuş teyzeleri....
hepimize maşallah canım .uzun ayrılıklar yaşamayız inşallah sizi herşeyden haberdar etmeye çalışacağımtülaycım, maşallah oğluşuna ve sana..
benim oğluşum da son kontrolümde 2701gr.dı..Allah bebişlerimize sağlık versin...
izne ayrılıyorum diyorsun kabul ama uzun ayrılıklara dayanamayız biz..bizi habersiz bırakma sağlıklı günler diliyorum sana..:a015:a.s.
Tülaycığım maşallah canım..hep böyle sağlıklı haber getirirsin inşKendine dikkat et..arasıra uğra ama:içelim:
Dün gördüm kuzucuğumu yanaklarını bile ağzını ve ellerini oynatıyordu annesi yesin o minik elleri yarabbim nasıl garip bi duygu yaa biz daha kucağımıza almadık bide kucağımıza alıp emzirmeye başladığında daha farklı oluyormuş. Allah herkese nasip etsin çocuk sahibi olmayı..
2550 gr olmuş kızım durumu gayet iyi dedi dr
sen çok iyi bir anne olacaksın..canım benim..ALLAH herkese bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin amin
a.s.
Ben de bugun kontrolden geldim, biz 35 + 6 olmusuz ve 2600 gr. geliyoruz. kizim bi yuzunu gostermedi ama anneye, o kadar cok merak ediyorum ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?